Henüz yeni evliyim eşim çalışma dedi ben de gayet mutluyum ev hanımıyım yani kendisi de evden çalışıyor bazen gitmesi gerekiyor.2 yerde duruyoruz bir durduğumuz yer kaynamın üst katı.4 gündür burdayız.Bundan önce 7 gün diğer yerdeydik bu şekilde geçti 2 ay.Eşimin ailesini seviyorum ama annesinin bazı yaptığı şeylere artık çok canım sıkılmaya başladı. Evde saatlerce tek kaldığım vakit olsa ilk işim doyasıya ağlamak olacak o kadar doldum. Bu hafta buraya geldiğimiz ilk gün eşim kaynanama birlikte yiyelim sabah dedi. Zaten öncesinde de hep aşağıda yedik diğer evde yemek yaptım burda çok nadir yaptım. Sonra kaynanam da haftasonlari burda yersiniz haftaicleri yukarıda yaparsınız dedi . Ben de yukarı çıkınca eşime dedim ki haftasonlari aşağıda mi yiyicez o da dedi ki annem yorulma diye demiştir . Bunu sormam çok hoşuna gitmedi biz bunları konuşmamalıyız bile dedi. Öğlen kaynanamı aradim akşam yemeğini yapicam anne yukarı gelin dedim ertesi gün tavuk yapicam diye çıkardım akşama doğru beni aradı yemekler hazır istediğinizde gelin dedi. Yeni evliyim bir dur yemek yapiyim yani.Bugün de eşim evde yoktu aşağı kahvaltıya inmedim sonradan öyle bakmak için yanına gittim naptin dedi iyi evdeydim dedim bi seyler yedin mi inseydin kahvaltıya dedi yok yedim ben dedim. Dün yeğeni eşiyle bize geldi tatlı yapmıştım biraz geçince çay koyayım içer misiniz diyorum kaynanam ordan ben aşağıda çay suyu koydum dedi neyseki onlar da içmeyecekmiş zaten. Bu arada çok yaşlılar ama ben küçüğüm biraz eşimla aramda 15 yaş var beni çok seviyorlar gelin olarak annesi de babasi da babasının hiçbir şeyi yok ama annesinin bu yönü artık doldurmaya başladı beni eşim bazen susturuyor annesini yanımdayken görüyorum benden yana oluyor ama o da diyor ki 2 ev var yemek birlikte yenir. Tamam birlikte yenir ama bu kadar mı? Her burda olduğumuzda her zaman... Bazen çaya cagiriyor annesi inecek misin diyor istemezsen inme diyor ben de inmicem diyorum o inip geliyor. Bu yemek konusunda hassas ailesini de seviyor normal olarak onu da anlamaya calisiyorum. Bugün bilerek akşam nerde yeriz diye sordum sen yap buraya gelirler dedi. E annem yapmis yemek dedim aşağı ineriz dedi . Sen yine yapacağını yap o da yenir dedi. Bana sorma bu soruları diye gerildi sonra. Böyle şeyler işte ...