Göğüs büyütme ameliyati sonrasi meme ucu acisi

piraye1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
75
22
88
39
Kizlar merhaba...
10 gün önce kas üstü yuvarlak silikonla meme buyutme ameliyati oldum.. Sonuclardan gayet memnunum.. Ancak son 2 gündür meme uçlarin fecii sekilde aciyor..
Emzirenler bilir sanki ilk defa emziriyomusum gibi catlak acisi var..
Bu konuda herhangi bir tecrubesi olan arkadaslar varsa bilgilerinizi Paylasirsaniz sevinirim..

Meme ucu hassasiyeti normal, bende de ameliyattan birkaç ay sonra başlamıştı, daha sonra geçti.

ayy bende bir yaptırabilsem şu ameliyata inanılmaz korkuyorum izindien acısından şuyundan buyundan

Bu çok normal canım doktor sargı yaparken göğüs ucum açılmış bitanesi sargılar çıkana kadar bi meme ucum açık gezdim :KK70:ben düz body üzerimdeyken bile body hareket edip göğsüme temas edince acıdan ölüyodum. Yanıyordu resmen. 4 güne falan geçti aşırı hassasiyet vardı. İlk zamanlar çok normal inan herkesin başına geldi bu tarz şeyler endişelenme :KK66:

Kizlar merhaba...
10 gün önce kas üstü yuvarlak silikonla meme buyutme ameliyati oldum.. Sonuclardan gayet memnunum.. Ancak son 2 gündür meme uçlarin fecii sekilde aciyor..
Emzirenler bilir sanki ilk defa emziriyomusum gibi catlak acisi var..
Bu konuda herhangi bir tecrubesi olan arkadaslar varsa bilgilerinizi Paylasirsaniz sevinirim..
Benim 1. Ayim bugun doldu ve sol gogsum aynen dedigin gibi emzirme donemindeki gibi aciyor el degmiyordu 4 gundur masaja basladim ve o agri sizi hassaiyet herneyse gecti sanirim sertlikten oluyo, masaja baslayana kadar sanret gececek, bende korkmustum neden boyle oldu diye ama geciyo

Benim 1. Ayim bugun doldu ve sol gogsum aynen dedigin gibi emzirme donemindeki gibi aciyor el degmiyordu 4 gundur masaja basladim ve o agri sizi hassaiyet herneyse gecti sanirim sertlikten oluyo, masaja baslayana kadar sanret gececek, bende korkmustum neden boyle oldu diye ama geciyo

Canim sen oyle dedin ama 2 gun once doktora gittim bana masaj yapmana gerek yok dedi.. Cok sasirdim.. Oda bilim surekli degisiyo artik madaj yapmanizi onermiyorum dedi.. Simdide cok aciyo goguslerim naapcam bilmiyorum,,

Kendi kendine yumuşayıp inmesini bekleyen masajı önermeyen doktorlarda var evet, illaki kendi kendine de yumuşayacaktır zamanla ama benim o acımı masaj geçirdi , gergınlık ve ödem yapıyo o sancıyı zannedersem meme ycu geriliyo ve hassaslaşıyo, benim doktorymda masaj yapmasam nolur dediğimde ki zor gelmiş canım yanmıştı :) olmaz göğüslerinin ortası böyle ayrık kalır Demişti, herkesin tarzı farklı hala acıyomu göğüs ucun, elinle oraya bepanthene sür sürekli yumuşak kalsın , bekleyeceksin o zaman tatlım doktorunu dinleyerek, er yada geç geçicek ama

Kendi kendine yumuşayıp inmesini bekleyen masajı önermeyen doktorlarda var evet, illaki kendi kendine de yumuşayacaktır zamanla ama benim o acımı masaj geçirdi , gergınlık ve ödem yapıyo o sancıyı zannedersem meme ycu geriliyo ve hassaslaşıyo, benim doktorymda masaj yapmasam nolur dediğimde ki zor gelmiş canım yanmıştı :) olmaz göğüslerinin ortası böyle ayrık kalır Demişti, herkesin tarzı farklı hala acıyomu göğüs ucun, elinle oraya bepanthene sür sürekli yumuşak kalsın , bekleyeceksin o zaman tatlım doktorunu dinleyerek, er yada geç geçicek ama

Arada kendi capimda birseyler yapiyorum ama fayda etmiyo gibi..
Bende o cins kremler suruyorum bakalim simdilik kar etmediler..
Birde ben aslinda boyle iki gogsum ayrik seviyorum yaa cok birlessinler istemiyorum.. :) hep o tip gogusleri daha cok sevmisimdir..

Arada kendi capimda birseyler yapiyorum ama fayda etmiyo gibi..
Bende o cins kremler suruyorum bakalim simdilik kar etmediler..
Birde ben aslinda boyle iki gogsum ayrik seviyorum yaa cok birlessinler istemiyorum.. :) hep o tip gogusleri daha cok sevmisimdir..
Benimkininde arası ayrık ve ben de seviyoeum o ayrıklığı aslına bakarsan :) tamamen birleşmiycek çünkü göğüs yapım bu, biraz daha yakınlaşsa yeter, ara ara sol gçğüs ucum hala acıyo iş yaptıüım yorulduğum zaman, ödemler heçince oda geçicek merak etme biraz daha dayan

Benimkininde arası ayrık ve ben de seviyoeum o ayrıklığı aslına bakarsan :) tamamen birleşmiycek çünkü göğüs yapım bu, biraz daha yakınlaşsa yeter, ara ara sol gçğüs ucum hala acıyo iş yaptıüım yorulduğum zaman, ödemler heçince oda geçicek merak etme biraz daha dayan
Evet canim seninkide ayrikti ve bence cok guzeller..
Aslinda 2 hafta oldu benim olali.. Daha ne oldu ki hemen gecsin istiyoruz :)

Benim de çoook hassastı uçlarım , çocuklarım fln değdiğinde acıyordu ;) normal yaniiii ;)

Back
X