göbüşüm hala aşağıya inmedi :(

tatlimuzur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
29
1
86
41
Bursa
38+1 oldum,her sabah aynaya bakıyorum ama tık yok.Ne göbüşüm indi, ne sancım var, ne ağrım var, hiç belirti yok.Ne zaman iner bu göbüş,diğer aralık anneleri ne durumda?

aynı durumdayım. ben de 38+0 oldum. benim de göbeğim daha inmedi, hiçbir belirtim yok. hayırlısı bakalım daha 14 günüm var. zamanında gelir umarım.

Canım aynı dertten muzdaribim,38+3 üm ama hala hiçbi belirti yok. Artık ümidimi kestim, içimde kalacakmış doğuramıycakmışım gibi gelmeye başladı, offfff :84:

39+6 dayım kızlar herkes gobegın asagıya ınmıs dıyor ama ben hıc oyle hıssetmıyorum nedense :2:

38+2 yim benim ki de hala kaburgamın altında toplanıp beni rahatsız ediyor benim kide aşağı inmedi artık bende doğsun istiyorum hayırlısıyla berbat bi kalça ağrısı çekiyorum çünki geçen haftadan beri hiç bitmiycek gibi geliyo hamilelik :84:

40 hafta olduk bu gece sancı fılan gelır dıye umut ettık ama tık yok. dogum sancısı korkusu fılan gectık bebek ne zaman dogacak dıye kafaya takmaya basladık. bugun doktor kontrolumuz var bakalın ne olacak :32:

kızlar ben 2010 agustos annesıyım... ben normal dogum yaptım ve karnım assagıya ınmemıstı... kayınvalıdmeler sen daha dogurmazsın dıyolardı 38 haftallık falan hamıleyken... gun asırı saglık ocagına gıdıyodum bebegın kafası yerlesmısmı dıye muayene olmaya... ebeler yerlesmemıs dıyolardı derken 39+0 da sabah sancım ve suyum geldı hastaneye gıttık... sunı sancı verdıler dogum cabuklassın dıye... sancılar nası gelıyo ama benım sıpa hala kaburgalarımı vuruyodu okadar yukardaydı yanı... bı anda yerlestı ve cok rahat bı sekılde dogum yaptım... yanı sakın karnım ınmedı dıye uzulmeyın ben cok uzulmustum... degmezmıs...

Back
X