göbişte bebiş olunca hayat değişcek sanki:)

sedenim

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
348
67
323
kızlar 4 yıldır bebiş istiyoruz nasip olmadı daha.bu ay tüp bebekle işallah kavuşcam bebişime.sanki göbekte bebiş olunca hayat değişcek.dünya daha bi güzel olcak gibi geliyo.kendimi çok endeksledim bu mutluluğa.bi de kucağıma alınca bebiş -yada bebişleri- deymeyin keyfime.allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.istemeyip de doğuran ve bebeklerine işkence edip sokağa bırakan anne baba müsvettelerine de yazıklar olsun diyorum..

Merhaba Sedenim , ben de ilk kızımı 4 , ikinci kızımı 8 yıl bekledim.Yazdığın tüp bebekle inşallah kavuşacağım cümlene istinaden yazıyorum. Geçen yıl temmuz ayın da tüp bebek tadavisi yaptırdım , ama kavuşamadım bebeğime.
Sen o kadar istekli yazmışsın ki , bu tedavinin kesin olmadığını , hayal kırıklığı da yaşayabileceğini hatırlatmak istedim.
Kendini kötüye de alıştırmalısın , sonra ne oldu , tüp bebek tedavisin de başarısız olduk ama rabbim kendi kendime hamile kalmama vesile oldu.

Lütfen bana kızma bu kadar açok yazdığım için , çünkü bende geçen yıl senin gibi kesin olacak gözüyle bakıp çok umutlanmıştım.

canım neden kızıyım sana çok haklısın garanti diye bişey yok.mutsuzluk da olabilir sonuçta.ben de 2,5 yıl önce ikizlere doğal yolla hamile kaldım.ama 10 haftalık kalp durunca kürtaj olmak zorunda kaldım.o zamandan beri de doğal yolla olmuyo.hiç bir sorunumuz yok eşimle.o yüzden kadın doğumcum tüp bebek büyük olasılıkla tutucak diye.olumlu bakmak istedim sadece.kısmetse kaderde varsa tutar diyorum.ilgine de teşekkür ediyorum şekerim

Hakkın da en hayırlısını nasip etsin Allah .. güzel haberlerini duyalım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…