- Konu Sahibi yellow angel
-
eğer sizi rahatsız ediyorsa ağrılar meme ultrasonu çektirin içiniz rahatlasın...
geçmiş olsun...
merhabalar benimde gogsumde kitle var once onemsemedim aman dursun ne olur ki kesin her genc kizda olan zararsiz kitlelerdendir dedim. kimseye soylemedim. bi de o zamanlar yasim bayaa bi kucuktu. 17 fln. kitleyi farkettikten 3 yil sonra dayanamadim artik doktora gittim cunku cok buyumustu. genc oldugum icin bana da mamografi cekmediler elle muayene ve ultrosanda baktilar. ultrosan sonuclarina gore zararsiz bi kitle oldugunu beni rahatsiz ediyorsa alabileceklerini soylediler ama durmasinda da sakinca yok dediler. kitle o kadar buyuktu ki aldirmaya korktum. aldirinca sanki bosluk olcakmis diye dusundum. gogsumun sekli bozulur fln die endiselendim. hatta bu endisemi doktorada soyledim o da yok cnm fln gibisinden seyler soledi ama beni cok ikna edemedi . cunku ee tabi az bi sey olur ama zamanla meme dokusu kendini yeniler fln dedi bende bu riske girmek istemedim. simdi agrida yapio,suan 22 yasindayim. Bazen dusunuyorum acaba 2 yil once aldirsamiydim siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz? zararsiz oldugu soylenen bir kitleyi aldirip gogsunuzun bir kisminin icini bosaltirmiydiniz yoksa bole onla yasamaya dewam edip elinize geldiginde sinirlerinizi mi bozardiniz bir cok kisden yorum yapmasini bekliyorum cunku yeni kararlarimi bu yorumlari degerlendirdikten sonra werecegim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?