Göbüşümde melek var

• Konu Sahibi Konu Sahibi YAMAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

YAMAN

* ben bir anneyim *
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.168
11
158
39
selam kızlar hihoyyyt
çok şükür rabbim çok bekletmeden 3. ayımızda meleğimi gönderdi :CüvCüv:
adetim gelmesi gereken gün gelmeyince ertesi sabah hemen test yaptım ve o da ne :1shok: kocaman bir çift çizgi çok şaşırdım çünki daha önce hiç çift olmadı ve hep hüsrandı çığlık atmamak için zor tuttum kendimi hemen belirmesini beklemiyordum :lepi:
eşminde o gün doğum günü gittim öptüm onu bol bol ama sölemedim tabiii sona işe gittim
hemen yakın bi hastanede kan verdim sonucum 987,5 çıktı artık kesin hamileydim.. kaydirigubbakcemile3
akşama yemeğe gittik ben ona emzik aldım ve testide içine koydum hediye paketi yaptım yemekte verdim :jeyyar:
açtı baktı baktıııı uzun uzun ciddimi diyebildi -tatlicadiarzu- bende evt dedim
bebeğmiz gece uyanınca emzğini sen verceksin dedim ondan sonası malum sevinç içindeyiz. tam 1 hafta oldu öğreneli bu akşamda dr kontrolüm var bakalım kaç hafta çıkacak bebeğim rabbim her isteyene versin sağlıklı sıhhatli evlatlar :Saruboceq:
bu arada bulantılarım bile başladı senağlama

aaa çok sevindim. sitede göz aşinalığım vardı sana(ordan geliyor bu samimi tepki.:))))
Allahım kucağına versin inşallah.

aaa çok sevindim. sitede göz aşinalığım vardı sana(ordan geliyor bu samimi tepki.:))))
Allahım kucağına versin inşallah.

çok teşekkür ederim rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın

allah sıonunu getirsin. çok beklemeden ne güzel hamile kalmışsın. kucağına almak dileğiyle.

en gusel dogum gunu hedıyesı bu olsa gerek bızım dogum gunlerı evlılık yıldonumlerı gectı :)tık yok
tup tedavısındeyım ılk denemem
hamıle halınlen duanı eksık etme
hayırlı olsun allh analı babalı buyutmeyıde nasp etsın ınşşşşşşşş

Cok tebrik ederim. Allahim fazla bekletmeden vermis. Darisi diger arkadaslara.

Esracim bu isler nasib isi, bizim bidik 8.evlilik yil dönumü gününde gelmeyi uygun gordu opuyorumnanaktan bu kadarmi denk gelir böylemi tesaduf olur bilmiyorum, rabbim verecegi zamani günude biliyor. Sanada gelecek bidigin :Saruboceq:

ayy ne guzelll...Saglıkla sıhhatle dunyaya gelir inşallah bebiş..

o bıdık gelsın ısıracam zaten :sm_cool:

ayyyy çok seviniyorum böle haberlere yaaa allah kucağına almayı nasip etsin çok sevdinim...canım jinekolojik bir sorunun varmıydı hiç.bende pko var bekarım ama çok korkuyorum çocuk olmaz die..ve sen benm en büyük hayalimi yaşamışsın ilk aylada hemen hamile kalmayı...

hayırlı olsun cnm benim..
çok sevindim sağlıkla büyüt inş

arkadaşım nirdesin...güzel haberleri yazmaya devam et...okudukça bebişim ve ben mutlu oluyoruz..

Son düzenleme:
sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarım... darısı başıma

tebrik ederim...saglikla insallahkaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim
darısı benimle beraber isteyen herkese inşallah

Hepinize tek tek ayrı ayrı tşk ederim arkadaşlar
rabbim verdi çok şükür dilerim sonuna kadar gider elimize hayırlısıyla alırız
dün doktora gittim ve keseyi gördük 5+5 bebeğim
kalp atışını 22 ekimde çağırdı ozaman göreceğiz inşallah hayırlısıyla
şimdilik bulantım dışında sorun yok
dilerim allah hepimize annelik gibi yüce bir duyguyu yaşamayı nasip eder

canım benim tebrik ederim hamileliğini Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin. bizimde 6. ayımız dua et bizede bizimde olsun bebişimiz. Rabbim aratmadan versin inşllah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…