Gögüs büyütme en iyi cerrah önerisi : NURETTİN NOYAN !

EzgiBektsglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2
1
31
Merhaba arkadaşlar,
Ben zayıf bir insanım ve nerdeyse hiç olmayan göğüslerim için yaklaşık 15 gün önce Dr Nurettin Noyan'a ameliyt oldum ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.Bunun kararını bir anda verdim ve bir sürü doktor
araştırmaya başladım.En son tavsiyeler üzerine ve yaptığım görüşmelerden sonra Nurettin Noyanda karar kıldım.Kendisi bu süreçte her zaman pozitif enerjisiyle benim içimi hep rahatlattı.Dünyanın en ilgili en cana yakın en enerji dolu cerrahı olabilir.Ameliyata girerken hep nasıl olacak diye düşünürken aklımda hiç bir soru işareti kalmadan ve çok başarılı şekilde bu süreci atlattım.Bana 300 cc yuvarlak protez taktı ve sonucundan aşırı memnunum.Keşke daha önceden olsaydım diye düşünüyorum.Doktor seçimi çok önemi.Bu yüzden dr Nurettin Noyanı şiddetle tavsiye ediyorum.Herhangi bir soru sormak isteyen varsa geçirmiş biri olarak yardımcı olabilirim.
 
Merhabalar göğüs diklestirme ameliyatı için çok araştırma yaptım herzaman ki gibi bu siteden çok faydalandim.çünkü herkes yaşadıkları tecrübeleri bu sitede dürüstçe anlatıyordur diye düşünüyorum. İlgisi hastasını motive etmesi sıcakkanlı ve gülen yüzü sayesinde kafamda hiç bir soru isareti olmadan ameliyata girdim sonuç mükemmel.hem karakteri hem cerrahisi bu kadar iyi doktor az görülür. Kendisine sonsuz teşekkürler...dusununuyorsaniz en azından mutlaka doktorunuzla tanışın derim..zaten sonrası çok ama çok kolay oldu..
 
Nurettin bey.. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Sadece Ameliyat olduğum için değil(göğüs büyütme) güleryüzlülüğü, yaklaşımı, gerçekten çok başarılı ve harika bir İnsandır. Ameliyat sonrası 4. gün işimin başına dönebilecek kadar çabuk atlattım. Çok şükür 1 ay sonrasında hiç ameliyat olmamışım gibiydi genel durumum. Yukarıda bazı üyeler reklam vs tarzı yazmış illa ki olacaktır olumlu yada olumsuz yorumlar fakat insanları yanlış yönlendirmeyin Lütfen. Ben her konuda Kendisinde bu ameliyatı olmuş biri olarak Dr ve Ameliyat süreci ile ilgili sorularınızı cevaplayabilirim elimden geldiğince.
 
X