Genel cerraha gitmeniz gerekiyor . Annemin basına geldi cok cok eskiden cok sükür birsey cikmadı bu arada yas kac bir de yag bezeleri olabilir.Günaydın kızlar. 15 dk önce sol göğsumde fındık büyüklüğünde biseyin olduğunu farkettim. Çok korktum . Yarın hemen doktora gideceğim ama hangi bölüme gitmeliyim. Bir de başına böyle bişey gelen var mi , ne olabilir lütfen yardımcı olun çok korkuyorum
22 yasimdayimGenel cerraha gitmeniz gerekiyor . Annemin basına geldi cok cok eskiden cok sükür birsey cikmadı bu arada yas kac bir de yag bezeleri olabilir.
Çikolata kisti ne oluyorÇikolata kisti olabilir
O göğsün iç kısmında oluşan çeşitli hormonal ve dış nedenlerle oluşan bir kitle. Halk arasında çikolata kisti diye bilinirÇikolata kisti ne oluyor
Yasın genc ama sen git muayne ol canım icin rahtlar gecmis olsun.22 yasimdayim
Ne alaka ya :)Çikolata kisti olabilir
Ben kendimi sürekli kontrol ederim daha önce yoktu böyle bir şey . Çok teşekkür ederimKistik bir yapı da olabilir hiç bir şey de. Doktora görünmekte fayda var.
Bazı dokular bize yumru gibi de gelebiliyor aslında. Yine de git bir görün.
Yaşın küçük olduğu için mamografi çekilmez ultrasonla bakarlar.
Yağ bezesiyse kendi kendine kaybolur mu acabaOzel dogum hastanelerinde meme ultrasonu ceken yerler var ihmal etmeyin muhtemelen yag bezesudir ama yine de gidin geçmiş olsun
Bende de vardı, 15yaşındayken. Önce o bölgede bulunan tek doktora gittim, dahiliye alanı galiba. Sonra beni kendi doktoruna yönlendirmişti, plastik cerrahı. Hapla geçmişti. Sonra kontroller falan yapıldı 3-6 ayda bir. Sonra da 30una kadar gelmene gerek yok denildi. Basit oldu. Ama korkusu hoş değil malesef.Günaydın kızlar. 15 dk önce sol göğsumde fındık büyüklüğünde biseyin olduğunu farkettim. Çok korktum . Yarın hemen doktora gideceğim ama hangi bölüme gitmeliyim. Bir de başına böyle bişey gelen var mi , ne olabilir lütfen yardımcı olun çok korkuyorum
Hic bilemiyorum canim zaten biz bayanlarin duzenli aralikla meme kontrolu yaptirmamiz gerekiyor ama yaptiriyor muyuz tabiki hayirYağ bezesiyse kendi kendine kaybolur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?