- 20 Nisan 2013
- 156
- 155
- 103
- Konu Sahibi okyanusakarsiyuzenbalik
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün bağlantılarımı keserek , tüm ilişkilerimi keserdimŞu an oturmuş hayatıma bakıyorum. .çok çok kötüyüm. .bir karar almak istiyorum. .ne yapacağım ben?
Çok üzüldüm . Herkes doğuruyor da anne olamıyor İşte..
Yerinde olsam bunca şeyden sonra kredi ile aldığım evi koklatmam onlara. Sen çektiğine göre krediyi ev senin üstüne diye düşünüyorum. Sonra da ayırırım yollarımı şimdilik. Bırak onlar koşsun biraz peşinden.. Bu ne ya..
Hayır ev krediyle alındığı için benim üzerime. .yalnız arkadaşlar hala bile geceleri sokakta kaldığımı falan görerek uyanıyorum. .dedim ya psikolojim bitti.o insanları herseye rağmen seviyorum. .ortada kalırlar sokağa düşerler diye yapamıyorum. .Onlar dışarda 1 gün kalsa yapamazlar.şu durumda bana hiç eşya mızı olmadığı ama beni gerçekten sevdiklerini hissettiğim günleri ozlettiler. .
Doğru bir tespit aslında ama kredi ile alındı diye umutlandım bir anBu kadar fedakarlik yapan biri evi kendi ustune almis midir sizce? Hic sanmam.
Lutfen oyle degil de konu sahibi...
Sen bilirsin de.. Sen sürekli herşeyi ayaklarına hazır getirdiğin için böyleler zaten.Hayır ev krediyle alındığı için benim üzerime. .yalnız arkadaşlar hala bile geceleri sokakta kaldığımı falan görerek uyanıyorum. .dedim ya psikolojim bitti.o insanları herseye rağmen seviyorum. .ortada kalırlar sokağa düşerler diye yapamıyorum. .Onlar dışarda 1 gün kalsa yapamazlar.şu durumda bana hiç eşya mızı olmadığı ama beni gerçekten sevdiklerini hissettiğim günleri ozlettiler. .