Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla biraz üşengeçlikten çıkarmıyorum Birde internette okumuştum bi kadın 30 yıl sanırım hiç çıkarmamış beli baya incelmiş ama o kadar sapıtmaya gerek yok bence
ben evlendıgımde 45 kiloydum daha onceden 54 kiloydum düşün 9 kilo vermıstım ama nasıl verdın dıye sorm bımıyorum sanırım rahatsızlanmıstım ondan gıttı kılolar suan yıne oyleyım ama spor yapmak gelmıyor ıcımden dıyete karsıyım cunku tutamıyorum kendımı ayrıca spor hem sağlıklı hemde sıkılastırıyor
valla tatlım ınanırmısın ben gecen 57 kılo oldum 1 ay hep yurudum 2 saat 3 saat 53 e dustum benım yapım bole bırdn verıyom kıloyu ama bırakınca aynı o yuzden haftada en az bes gun 2 saat 3 saat yuru ama bıraz tempolu hafıftenbıde bol bol soguk su ıc cunku soguk ıcersen yaglar daha cok ısınması ıcın daha fazla kalorı yakarmıssın ole duymustumanlatabıldım umarım
ben de aynı durumdayım. göbeğim hamile gbi belirgin. yaklaşık 10 kilo verirsem gider gibi... ben de diyetteyim, arada bir yürüyüş yapıyorum, evde spor yapıyorum. metabolizmam yavaş, hızlı kilo veremiyorum...
Göbeğinden kurtulmanın en sağlam yolu yediklerine dikkat etmek. Ayrıca kendine 1 ay zaman ver ilk hafta her gün 30 mekik çekik 2. hafta bunu 50 ye çıkar 1 ay takıl öyle tabi bunları yaparken rejimde ol. 1 ayın sonunda göbişten eser kalmayacak denendi onaylandı :))
ben de aynı durumdayım. göbeğim hamile gbi belirgin. yaklaşık 10 kilo verirsem gider gibi... ben de diyetteyim, arada bir yürüyüş yapıyorum, evde spor yapıyorum. metabolizmam yavaş, hızlı kilo veremiyorum...
Ya ben bi 5 kg versem gider giibi aynen metabolizmam yavaş. Bir arkadaşım su içerek baya kilo vermişti spor yürüyüş yapmıyodu su içtiği için pek birşey yiyemıyormuş. Aklımda böyle 1 ay flan çok az yiyip midemi küçültmek gibi bi düşünce var ama sonrasında ne olur araştırmak gerek sağlığımlada oynamak istemıyorum açıkcası :2:
Göbeğinden kurtulmanın en sağlam yolu yediklerine dikkat etmek. Ayrıca kendine 1 ay zaman ver ilk hafta her gün 30 mekik çekik 2. hafta bunu 50 ye çıkar 1 ay takıl öyle tabi bunları yaparken rejimde ol. 1 ayın sonunda göbişten eser kalmayacak denendi onaylandı :))