Göğüs asimetrisi( eşitsizlik)...

ben olmadım ama olmayı düşünüyorum, fiyatları hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorum. fazla kiloları verdikten sonra mı acaba bu ameliyat yapılabiliyor.

ben 2,5 ay once gogus asimetrisi icin ameliyat oldum ama silikon taktirmadim sadece buyuk olan gogsum digerine gore kucultuldu

Ben de asimetri var, gogus buyutme estetigi oldum, kucuk olan gogsume 25cc daha fazla silikon konuldu ama hala asimetrik...ameliyat olali henuz 2 hafta oldu, doktorumla konusmak icin daha zaman gecmesini istiyorum. ayrica asimetri bende dogum sonrasi olmustu, ikinci dogum sonrasi eger hala ayni durum varsa, tekrar ameliyat olmayi dusunuyorum...

bendede var ama ameliyat felan düşünmek istemiyorum çok kafama takmıyorum şuan çoook abartı değil ama hemen hemen bir beden oynuyor doğum yapınca düzelir diyorlar bu konuda bilgisi olan varmı ?

yani dogum yapınca düzelebilir de artablir de..bunu garantisni veremz kimse..bnmde 1 beden oynuyodu arada.. bi tanesi südyeni tam doldururken digeri biraz boş kalıyodu.. ama suan düzeldi tamamen

yani dogum yapınca düzelebilir de artablir de..bunu garantisni veremz kimse..bnmde 1 beden oynuyodu arada.. bi tanesi südyeni tam doldururken digeri biraz boş kalıyodu.. ama suan düzeldi tamamen

iişte aynen benimkiside öyle biri doldururken biri biraz boş kalıyo ben şuan ameliyat düşünmüyorum doğumdan sonra fark açılırsa ameliyat olabilirim belkide düzeledebilir inşallah düzelir:Saruboceq:

iişte aynen benimkiside öyle biri doldururken biri biraz boş kalıyo ben şuan ameliyat düşünmüyorum doğumdan sonra fark açılırsa ameliyat olabilirim belkide düzeledebilir inşallah düzelir:Saruboceq:

inş düzelir.. normalde gögüs boyutundan memnun musun??

Back
X