- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
Evet ve çevremdekiler 65 göstermıyosun diyorlar ama göbek işte benı mahfedıyo. bi spor aleti gördüm revoflex diye alsammı diye düşünüyorum artık
Spor aletine para verme hemen. Ebru Şallı'nın "Yeni Başlayanlar İçin Pilates" veya Jillian Michael videolarını izle ve yap. 1 haftada bile etkisini görürsün. Ölçtün mü hiç göbek çevresi kaç cm?
bence düşünme al cok ıse yarıyor bızde var eşimle cok memnunuz ve evde gobek erıtme hareketlerı yapabılırsın benımde bırazcık gobegım var ama eve gıdınce iş güc derken üşeniyorum valla ımkanın varsa yap yazda geldı malum denız plaj
ben de aynı dertten muzdaripimKızlar 19 yaşındayım 1.60 boyum 65 kiloyum ama göbegim o kadar çok ki hamile ggibiyim yaaa doğru düzgün beğendiğim hiç bişiyi giyemıyorum bacaklarım ince kalçam da çok büyük değil off yarın bir gün evlenip bebiş yapsam bu göbek hiç gitmez sanırım
ben de aynı dertten muzdaripimişe ilk başladığımda stresten yemek yiyemiodum o zaman inmişti ne güzel şimdi 6 aylık hamile gibi oldu yine
Düşük bel pantolon ve şekerli içeceklerden uzak dur
yatarken niye çıkarmıyosun ? kalıcı etki mi sağlıyo :44: öyleyse denerim hemenBen şuan korse takıyorum yatarken bile çıkarmıyorum sanki biraz faydası oldu gibi en azından topluyor yani bir dene canım sende:18:
Kızlar 19 yaşındayım 1.60 boyum 65 kiloyum ama göbegim o kadar çok ki hamile ggibiyim yaaa doğru düzgün beğendiğim hiç bişiyi giyemıyorum bacaklarım ince kalçam da çok büyük değil off yarın bir gün evlenip bebiş yapsam bu göbek hiç gitmez sanırım
yatarken niye çıkarmıyosun ? kalıcı etki mi sağlıyo :44: öyleyse denerim hemen
aman be derdine bak. En zor giden basenir. Az mekik,az twist senin işini halleder be canım. Üzülme.
Valla çok problem yapar oldum bu sıralar herkes ayyy göbegıne bakk diyince pskolojımı bozdular birde dar şeyler gymediğim halde
ahh canım benımde göbeğim çıksa biran önce keşke. Hiç dert etme göbek çabuk gider. az azimli olacaksın o kadar
Kızlar 19 yaşındayım 1.60 boyum 65 kiloyum ama göbegim o kadar çok ki hamile ggibiyim yaaa doğru düzgün beğendiğim hiç bişiyi giyemıyorum bacaklarım ince kalçam da çok büyük değil off yarın bir gün evlenip bebiş yapsam bu göbek hiç gitmez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?