GÖĞÜS AĞRISININ BİRDEN AZALMASI

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Kızlar selam 6 haftalık hamileyim daha önce bir düşüğüm var. Göğüs ağrım oluyordu bugün sabah namazı zamanı vardı fakat öğlen duş aldıktan sonra birden kesildi. Aslında başta endişe etmedim çünkü duş almak zaten var olan ağrıyı geçirir doğal olarak ama vakit geçtikçe stres yaptım. Şimdi çok az var gibi ağrım ama endişeleniyorum. Biliyorum tecrübeli olanlar için saçma bir soru olabilir ama gerçekten çok korkuyorum diğeri gibi olmasından. Bu yaşadığım kötü bişey mi yoksa normal midir hamilelikte yarın doktor kontrolüm var ama sabahtan beri kendimi yedim bitirdim

Duştan sonra göğüs ağrısı hafifliyor, zaten yarın kontrolünüz varmış bu kadar stres yapmayın

Duştan sonra göğüs ağrısı hafifliyor, zaten yarın kontrolünüz varmış bu kadar stres yapmayın
Ay çok teşekkürler gerçekten ben diğerinde fazlaca çöküntü yaşadım deprem anında düşük yaptım maalesef ama kanamam başlamadı 1 hafta sonra kontrolde kese olmadığıni öğrendik. Biliyorum bunlar sizlere saçma geliyor haklısınız da ama işte... Allah razı olsun içimi rahatlattınız Rabbim de sizi daraltmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…