Göğsümdeki kistler beni korkutuyor

Canım çok şükür.

Kan değelerinin iyi çıkması süper bir haber.
Ben açıkçası kötü bir şey çıkacağını hiç düşünmüyorum Allah'ın izniyle. Pazar günü de söylemiştim bunu sana.
Gönlünü ferah tut.
Çok çok öpüyorum....
İnş cok sagol..
Kan temiz cıktı cok şükür..
Sıra beklemekte..
Büyüme olacak mı, olmayacak mı

Canım yaa :((( inşallah herşey normal olacak bak kan değerlerinde iyi çıkmış takip edilirse erken teşhis önemlidir zaten ya farketmeseydin..
neyse inşallah hiçbişey çıkmayacak
dualarım seninle canım sağlık herşeyden önemli:38:

Benim her iki gogsumde toplam 14 adet tespit edildi. Bir gogsumdekiler agriyordu digerleri agrimiyordu. Ameliyatla yapismis 6'sini aldilar gerisi duruyor. Bunlar fibrokistik. Umarim degismezler. Cok gecmis olsun, korkma bizler gibilerin memeleri kistik yapida oldugu icin uretiyorlar. Kan degerinde de birsey cikmadigina gore icini ferah tut. Bana da takip edecegiz dediler 11 yildir benimleler.

canım çok geçmiş olsun
kanın temiz çıkması bile iyiye işarettir
üzme kendini
ben de doğum kontrol hapı kullandığım için tek göğsümde adete yakın ağrı oluyor ama dokununca,yatınca,sütyenin demirinden falan
bende yakın zamanda baktırmayı düşünüyorum sol göğsümde sadece

Benimde sadece sol göğsümde agrı vardı..
Bu kitle(kistler dısında) sag göğsümde cıktı, tesadü eseri, agrısı yoktu çünkü..
Lütfen ihmal etmeyin

Son düzenleme:
Sakın panik yapmayın. Biliyorsunuz moralle en kötü hastalıkların bile üstesinden gelinebiliyor. Çocuğunuzla bol bol gezin tozun. Onu mutlu ettikçe siz de mutlu olursunuz. Tiyatroya gidin, sinemaya gidin, arada çocuğunuzu güvendiğiniz birilerine bırakıp eşinizle eğlenmeye gidin. Bu bekleme sürecini panik havasında geçirmeyin lütfen. Ben ciddi bir virüsü, hiç kafama takmayarak 6 ay içinde yendim. Darısı sizin de başınıza...

İnş..cok sagol güzel önerilerin için..ne kadar güzel bir moral..yendiğinize sevindim..Allah kimseyi hastalıkla sınamasın

çok geçmiş olsun. içini ferah tut önemli bir şey çıkmayacaktır.yaşın çok genç daha önlemini alırsın sürekli kontrollerini yaptırırsın ki inşallah çıkmaz ama bi sorun çıkarsa da erken teşhis olacağı için tedevini en iyi şekilde olursun.zaten tıp artık o kadar ilerledi ki...
bende de benzer bir sorun var sol göğsümdeki kitlelerin sayısını bile bilmiyorum düşün artık ayrıca ailemde fazlaca aynı rahatsızlığın ileri derecesinden hayatını kaybeden var dolayısıyla taşıyıcıyım.
buna rağmen şu an riskli bir şey görmedi doktorum sürekli kontrol halindeyim.
yani sakın panik olma kontrollü olursan bir sorun yaşamazsın inşallah...

Çok üzüldüm adına..
doktorumun bana ilk sordugu sey ailende kimsede varmı..
cok geçmiş olsun sizede..
İnş hiçbir zaman sorun yasamazsınız..
Olucam düne göre kendime geldim..cok sagol

nazcım canım cok gecmıs olsn ınsallh ıyı haberlerını beklıyoruz..içini ferah tut..:54::71:

inş canım tşk ediyorum..:71:

geçmiş olsun canım
ALLAH korktuğuna uğratmaz inşallah hayırlı haberlerini hep birlikte kutlarız
annemin de 40 yaşında falan başına aynı şey gelmişti
dr hemen her kadının olur bunlar demişti 1 2 yıl takipten sonra geçti

İnş bende de gecer..
iyiki actım konuyu, moral oldunuz bana

Canım çok şükür.

Kan değelerinin iyi çıkması süper bir haber.
Ben açıkçası kötü bir şey çıkacağını hiç düşünmüyorum Allah'ın izniyle. Pazar günü de söylemiştim bunu sana.
Gönlünü ferah tut.
Çok çok öpüyorum....

Ewet canım, biliyorsun cok agrım olmasına rahmen kötü bişey gelmedi aklıma da..
İnş bişe cıkmaz canım..bende seni cok öpüyorum..

Canım yaa :((( inşallah herşey normal olacak bak kan değerlerinde iyi çıkmış takip edilirse erken teşhis önemlidir zaten ya farketmeseydin..
neyse inşallah hiçbişey çıkmayacak
dualarım seninle canım sağlık herşeyden önemli:38:

eWET öyle cok sagol canım benim..saglık olmadan hiçbirşey olmuyormuş korku bunu öğretti bana

Benim her iki gogsumde toplam 14 adet tespit edildi. Bir gogsumdekiler agriyordu digerleri agrimiyordu. Ameliyatla yapismis 6'sini aldilar gerisi duruyor. Bunlar fibrokistik. Umarim degismezler. Cok gecmis olsun, korkma bizler gibilerin memeleri kistik yapida oldugu icin uretiyorlar. Kan degerinde de birsey cikmadigina gore icini ferah tut. Bana da takip edecegiz dediler 11 yildir benimleler.

:(cok üzüldüm 11 tane demek ürüyorlar mı yanı..
ne kadar da zor..bu ismi arastırdım..doktorum da dedi hareketli ise sorun olmaz %99 dedi..

Amin canım tşk ederim..
Kan temiz cıktı şimdi sıra beklemekte..yazarım gelişmeleri.

Çok çok geçmiş olsun, sıkma canını inşallah takipte de hiçbir sorun çıkmaz. Daha önünce ailenle uzun, mutlu bir ömür var yaşayacak inşallah. :34:

Back
X