Göğüs ağrımaması gebelik belirtisi mi?

Ahh ben ağrı da görev yaptım bilirim allah kolaylık versin .. Sırf bu yüzden çocuk düşünmedik tayin çıkana kadar. Allah yardımcın olsun
teşekkür ederimmm.. sormayın beni en iyi siz anlarsınız her bakımdan sağlık konusunda çok zorlanıyoruz ben de yaşımdan ötürü biraz istiyorum artık hayırlısı olsunn

teşekkür ederimmm.. sormayın beni en iyi siz anlarsınız her bakımdan sağlık konusunda çok zorlanıyoruz ben de yaşımdan ötürü biraz istiyorum artık hayırlısı olsunn
Bilmez myiim arkadslarla hep orası sağlıklı insanı da hasta eder diyorduk.. ama sonuçta orada hamile kalan arkaslar oldu sağlıkla doğum yapanlar sadece tavsiyem erzurum veya van da doktorunuz olsun genel kontrolleri orada yaptırın

Biz 7 aydır deniyoruz ve değerlerimiz iyi değil. 6 ay boyunca şiddetli bacak, kasık, göğüs ağrısı yaşadım. Ha birde bel ağrısı ama nasıl kopuyor anlatamam. Bu ay ise hiç bir şey yok. çok az göğsüm ağrısı geçti. reglime bir gün var bakalım Rabbim nasip edecek mi. Yoksa tüp bebek yolları beni bekler. bende forumda arıyorum bu şekilde belirtisiz hamileliğe başlayan var mı diye.

Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ben şunu anladım kovalayınca malesef ki hamilelik olmuyor.. insanda sürekli beklenti içinde olmadanda duramıyor, çok zorlu bir süreç allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bende dün kan testi verdim 25 güne giriyorum ama değerim 0.25 çıktı k.doğumdada randevu yok

Randevu olmaması çok kötü. Allah kolaylık versin. Yaş geçmese önemli değilde işte. Zaman sıkıştırıyor insanı. Geldim bugün dr a ivf için bekliyorum. Bismillah diyip başlayacağım inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…