gogsum :(

göğsümüzde bir çok kist olabiliyor çoğu zararsız. meme kanseri muaneyesi yapın kendinize. göğsün koltukaltına yakın kısmında oluyor genelde. diğer yerlerdeyse pek endişelenmenize gerek yok genel cerrahiye gideceksiniz. doktor muaneye edecek duruma göre film çekilir ve biopsi ile iyi huylu mu diye bakılır

Tam orta kisminda . Umarım önemli bir şey yoktur

Benim yengemin kiz kardeslerinde de surekli oluyor kimi yag bezesiydi kimi zararsiz cikolata kistiydi korkmayin kötü bir sey degildir insallah, ama mutlaka doktora da gidin ki iciniz rahat etsin. Az süphe görürlerse de zaten hemen müdahale edip erkenden tedavi ediyorlar.
Gecmis olsun canim stres yapma üzme kendini :)

Tam orta kisminda . Umarım önemli bir şey yoktur
yok önemli değildir. ama mutlaka görünün ihmal etmeyin. bende de var ben de panikledim ama normalmiş. genellikle bebek süt emrken gidiyormuş bu tarz kistler

canim bendede var bnde cok panik yapmistim doktora gittim iyi huylu kitle oldugunu kucuk bi operasyonla alabileceklerini soylemisti. hamilelik suphem oldugu icin o an bisey yaptirmamistim halada yaptirmadim duruyo..

32 yaşındayım, 3 sene önce sağ göğsümde aşırı ağrılı bir kitle çıktı. korkumdan doktora gidemedim. 10 gün sonra geçti. 6 ay sonra tekrarladı, yine geçti. Çocuk tedavisi için doktora gittiğimde hormon ilacı kullandıracağı için göğsümde bir sorun olup olamdığını sordu, genel cerraha gönderdi. Genel cerrah ultrasona soktu, süt kanallarımda genişleme olmuş. Önemli değilmiş.

1 yaşındayken kız kardeşimde olmuştu bebekti daha.annem hemen dr ye götürdü lenf bezi şişmiş demişti.bir hastalık atlattınızmı yakın zamanda yada hastalanacaktınız vücdunuz savunma mekanızmasını devreye sokup mikropları orada hapse almış ve şişmiş içerde çetin savaş sözkonusudur.

yağ bezesi olabilir telaş yapma.
Kuzenimde ceviz büyüklüğünde kitle vardı. Farklı bir adı vardı ismini hatırlayamıyorum ufak bi operasyonla aldılar.

Genel cerrahiye gideceksiniz.
Öncelikle hemen korkmayın. Ben de 1 ay önce şüphelendim, gittim.
Önce doktor elle muayene ediyor, eğer bir şey bulursa göğüs ultrasonuna yönlendiriyor. Orada zaten bir şey olup olmadığını söylüyorlar.

Ben ameliyat oldum kist aldırdım göğsümden. 35 yaş öncesi çok düşük ihtimal hatta hiç yok, kötü huylu olması. O konuda rahat ol.

Ameliyat kist çok büyükse ve gerçekten gerekliyse yapılıyor. Ki çok çok basit bir operasyon. Ertesi gün normal hareket edebiliyordum, bir an olsun ağrı çekmedim.

Şu an bile var ufak kistler, yılda 1 kontrolüm var ama hiçbir tehlikesi yok bu kistlerin ve ameliyatlık değil hiçbiri.

Tabi ki doktora görünmelisin ama için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…