elvin06 Güneş doğdu :) Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 897 0 96 Ankara 4 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi elvin06 #1 Kızlar göğüs arasında tüylenme sorunu olan var mı? Nasıl alıyorsunuz? sir ağda veya cımbız vs alınınca sivilce çıkıyor ne yapmak lazım? Böyle bir sorunu olan varmı??
Kızlar göğüs arasında tüylenme sorunu olan var mı? Nasıl alıyorsunuz? sir ağda veya cımbız vs alınınca sivilce çıkıyor ne yapmak lazım? Böyle bir sorunu olan varmı??
island Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2007 5.967 1.319 173 5 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi elvin06 #2 elvin06 .!.: Kızlar göğüs arasında tüylenme sorunu olan var mı? Nasıl alıyorsunuz? sir ağda veya cımbız vs alınınca sivilce çıkıyor ne yapmak lazım? Böyle bir sorunu olan varmı?? Genişletmek için tıkla... En iyisi almamak o kadar takıntı yapmayın kızlar ya başa mı çıkar sonra:hulya:
elvin06 .!.: Kızlar göğüs arasında tüylenme sorunu olan var mı? Nasıl alıyorsunuz? sir ağda veya cımbız vs alınınca sivilce çıkıyor ne yapmak lazım? Böyle bir sorunu olan varmı?? Genişletmek için tıkla... En iyisi almamak o kadar takıntı yapmayın kızlar ya başa mı çıkar sonra:hulya:
inci_tanesi Allah'a emanetsin kuzum Kayıtlı Üye 9 Ekim 2009 18.273 92 213 5 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi elvin06 #3 cnm sakın cımbız ile alma çoğaltırsın ben sir ağda ile alıyorum çok azalttı ilk aldığım dönemlerde minik sivilceler çıkıyordu ama zamanla geçti
cnm sakın cımbız ile alma çoğaltırsın ben sir ağda ile alıyorum çok azalttı ilk aldığım dönemlerde minik sivilceler çıkıyordu ama zamanla geçti