Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Ankara da oldum canım burdaki yaptıranlardan (istanbul da)yola çıkarak diyebilirimki 5-10bin arasıyokmu yrdm edebilecek kimse?
bu dolgu dedgnz nedr nasl bsy fytı ne brnden daha duymustumBence ameliyat yerine dolgu yaptır canım izler çok fazla oluyomuş ben yaptırdım 3 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum :)
Dolguyla yaptıranlardan henüz bir fotoğraf göremedik. Merak ediyoruz.Bence ameliyat yerine dolgu yaptır canım izler çok fazla oluyomuş ben yaptırdım 3 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum :)
bu dolgu dedgnz nedr nasl bsy fytı ne brnden daha duymustum
Dolguyla yaptıranlardan henüz bir fotoğraf göremedik. Merak ediyoruz.
fiyatlar 6-7 ve üstü benim araştırdığıma göre canım...dolgu dediğiniz nedir aquafilling mi ne o mu?
Gizli albüm yapabilirsiniz, sadece izin verdiğiniz kişiler görür.Burası sonuçta sanal bir ortam gögüslerimizin fotoğrafını atamayiz. Yani uygun düşmez. :)
Dolgu nedir vücut emmiyor mu silikon istenildiği takdirde çıkarılabilir bir şey sonuçta
fiyatlar Dr a göre değişiyor 5 ten başlıyor 9 a kadar var herkes kendi Dr unu haliyle tavsiye eder normal olarak araştırıp karar verip olursun önceliği ne maddiyat mı önemli yoksa önce Dr a mı karar vereyim diyorsun izler önemli mi değil mi gibi gibi bi sürü etken var bence ücretsiz muayene bakan Dr lar ile görüş fikir ve fiyat Bilgisi al içine sinen bi Dr bulması kolay her yer Dr şükür bolluk var ist da
Dolgu nedir vücut emmiyor mu silikon istenildiği takdirde çıkarılabilir bir şey sonuçta
fiyatlar Dr a göre değişiyor 5 ten başlıyor 9 a kadar var herkes kendi Dr unu haliyle tavsiye eder normal olarak araştırıp karar verip olursun önceliği ne maddiyat mı önemli yoksa önce Dr a mı karar vereyim diyorsun izler önemli mi değil mi gibi gibi bi sürü etken var bence ücretsiz muayene bakan Dr lar ile görüş fikir ve fiyat Bilgisi al içine sinen bi Dr bulması kolay her yer Dr şükür bolluk var ist da
Valla bnde merak ettm biz bosunami kestirdik kendmizi:) bide herkes atiyo burda sncta sadece istesklerin goruyorCanım enjektör içinde istenilen yere doldurulabilir bir sıvı fiyatlari değişiyor. Ben 2900tl ödedim. 100gram yetmisti.
Canım inanmıyorum ben böyle şeylere, şuraya foto koyanını göremedik daha, sırf doktor reklamı yapmak için geliyorlar. Sence bu yöntem daha güvenilir olsa doktorlarımız bize önermez miydi? Hem de boşuna bu kadar uğraşmazlardı, onların da işine gelirdi.Valla bnde merak ettm biz bosunami kestirdik kendmizi:) bide herkes atiyo burda sncta sadece istesklerin goruyor
Aynen hepsinin sitesinde okudum en etkili yontemin solikon oldugunu bn arastrdm cnku bide zaten bnde yag yokki alip biyerden memeye koysunlar :))Canım inanmıyorum ben böyle şeylere, şuraya foto koyanını göremedik daha, sırf doktor reklamı yapmak için geliyorlar. Sence bu yöntem daha güvenilir olsa doktorlarımız bize önermez miydi? Hem de boşuna bu kadar uğraşmazlardı, onların da işine gelirdi.
merhaba ne dolgusu yaptırdınız acaba birde hangi dr ve ne kadara mal olduBence ameliyat yerine dolgu yaptır canım izler çok fazla oluyomuş ben yaptırdım 3 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum :)
Canım baksana birkaç farklı hesapla reklam yapıyor. İnanma.merhaba ne dolgusu yaptırdınız acaba birde hangi dr ve ne kadara mal oldu
ewt canım sonradan gördüm. son zamanlarda kalıcı dolguda çok güzel sonuçlar aldıklarına dair yorumlar okuyorum bende ona meraklandım. fakat henüz 1 kişi bile göremedim. bunu yazan reklam yapıyormuş. acaba diğer okuduklarımda mı öyle . silikon çok yaygın ama diğeri daha zahmetsiz ve doğal olduğunu söylüyorlar fakat sonuçta dolguda zamanla sarkma olacağını düşünüyorum silikonda daha dik durur. açıkcası kafam karıştı .Canım baksana birkaç farklı hesapla reklam yapıyor. İnanma.