göğüs büyütme opr.fiyatları

ewt canım sonradan gördüm. son zamanlarda kalıcı dolguda çok güzel sonuçlar aldıklarına dair yorumlar okuyorum bende ona meraklandım. fakat henüz 1 kişi bile göremedim. bunu yazan reklam yapıyormuş. acaba diğer okuduklarımda mı öyle . silikon çok yaygın ama diğeri daha zahmetsiz ve doğal olduğunu söylüyorlar fakat sonuçta dolguda zamanla sarkma olacağını düşünüyorum silikonda daha dik durur. açıkcası kafam karıştı .
Canım dolguyu nasıl çıkarttıracaksın ilerde bir şey olursa? Bence riskli, en sağlıklısı protez..

Aaa ne güzelmiş.Sahte hesaplar da mı varmış???hemen tespit etmelerine bayıldım.yani biz ne yazıyorsak okuyorlar di mi?

Canım ben o üyeyi yönetime bildirdiğim için haberleri oldu. Fotoğraflarımıza bakmazlar merak etme..
Resim olayı önemli.Hadi şimdi ameliyat olmadım o yüzden atletli ve sütyenli resmini koydum.Ama inşallah ameliyattan sonra hafta hafta redim koymayı düşünüyorum.ben nasıl sizler sayesinde aydınlandıysam ve halen de aydınlanıyorsam, bizlerle aynı gelgitleri yaşayanlara yardımcı olmak istiyorum.

Resim olayı önemli.Hadi şimdi ameliyat olmadım o yüzden atletli ve sütyenli resmini koydum.Ama inşallah ameliyattan sonra hafta hafta redim koymayı düşünüyorum.ben nasıl sizler sayesinde aydınlandıysam ve halen de aydınlanıyorsam, bizlerle aynı gelgitleri yaşayanlara yardımcı olmak istiyorum.
AYnen bnde burdan baktim baya ole karar verdim yoksa zordu o yuzden bende koycam :)

tek sorunum ücret ..: maddiyat sorunu olmasa yarın sabah gider yatarım bıçak altına .. benim kadar manyak Bi kız var mı içinizde ? sabahtan başlayıp ertesi sabaha dek her gün bunları araştıran ... keske sigorta karşılasa . acıbadem sigortam var bir halta yaramıyor

tek sorunum ücret ..: maddiyat sorunu olmasa yarın sabah gider yatarım bıçak altına .. benim kadar manyak Bi kız var mı içinizde ? sabahtan başlayıp ertesi sabaha dek her gün bunları araştıran ... keske sigorta karşılasa . acıbadem sigortam var bir halta yaramıyor

Selam tabiki anliyorum maddi olarak biraz zor ama inan sonrasini dusundukce mutlu oluyor insan maalesef sigarta karşilamiyor estetik ameliyat olarak geciyorya o yuzden ama kendi butcene gore bulabilirsin

Canim ben ameliyatimi 6500 yaptirdim ama diklestirme ve protez sadece protez olsaydi daha hesapli olurdu sanirim

Estica bakırköy netten bulup ararmisin Aykut beyin asistanı ile görüş derim

Back
X