Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaaaav diyorum siz mi yaptınız bunu? inanılmaz gerçekten ben de bayılırım goblene ama yetenekli olduğum söylenemez maalesef
puf örneklerini görmüştüm daha önce ama onlar daha çok çiçekli güllü çalışmalarda sizinki tablo gibi bence güzel bir çerçeve ile duvarınızda da kullanabilirsiniz daha görünür olur hem pufa göre.
harika görünüyor ellerinize sağlık![]()
bende gobleni çok seviyorum elişi olunca daha anlamlı ben genelde tablo veya sehpa takımı gördüm fakat puf olarak hiç görmedim güzel olabilir...
süper ötesi...![]()
şahane olmuş:)
elinize sağlık![]()
Önceden goblen nedir bilmiyordum.Ama annem arkadaşının hediye etmiş olduğu gobleni bana gösterince çok beğendim.Çeyizimede koyduk.Aynı arkadaşı şimdi 4 tane goblen daha yaptı bana.Baya pahalı aslında ama gerçekten çok hoş.İlkbahar yaz son bahar kış şeklinde.Yemek masamın arkasına koyucam Allah ın izniyle.El emeği bambaşka.Ve buda çok güzel bir goblen örneği gerçekten.
canım selam,
ben goblen öğrenmeyi çok istedim bu kış ama annem bir türlü evde olmadığı için -bu kış devamlı memleketteydi- güme gitti
hatta bununla ilgili bir yazı bile yazmıştım blogta..şimdi artık bahar geldi Antalya'ya, evde oturmak sıkıyor, hep dışarılardayız...belki önümüzdeki kış..
Smyrnetalya: Goblen Sanatı
sanırım kanaviçede çarpı yaparken bunda tek yan çizgi yapılıyormuş..
bence seçtiğin model çok güzel...ama çiçekliler de çok hoşuma gidiyor benim..
ellerine sağlık, güle güle kullan..
bayanlar goblen işlemeyi çok seviyorum bunu evime puf yapacağım nasıl sizce?