Göğe mi dokunmalı? Ucuna mı Körpe filizin?

Çok üzüldüm . Herkes doğuruyor da anne olamıyor İşte..

Yerinde olsam bunca şeyden sonra kredi ile aldığım evi koklatmam onlara. Sen çektiğine göre krediyi ev senin üstüne diye düşünüyorum. Sonra da ayırırım yollarımı şimdilik. Bırak onlar koşsun biraz peşinden.. Bu ne ya..

Kendiniz etmissiniz kendiniz bulmussunuz. Neden bu kadar ödün verme ? Neden analik babalik görevi üstlenme ? Sorumsuz aileden kendinizi kutarip hayatinizabakmaliydiniz çok yazik olmus. Ayrica neyin vefasi ki bu ? Size analik babalik mi yapmislar ?

Fedakarlıktan öte bir yerdesiniz.
Kendinizin aileniz rarafindan sömürülmesine müsaade etmissiniz ancak bunlar bos degil..Allah'in rizasi ile mukafatlandirilacaginiza inaniyoeum.
Bundan sonrasi icin ise esinize cocug8nuza sarilip maddi manevi bütün gücünüzü onlar icin harcamalisiniz. Anneniz icin bundan sonra gercekten zaruri dur7mlarda manevi destekleriniz olmali. Sizi bir para kaynagi olarak gormekten vazgecmeleri gerekiyor

Evden çıkar aileni ve kiraya ver. Umarım en azından evi kendi üstüne yapmissindır. Bundan sonra da kendi hayatına bak.
Gerekirse ailenle görüşme.
Sana ne analık ne babalık ne kardeşlik yapmışlar, daha ne ailesinden bahsediyorsun. Onlara parazit falan denir sanırım.
Hep senin verdiğin, kendini tükettigin bir ilişki şekli yok.

En buyuk kotulugu kendine yaparmis ya insan. Sizin icin ne fedakarlik yapmislar neyin vefa borcu bu ode ode bitmiyor. Biraz kendinize gelin artik bir evladiniz var.

Çok üzüldüm . Herkes doğuruyor da anne olamıyor İşte..

Yerinde olsam bunca şeyden sonra kredi ile aldığım evi koklatmam onlara. Sen çektiğine göre krediyi ev senin üstüne diye düşünüyorum. Sonra da ayırırım yollarımı şimdilik. Bırak onlar koşsun biraz peşinden.. Bu ne ya..

Bu kadar fedakarlik yapan biri evi kendi ustune almis midir sizce? Hic sanmam.

Lutfen oyle degil de konu sahibi...

Hayır ev krediyle alındığı için benim üzerime. .yalnız arkadaşlar hala bile geceleri sokakta kaldığımı falan görerek uyanıyorum. .dedim ya psikolojim bitti.o insanları herseye rağmen seviyorum. .ortada kalırlar sokağa düşerler diye yapamıyorum. .Onlar dışarda 1 gün kalsa yapamazlar.şu durumda bana hiç eşya mızı olmadığı ama beni gerçekten sevdiklerini hissettiğim günleri ozlettiler. .

Hayır ev krediyle alındığı için benim üzerime. .yalnız arkadaşlar hala bile geceleri sokakta kaldığımı falan görerek uyanıyorum. .dedim ya psikolojim bitti.o insanları herseye rağmen seviyorum. .ortada kalırlar sokağa düşerler diye yapamıyorum. .Onlar dışarda 1 gün kalsa yapamazlar.şu durumda bana hiç eşya mızı olmadığı ama beni gerçekten sevdiklerini hissettiğim günleri ozlettiler. .

O insanlar sizi sadece altın yumurtlayan tavuk olarak görüyor.
Sizi seven koşulsuz sevmeli.
Siz daha lisedeyken nasıl kaldiysaniz sokakta onlar da kalır.
Ki kalmaz merak etme. Sen desteğini çekince bir yolunu bulurlar. Baban devreye girer, bir şey olur. Sadece sana nankör muamelesi yaparlar, nasıl bize bunu yaparsın der seninle konuşmazlar. Ki inan bana daha hayırlı olur senin için.
Evden çıkar, evi kiraya ver. Kirayla krediyi ödersin. Kendini daha fazla kullandırtma.

Kusura bakmayın ama konuyu neresinden tutsanız elinizde kalıyor.
Anneniz babanızla barıştı neden resmi nikah yapmadı?
Babanızın kardeşinizi özel okulda okutacak parası vardı neden boşandıktan sonra nafaka vermedi?
Anneniz bedavacılığa hazırcılığa alışmış.
Kardeşinizin de hayatını mahvetmişler.
Yapılacak şeyler belli ailenle mesafe koyacaksınız.Artık sizin de bir aileniz var çünkü.
Bir de profesyonel yardım alacaksınız.
Sizi çok takdir ettim bu arada. O kadar saçmalığın arasında meslek sahibi olmuşsunuz.:KK9::KK9:

Sen bilirsin de.. Sen sürekli herşeyi ayaklarına hazır getirdiğin için böyleler zaten.

Resmen şımarmışlar.
İzin ver de onlar da suya sabuna dokunmayı öğrensinler.

İmam nikahlı baban kardeşini özelde okutmayı biliyor ev de açsın.

Back
X