göğüs ağrısı belirtisi

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
bat gunune daha olan arkadaslar.... hamilelik ihtimalinde meşhur göğüs agrisi belirtisini henüz yaşamayan var mı? yani bendeki belirtilerde bi o yok sanirim. bgn sadece gogus ucumda hassasiyet basladı?

Canım bende ağrı olmamıştı ama regl olurkenki gibi şişlik ve yeşil damarlar görünmüştü ve hamileliğimin tek belirtisi oydu

bat gunune daha olan arkadaslar.... hamilelik ihtimalinde meşhur göğüs agrisi belirtisini henüz yaşamayan var mı? yani bendeki belirtilerde bi o yok sanirim. bgn sadece gogus ucumda hassasiyet basladı?
Bende hassasiyet oluştu fakat öğrendiğimde o belirtim yoktu hatta hiç belirtim yoktu göğüs hassasiyeti hic yaşamayada bilirsinsiniz...belirtilerin.hepsi yasanilcaak diye.bi zorunluluk yok hanimefendi

Bende hassasiyet oluştu fakat öğrendiğimde o belirtim yoktu hatta hiç belirtim yoktu göğüs hassasiyeti hic yaşamayada bilirsinsiniz...belirtilerin.hepsi yasanilcaak diye.bi zorunluluk yok hanimefendi
zorunluluk degil genellemeler olunca bi ben mi bunu hssedyrm die bi sorayim dedim.

Ben yaşamadım ağrı canım. Sadece hafif karartı olmuştu. Göğüs karartım normalde neredeyse tenimin rengindeydi o kadar açıktı. Çok çok az kararmıştı reglim geciktiğinde.

Merhaba 6. haftadayim bugun gogus hassasiyetim azaldi sanki bir sorun olabilir mi benzer seyler yasayan var sanirim hamileliginiz nasil devam etti

Ya benim çok agrim olmuştu ve kanser oldum diye cok korkmustum sut kanallari falan sismisti ne aglamistim o günler :)

Back
X