Göğüs ağrımaması gebelik belirtisi mi?

betuldagok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
38
6
1
27
benim adetlerim 30-35 gün arası değişiyor genelde ve her ay adet öncesi mutlaka göğüslerim ağrır şişer biraz dolgunlaşır ama bu ay hiçbir belirti yok 10 gün gecikmem var. Neden test yapmıyorsunuz diyeceksiniz her ay test yapıp hayal kırıklığına uğradığım için bu ay yapmak istemedim yine gecikti diye düşündüm ne yesem 15-20 dk sonra karnım ağrıyor ve midem bulanıyor gibi oluyor hiçbir şekilde sancım yok adet öncesi 2 kere pembemsi ara kanamam oldu yalan yok o arada 2 kere test yapmıştım biri silik çizgi diğeri negatif çıkmıştı bende bişey yok diyip adet günümü bekledim ama hala bir tık yok

Yani belirti olma ihtimali var elbette ama malum bunu en iyi kan testi cevaplar testle uğraşmayıp direk kan verin isterseniz baya geçmiş zaten varsa kesin çıkar artık

Yani belirti olma ihtimali var elbette ama malum bunu en iyi kan testi cevaplar testle uğraşmayıp direk kan verin isterseniz baya geçmiş zaten varsa kesin çıkar artık
yarın test almayı düşünüyordum ama kan mı vereyim sizce yorulduğum için biraz uğraşmak istemedim test alıp bakarım diye düşünmüştüm

Her gebelil farkli belirti veriyormus ole diyorlar gününüz geçtiyse kan verin bence hic testlerle uğrasmayın insallah vardir

yarın test almayı düşünüyordum ama kan mı vereyim sizce yorulduğum için biraz uğraşmak istemedim test alıp bakarım diye düşünmüştüm
Valla direk kan verin net olsun çünkü varsa çıkacaktır çıkmazsa zaten muhtemelen yoktur 10 gün geçmiş çünkü testle falan uğraşıp yıpranmayın isterseniz

Her gebelil farkli belirti veriyormus ole diyorlar gününüz geçtiyse kan verin bence hic testlerle uğrasmayın insallah vardir
evet öyle söyleniyor cogu belirtilere kanıp buraya sürekli hamile miyim diye yazıyorum ama cidden şu yaşıma kadar ilk kez adetim geciktiğinde göğsüm ağrımadı şaşkınım bende anlamaya çalışıyorum bir yandanda umutlanmak istemiyorum

Adetiniz yakinsa veya gectiyse bi test yapin bende tam tersi göğüslerim hassas diye supheye düştüm banada bu ay garip geldi beklemedeyim.

Benimde her regl öncesi göğüs ağrım olurdu hatta acıtdı ama bu ay hiç olmadı hamileymişim 5 haftslık oldu daha yeni 1-2 gün önce başladı gibi az az acıyor göğsüm yüne belirgin bi ağrı yok

Ben de kaşlarımın gür şekilde çıkmamasından bildim bu ay, adete yakın kaşlarım çıkar ve sert çıkardı bekledim öyle çıkmadı tabii buna gebelik belirtisi demek saçma olur bu benim kendi vücudumdaki değişimin takibi. Ama sizde de böyle bir değişim söz konusuysa ya evde test yapın ya da kan vermeye gidin ben gecikmenin 11. gününde öğrendim ilk geciktiği günler bir şey yoktu

Merhaba sonucunuz ne oldu ?

Sonuc ne oldu acaba

Bende tam tersi regl öncesi pek göğüs hassasiyeti olmaz. Ancak hamile kaldığım ay göğüslerimde normalin dışında bir şişlik ve hassasiyet vardı, hatta eşime tedirgin olup mamografi çektirmek istediğimi söylemiştim. Her gebelikte belirtiler farklı oluyor gerçekten.

evet benimde dediğiniz tam tersi regl öncesi aşırı şişer ve ağrır şuanda halen regl olamadım ara ara kahverengi akıntım oluyor ama testler negatif çıkıyor

Sonuc ne oldu acaba
test sonuclarım negatif hcg ise düşük seviyede çıkıyor ara ara kanamalarım oldu onlarda böyle kahverengi akıntı şeklinde sabahları ise hafiften midem bulanıyor mesela bu sabah uyuyamadım midem bulandığı için yani bilemiyorum 23 gündür halen regl olamadım bebek olsa çıkardı diye düşünüyorum

Doktora gidin bence kesinlikle böyle belirsizlikten Allâh korusun size bir şey olmasın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…