göbişlerimiz

blueeye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
346
2
96
İzmir
kızlar bilenleriniz vardır ben 16 haftlık hamişim ama bebişe göre 17 haftalık neyse göbişim azcık cıkmaya başladı bu haftada olupta göbişleri çıkan varmı bide bebişimin tekmelerini ne zaman duycam öyle sabırsızımki biran önce göbişim çıksın bebişimin tekmelerini hissetmek istiyom siz ne alemdesiniz bakalım?

merhaba canım bende 16.haftamdayım(15+4)benimde göbişim var fakat bunu pek dikkate almıyorum çünkü hamile kalmadan öncede hafif göbekliydim,hatta hamilemisin diye sorarlardı.ve bende sabırsızlıkla bebişimin tekmelemesini,onu içimde hissetmeyi bekliyorum.ınşaallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza.sevgiler.

benimdedaha göbişim yok çok zayıfım ama halen daha bişey yok akşamları hafif gazdan şişiyo sabaha bişey kalmıyor yine midem buanmasa hamile olduğumu unutuyorum o hatırlatıyo.

canım hala bulanıyomu miden benim hiç bulanmadı allaha şükür o yüzden direk kilo almaya başladım 58 kiloyla hamile kaldım şimdi 61 kiloyum hafifte cıktı göbişim cinsiyetler bellimi peki

baştan göbeği çıkmayanların, az zaman ileleyince birden yuvarlak bi göbekleri çıkıveriyor.....çok yakında sizinde çıkar kızlar, bol bol gezersiniz beraber :CüvCüv:

biz 19 haftalıgız teyzeleri =) ama benmde daha cok cıkmadı karnım su son bi haftadır hareketlerini hissetmeye basladım hareketli olcak heralde bizim bebiş =) ben doktoruma sordum karnım cıkmıyo bi türlü diye cünkü bende kocamna olsun istiyorum karnım herkesin aynı olmas içe büyüme diye bisey vardır öle olabilir bazı insan 20-30 kilo alır cocuk 3 kilo dogar bazı insanda 5-6 kilo alır cocuk yine 3 kilo dogar o yapıyla alkalı bisey dedi boylar uzunsa bide ilk hamilelikse karın gec cıkıyomus ay cok konustum galiba güsel annişler herkese kocamn karınlar :CüvCüv:

ay ne güzel demek hissetmeye başladın hareketlerini evet canım öyleymiş kiminin içi geniş oluyomuş cok karnı çıkmıyomuş bakalım bizler nasıl şişcezkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bakalım cnm kaydirigubbakcemile3 boyun uzunsa cnm ondan gec cıkıyodur en gec 6.ayda cıkar diye düsünyorum inş kocamnnnnn olur kaydirigubbakcemile3

kızlar bilenleriniz vardır ben 16 haftlık hamişim ama bebişe göre 17 haftalık neyse göbişim azcık cıkmaya başladı bu haftada olupta göbişleri çıkan varmı bide bebişimin tekmelerini ne zaman duycam öyle sabırsızımki biran önce göbişim çıksın bebişimin tekmelerini hissetmek istiyom siz ne alemdesiniz bakalım?

canım,
ben 17 haftalık hamileyim. göbeğim çıktığı için normal zamanda giydiğim pantolonlarım kotlarımı aşagı çekiliyor :P ilk hamilelikte bebeğin hareketlerini algılamak 22. haftadan önce pek mümkün olmuyor. aslında bebeğin hareketleri hep var ancak sen bebeğin hareketi oldugunu ancak 22. haftadan sonra ayırt edebiliyorsun. 2. hamileliklerde genelde 17. hafta ve sonrasında farkediliyor bu da benim:) hayırlı hamilelikler ve doğumlar:)

anne olmak ne güzel bir duyguymuş önceden olsa göbegimiz çıkmasın diye neler yapardık şimdide göbiş olsun diye dua ediyozkaydirigubbakcemile3

Back
X