Göğsümdeki yaralar :(

pammuk94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
73
34
88
30
İyı akşamlar hanımlar benim derdim göğsümdeki yariklar doğum yapalı 16 gün oldu ve bu güne kadar denemedigim kalmadı ama geçmiyor lütfen yardım edin

meme ucundan bahsediyorsun galiba(catlaklardan degil dimi)
cok zor bi durum biliyorum coook cektim o yaralardan
bunlar icin eczanede kremler var,kakso yagi iyi geliyormus,karbonatli suya pamuk bandirip goguse sıkmak iyi geliyormus deneyebilirsin
bana hicbiri care olmamisti en son bebegim kanli kusunca(memeden kan gelmis)cocuk doktoru iki krem onermisti bunlari karistirip surmustum ondan sonra bidaha olmamisti
ama malesef adlarini unuttum nerdeyse 5sene gecti uzerinden,antibiyotikli bi krem olabilir eczaneye sorarsaniz belki yardimci olur.sadece birinin adi ....pomad ti galiba :/

Bepanten mi canim banada bugun doktor antibiyotik verdi birde e vitamini kapsul aldim denicem insallah gecer

Bepanten mi canim banada bugun doktor antibiyotik verdi birde e vitamini kapsul aldim denicem insallah gecer
yok bepanten degildi antibiyotikli bir kremdi galiba
e vitamini bende kullanmistim meme ucunu suruyordum
insallah hemen gecerde rahatlarsin

Aaah ne çektim o yaralardan kızım 4.5 aylık oldu ağrısı kalmadı ama hala izi var o yarıklarin moral vermek isterim ama Üzgünüm bir ssüre daha ağlaya ağlaya emzirmeye devam edeceksiniz. O yarık ve çatlaklar oluşunca kabuklasip geçene kadar ne krem sürerseniz sürün o acıyı çekiyorsunuz.Ne kremler aaldım servet ödedim kim neyi onerdiyse aldım üstüne bide kakao yağı mi dersin zeytinyağı mi dersin. Ama nafile 2 ay çektim o acıyı sonra hafifledi ve geçti. Keşke biri bana doğumdan önce sürmeye başla deseydi

Buyuk bir ihtimal benimde oyle olucak ilk zamanlar aglayarak emziriyodum simdi agrilarim var ama aglamiyorum tepinerek emziriyorum bunada sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…