mrrhaba cnm daha once dogum yaptinmi cocuk emzirdinmi bi arkadadimin oleydi oglu bi gogsunu daha cok emmis digerini az emmis onunki ondan dolayiydi hemde baya farkkiydi bi gogsu yetmisbes kadarken digeti seksanbes ayrica ayrica bildugim kadariyla her kadinin bi gogsu digerinden biraz farklidir ama sen cok fazla diosunFıstıklar selam, herkese güzel bir gün diliyorum
Sanırım sıkıntıdan hastalık hastası oldum. Yani umarım öyledir.
Kafamı göğüslerime takmış durumdayım.
Hemen anlatayım,
benim sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük. Ama öyle küçük bir fark değil yani bakar bakmaz çıplakken, anında göze çarpabilecek bir fark var.
İnternette göğüs kanseri için nasıl kontrol yapılacağını anlatan videolar, yazılar inceledim. Ve kontrol ettim kendimi.
Sağ göğsüm içi et dolu gibi, yani hiçbir sorun yok gibi, ama sol göğsümü kontrol ettiğimde elime minik parçalar geliyor sanki, kapsül gibi şeyler. Acaba daha büyük olduğu için daha sıkı değil ondan mı böyle, yoksa bir sorun olduğu için mi daha büyük? :18:
Sağ göğsüm sert, sol göğsüm sağa göre daha yumuşak ve böyle içi dopdolu gibi değil. Neden böyle ki acaba? Benle aynı durumda olanlar varsa doktora gitmek için fazla acele etmeyeceğim ama bu anormal bir şeyse mutlaka gideceğim.
Ağrı, sızı, kaşıntı, göğüs uçlarımda bir ilginçlik yok. Sadece anlattığım şeyler. Ne diyorsunuz kızlar :18:
Yok ablacığım daha 19 yaşındayım.mrrhaba cnm daha once dogum yaptinmi cocuk emzirdinmi bi arkadadimin oleydi oglu bi gogsunu daha cok emmis digerini az emmis onunki ondan dolayiydi hemde baya farkkiydi bi gogsu yetmisbes kadarken digeti seksanbes ayrica ayrica bildugim kadariyla her kadinin bi gogsu digerinden biraz farklidir ama sen cok fazla diosun
Fıstıklar selam, herkese güzel bir gün diliyorum
Sanırım sıkıntıdan hastalık hastası oldum. Yani umarım öyledir.
Kafamı göğüslerime takmış durumdayım.
Hemen anlatayım,
benim sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük. Ama öyle küçük bir fark değil yani bakar bakmaz çıplakken, anında göze çarpabilecek bir fark var.
İnternette göğüs kanseri için nasıl kontrol yapılacağını anlatan videolar, yazılar inceledim. Ve kontrol ettim kendimi.
Sağ göğsüm içi et dolu gibi, yani hiçbir sorun yok gibi, ama sol göğsümü kontrol ettiğimde elime minik parçalar geliyor sanki, kapsül gibi şeyler. Acaba daha büyük olduğu için daha sıkı değil ondan mı böyle, yoksa bir sorun olduğu için mi daha büyük? :18:
Sağ göğsüm sert, sol göğsüm sağa göre daha yumuşak ve böyle içi dopdolu gibi değil. Neden böyle ki acaba? Benle aynı durumda olanlar varsa doktora gitmek için fazla acele etmeyeceğim ama bu anormal bir şeyse mutlaka gideceğim.
Ağrı, sızı, kaşıntı, göğüs uçlarımda bir ilginçlik yok. Sadece anlattığım şeyler. Ne diyorsunuz kızlar :18:
Aynen ablacım sıkıntıdan işteecnm zannetmiyorum kotu bise olsun yanlis bilio olabilirim ama denin ysdindakilerde gogus kanseri olmsz die biliorum ama icin rahat etmicekse bi doktora gorun derim ama cokta kirkma cnm bendede biraz hastalik gadtaligi var hep kendimi dinlerim nerem agriyo die kontrol ederim hep cok dinleme kendini benim gibi olma:))
Sağol kuzum rahatladım ya :))Biri diğerine göre daha mı sıkı peki?canım benimkide öyle bi göğsüm diğerine göre büyük bende 19 yaşındaym bi problem olabileceğini hiç düşünmedim açıkçası bence gereksiz evham yapmşsın bazen bende öyle kendimi incelerken başıma bir sürü bişey çıkarıyorm
Sağol kuzum rahatladım ya :))Biri diğerine göre daha mı sıkı peki?
Galiba işsizlikten başımıza iş arıyoruzaynen canım sen diyince baktımda şimdi öyle hakkaten diğeri daha bi sert toplu duruyo
Galiba işsizlikten başımıza iş arıyoruz
Aman içim rahatladı ya nası korkmuştum ilk fark ettiğimde :))
Gögüs kanseri yaşa bakmıyor canım 5 yaşında olanda var 15 yaşında olanda var maalesef.cnm zannetmiyorum kotu bise olsun yanlis bilio olabilirim ama denin ysdindakilerde gogus kanseri olmsz die biliorum ama icin rahat etmicekse bi doktora gorun derim ama cokta kirkma cnm bendede biraz hastalik gadtaligi var hep kendimi dinlerim nerem agriyo die kontrol ederim hep cok dinleme kendini benim gibi olma:))
Gögüs kanseri yaşa bakmıyor canım 5 yaşında olanda var 15 yaşında olanda var maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?