• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbişimden bıktııııııııım :(

ben de aynı dertten muzdaripim :( işe ilk başladığımda stresten yemek yiyemiodum o zaman inmişti ne güzel şimdi 6 aylık hamile gibi oldu yine :49:

ben evlendıgımde 45 kiloydum daha onceden 54 kiloydum düşün 9 kilo vermıstım ama nasıl verdın dıye sorm bımıyorum sanırım rahatsızlanmıstım ondan gıttı kılolar suan yıne oyleyım ama spor yapmak gelmıyor ıcımden dıyete karsıyım cunku tutamıyorum kendımı ayrıca spor hem sağlıklı hemde sıkılastırıyor:1::1:

işten eve yürüyom bazen 30-40 dk :40::40: sıklaştırırım bundan sonra.
taşıncaz zaten :44:işe yürüme mesafesindeyken değerlendireyim bu fırsatı :34: sağol öneri için :16:

valla tatlım ınanırmısın ben gecen 57 kılo oldum 1 ay hep yurudum 2 saat 3 saat 53 e dustum benım yapım bole bırdn verıyom kıloyu ama bırakınca aynı o yuzden haftada en az bes gun 2 saat 3 saat yuru ama bıraz tempolu hafıften:1:bıde bol bol soguk su ıc cunku soguk ıcersen yaglar daha cok ısınması ıcın daha fazla kalorı yakarmıssın ole duymustum:1:anlatabıldım umarım

Evet ve çevremdekiler 65 göstermıyosun diyorlar ama göbek işte benı mahfedıyo. bi spor aleti gördüm revoflex diye alsammı diye düşünüyorum artık:50:

ben de aynı durumdayım. göbeğim hamile gbi belirgin. yaklaşık 10 kilo verirsem gider gibi... ben de diyetteyim, arada bir yürüyüş yapıyorum, evde spor yapıyorum. metabolizmam yavaş, hızlı kilo veremiyorum...

Göbeğinden kurtulmanın en sağlam yolu yediklerine dikkat etmek. Ayrıca kendine 1 ay zaman ver ilk hafta her gün 30 mekik çekik 2. hafta bunu 50 ye çıkar 1 ay takıl öyle tabi bunları yaparken rejimde ol. 1 ayın sonunda göbişten eser kalmayacak denendi onaylandı :))

ben de aynı durumdayım. göbeğim hamile gbi belirgin. yaklaşık 10 kilo verirsem gider gibi... ben de diyetteyim, arada bir yürüyüş yapıyorum, evde spor yapıyorum. metabolizmam yavaş, hızlı kilo veremiyorum...

Ya ben bi 5 kg versem gider giibi aynen metabolizmam yavaş. Bir arkadaşım su içerek baya kilo vermişti spor yürüyüş yapmıyodu su içtiği için pek birşey yiyemıyormuş. Aklımda böyle 1 ay flan çok az yiyip midemi küçültmek gibi bi düşünce var ama sonrasında ne olur araştırmak gerek sağlığımlada oynamak istemıyorum açıkcası :2:

Göbeğinden kurtulmanın en sağlam yolu yediklerine dikkat etmek. Ayrıca kendine 1 ay zaman ver ilk hafta her gün 30 mekik çekik 2. hafta bunu 50 ye çıkar 1 ay takıl öyle tabi bunları yaparken rejimde ol. 1 ayın sonunda göbişten eser kalmayacak denendi onaylandı :))

Kulağa hoş gelıyor tabi bugun başlıyayım bakalım :21:

Back
X