Göğe mi dokunmalı? Ucuna mı Körpe filizin?

Canım böyle bi yorum yapmak istemiyorum. baskasi yazsa da kızardım gerçekten ama son cümleni okuduktan sonra agzimdan çıkan tek kelime keriz oldu bu kadar kendizi nasıl kullandirtiyosunuz aklım şaşıriyor

oooyyy bacım çok üzüldüm haline vallaha böyle anne baba nasıl olur bilemedim . Hakettiklerinden daha fazla şey vermişşin bence artık bir adım geride dur ve onlara yoluncak bir kaz olmadığını göster

Ev üzerinizeyse satın borcunuzu ödeyin. Babanızın kardeşinizi özel okula gönderecek parası varsa ailesine de bakabilir.

Seni dusunmeyeni sende dusunme 6 milyarlik koltuk ne demek. Seni daha fazla somurmelerine de izin verme. Cocuklarina esine kendi sorunlarina odaklan. Gencligine yazik bu kadar stres iyi degil.

Tabıbasına gelmeyen bılmez knusur sen vıcdanından yapmıssın en azından vıcdanın rahat sen ustune dusenden fazlasını yapmıssın artık bı sekılde kendı yluna bak ne yap et annenı evden cıkar kıraya ver kendıne esya al sıkıntını gder kardes Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…