yani eş istemiyorsa neden illa yaptırmak istiyorsun sonuçta o şekil beğenmiş kabul etmiş evlenmiş.kızlar selam. 27 yaşındayım. bir çocuğum var. göğüslerim çok küçük. 75 destekliyi bile doldurmuyor. küçüklüğümden beri bu ameliyatı yaptırmak istiyorum. ama eşim istemiyor. yapay sevmiyorum diyor ya da yaptırıp açık giyinirim diye korkuyor bilmiyorum neden istemediğini tam olarak çözemedim. bana bi önerisi olan var mı eşimi nasıl ikna edebilirim( bu aralar fazla kafama koydum çünkü hemen yaptırmak istiyorum ((
Merhabakızlar selam. 27 yaşındayım. bir çocuğum var. göğüslerim çok küçük. 75 destekliyi bile doldurmuyor. küçüklüğümden beri bu ameliyatı yaptırmak istiyorum. ama eşim istemiyor. yapay sevmiyorum diyor ya da yaptırıp açık giyinirim diye korkuyor bilmiyorum neden istemediğini tam olarak çözemedim. bana bi önerisi olan var mı eşimi nasıl ikna edebilirim( bu aralar fazla kafama koydum çünkü hemen yaptırmak istiyorum ((
Bu nasıl bir yorumdur kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor yemin ederim.. İlla birilerine beğendirmek için mi ameliyat olunuyor? Öyleyse siz hayatınızı başkaları için yaşıyorsunuz demek ki..yani eş istemiyorsa neden illa yaptırmak istiyorsun sonuçta o şekil beğenmiş kabul etmiş evlenmiş.
kendini beğendirmek istediğin başkaları mı var?
hanımefendi neye celallendiniz bu kadar?Bu nasıl bir yorumdur kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor yemin ederim.. İlla birilerine beğendirmek için mi ameliyat olunuyor? Öyleyse siz hayatınızı başkaları için yaşıyorsunuz demek ki..
Bu düşüncenize saygı duyarım ancak düzgün bir dil ile “bence eşinizi dinleyin” gibi yorum yapmak varken , “kendini beğendirmek istediğin başkaları mı var” tarzında nahoş bir yoruma sessiz kalamadım. Üzgünüm. Üslup herşeydirhanımefendi neye celallendiniz bu kadar?
evli insanlar eşlerine bostan korkuluğu muamelesi mi yapsın yani eşi büyük göğüslü kadın istemiyor demek ki sonuçta yarın yatağa beraber girecekler. bekar olsa tamam kendi tercihidir de kadın erkek evli insanlar eşlerinin fikirlerini önemsemeli. adam büyük göğüslü kadın istese öyle biriyle evlenirdi.
Bu düşüncenize saygı duyarım ancak düzgün bir dil ile “bence eşinizi dinleyin” gibi yorum yapmak varken , “kendini beğendirmek istediğin başkaları mı var” tarzında nahoş bir yoruma sessiz kalamadım. Üzgünüm. Üslup herşeydir
Ben olsam şüphe etmem, kaldı ki şüphelenmek bizim üzerimize vazife de değil bence. Benim eşim de sütyensiz gezerim diye ve çok büyük olur dikkat çeker diye istemiyordu ama “Senin hayaların olmasaydı ya da çocuk sahibi olduktan sonra sarksaydı mutsuz olup düzelttirmek istemez miydin? diyerek örnek verdim. Böyle deyince mantıklı buldu. Sonuçta erkeği erkek yapan organı bozulsa nasıl psikolojisi bozulur özgüveni düşerse biz kadınları da görsel olarak kadın yapan göğüs ve kalçadır. Olmadığında özgüvenimiz düşüyor. Eşimize yaptığımız cilveye kadar bile etkisi oluyor. Mutlu kadın mutlu evlilik demektir özetle. Ha ben eşinizi yok sayın da demiyorum ama orta yolu bulup ikna etmek de kadına bağlı.tamam da evli bir kadın kocası istemediği halde ısrarla ben göğüslerimi büyüteceğim diyorsa insan bir şüphelenmez mi?
sağlık sorunu vs yok hem de tamamen estetik kaygıyla.
Şey diyo musunuz bir de tecavüz haberlerine onlar da kuyruk sallamasaydı? Ya da o saatte orda ne işi vardı filan?tamam da evli bir kadın kocası istemediği halde ısrarla ben göğüslerimi büyüteceğim diyorsa insan bir şüphelenmez mi?
ben ettim bir an ki burası genele açık bir forum sormak hakkımız yoksa tabii ki kurcalamak haddimiz değil. sadece sordum.Ben olsam şüphe etmem, kaldı ki şüphelenmek bizim üzerimize vazife de değil bence. Benim eşim de sütyensiz gezerim diye ve çok büyük olur dikkat çeker diye istemiyordu ama “Senin hayaların olmasaydı ya da çocuk sahibi olduktan sonra sarksaydı mutsuz olup düzelttirmek istemez miydin? diyerek örnek verdim. Böyle deyince mantıklı buldu. Sonuçta erkeği erkek yapan organı bozulsa nasıl psikolojisi bozulur özgüveni düşerse biz kadınları da görsel olarak kadın yapan göğüs ve kalçadır. Olmadığında özgüvenimiz düşüyor. Eşimize yaptığımız cilveye kadar bile etkisi oluyor. Mutlu kadın mutlu evlilik demektir özetle.
ne alakkası var hanımefendi?Şey diyo musunuz bir de tecavüz haberlerine onlar da kuyruk sallamasaydı? Ya da o saatte orda ne işi vardı filan?
Aynı zihniyet.ne alakkası var hanımefendi?
bunu kesinlikle kabul edemem.Aynı zihniyet.
Zaten olay dışarıdan görünmesi değil başkasına beğendirmek değil kişinin kendini beğenmesi. Meme de görünmüyor dekolte giymezsen. Burada tesettürlü arkadaşlarımız da var örneğin.ben ettim bir an ki burası genele açık bir forum sormak hakkımız yoksa tabii ki kurcalamak haddimiz değil. sadece sordum.
erkeklerin hayaları görünmüyor sonuçta ya da çok belli olmuyor giydiklerinden. memenin ne kadar etkili bir uzuv olduğunun ben de farkındayım bazen ben de memnun olmayabiliyorum ama konu sahibinin durumu başka bence.
oturup anlaşmaları şart.
Insan önce kendi bedeninden kendi memnun olmak ister. Koca dediğini yarın boşayadabiliriz. Kulu mu olalım?bunu kesinlikle kabul edemem.
insan önce eşinin kendisini güzel bulmasını ister. eşi göğüslerinden memnunsa büyütmene gerek yok diyorsa ben illa büyüteceğim diye ısrar eden birine bunu sormak anormal değil yoksa bu forumda tonla meme estetiği konusu var girip aynı şeyi söylemiyoruz değil mi
tesettürlü olsun olmasın şeklen çoğu kıyafetten belli oluyor. illa dekolte vermesi gerekmiyor.Zaten olay dışarıdan görünmesi değil başkasına beğendirmek değil kişinin kendini beğenmesi. Meme de görünmüyor dekolte giymezsen. Burada tesettürlü arkadaşlarımız da var örneğin.
Hayır şüphelenmez. Çünkü sapık zihniyetli değiliz, normaliz.tamam da evli bir kadın kocası istemediği halde ısrarla ben göğüslerimi büyüteceğim diyorsa insan bir şüphelenmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?