Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bir süredir girmiyorum sayfalar dolup taşmış okusam saatlerimi alcak:) ben de ptesi başlamak istiyorum telkine. nez sen bildiğim kadarıyla diğer melodiyi de dinledin. ben şimdi direkt buna başlasam bir şey fark etmez değil mi? bir de hergün 6 sa mi dinlycem?

kızlar ne kadar pozitifsiniz yaa :16::16:
sürekli okuyorum yazılanları moral depoluyorum resmen:71:
:kkk:

bir süredir girmiyorum sayfalar dolup taşmış okusam saatlerimi alcak:) ben de ptesi başlamak istiyorum telkine. Nez sen bildiğim kadarıyla diğer melodiyi de dinledin. Ben şimdi direkt buna başlasam bir şey fark etmez değil mi? Bir de hergün 6 sa mi dinlycem?
cnm o zaten gecıcı dolgunluk saglıyo sen telkınle basla 21 gun dınle 6 8 saat arası dınlemeye calıs gunluk hıc gun atlamadan 21 gunu tamamla cnm bır hafta ara ver sonra tekrar21 gun daha dınle bız oyle yapıyoruz ve sonucda alıyoruz:34:

Kızlar benım bı sorunum var bacaklarımın ust kısımlarında ve popomda cok kasıntı oluyo acaba popom mu buyuyo kılo alırkende verırkende kasıntı olur cunku acaba hangısı bılemedım umarım bu telkın gogus buyutmez yaa:43: ınsallah ordakı yaglar goguse gıdıyodur da ondan oluyodur:37:

Kızlar benım bı sorunum var bacaklarımın ust kısımlarında ve popomda cok kasıntı oluyo acaba popom mu buyuyo kılo alırkende verırkende kasıntı olur cunku acaba hangısı bılemedım umarım bu telkın gogus buyutmez yaa:43: ınsallah ordakı yaglar goguse gıdıyodur da ondan oluyodur:37:

ondandır ondaannn hep istediğimiz yönde düşünelim öyle olsun :34: sen öyle deyince bacaklarımın üst kısmında ve kalçadaki çatlaklarım geldi aklıma parfait gelince onlar için de telkin istesem süper olacak :32:

evet benmde ilk haftada ki hala ara ara oluyo karnım bacaklarım popom bazen batma bazen kaşıntı oluyo bende yağlarım yukarıya çıkmaya çalışıyo heralde diyorum öle olmasını ümit ediyorum. kilo almak istemyrm 5 6 kilo fazlam bile var kalca ve bacak inceltmek içinde bi telkin olursa süper olur.

ondandır ondaannn hep istediğimiz yönde düşünelim öyle olsun :34: Sen öyle deyince bacaklarımın üst kısmında ve kalçadaki çatlaklarım geldi aklıma parfait gelince onlar için de telkin istesem süper olacak :32:
evet yaa ınsallah ordakı yaglar gıdıyodur buyume olmuyodur:26:catlak selulıt hepsıne telkın :26:olmalı bencede:52:
evet benmde ilk haftada ki hala ara ara oluyo karnım bacaklarım popom bazen batma bazen kaşıntı oluyo bende yağlarım yukarıya çıkmaya çalışıyo heralde diyorum öle olmasını ümit ediyorum. Kilo almak istemyrm 5 6 kilo fazlam bile var kalca ve bacak inceltmek içinde bi telkin olursa süper olur.
oyle dusunelım oyle olsun umarım ostrojen hormonu ergenlıkdekı gıbı popo buyutmuyodur valla oyle olursa felaket olur:43:

Kızlarrrrrrr ben de aranıza geldim... İki gündür bu müziği dinliyorum ve farkı hissediyorum... Göğüslerim dolgunlaştı çok güzel... Çok mutluyummm... Allah parfaitten razı olsun... Ben üç gündür bu siteyi takip ediyorum bu konu başlığıyla ilgili hemen hemen tüm msjları okudum, gözlerim bozuldu:) Ama değdiğini, değeceğini düşünüyorummm...

nezcim sen 2. 21 güne başladın sanırım değil mi? Nasıl büyüme devam ediyor mu? Dolgunluk daha sonradan geçmiyordur umarım:26:

Kızlarrrrrrr ben de aranıza geldim... İki gündür bu müziği dinliyorum ve farkı hissediyorum... Göğüslerim dolgunlaştı çok güzel... Çok mutluyummm... Allah parfaitten razı olsun... Ben üç gündür bu siteyi takip ediyorum bu konu başlığıyla ilgili hemen hemen tüm msjları okudum, gözlerim bozuldu:) Ama değdiğini, değeceğini düşünüyorummm...

hoş geldinnn :66: ne güzel sayımız git gide arttıkça sinerjinin de arttığına inanıyorum, buradaki herkes birbirine destek ve moral verip olumlu duygular içinde olmamızı sağlıyor :16: ve sonunda kazançlı çıkan hepimiz olacağız, herkes birbirinin gelişmelerinden mutlu oluyor çünkü :65:

nezcim sen 2. 21 güne başladın sanırım değil mi? Nasıl büyüme devam ediyor mu? Dolgunluk daha sonradan geçmiyordur umarım:26:

basladıgım ılk gunden bu yana hıc gerıleme olmadı cnm bunu daha oncede soylemıstım hep ılerleme oluyo dolgunluk duruyo hatta gun gectıkce azda olsun arttıgını hıssedıyorum buyume yavas ılerlıyo ancak gogusun yapısının olusmas cok zor ve uzun suren bısey sanırım:34:

kızlar selam, ben şimdi tatildeyim. yarın bikini giyeceğim yani :) 1-2 gündür daha dolgunlar sanırım. gururla giyeceğim o bikinileri :34: ara sıra internete girdikçe gelişmeleri bildirirm. herkes sevgiler...

kızlar selam, ben şimdi tatildeyim. yarın bikini giyeceğim yani :) 1-2 gündür daha dolgunlar sanırım. gururla giyeceğim o bikinileri :34: ara sıra internete girdikçe gelişmeleri bildirirm. herkes sevgiler...

oo çalışmalarımızın ilk hasadını toplayan sen olacaksın demeekkk :16: hadi bakalım darısı daha dolgun göğüslerle daha gururla giymeye bikinelerimizi, hepimize inş. :8:

kızlaar aklımda minincik de olsa bir şüphe vardı ama artık 0 şüpheee :66: bugun sevgilimle buluşmuştum değişikliğin o da farkına varmış :17: gözlerini alamadı ordan valla:1: benm 13. günüm bugun ve bu kadarını bile beklemiyodum kızlar cok mutluuyum inşallah hep devam eder gelişmesi hepimizin :34: :16:

Son düzenleme:

Bir resmini çekip koyda bizde görelim:52:

Yaa kızlar sonucdan gayet fazlasıyla memnunum bır ay gıbı bı zamanda super bı gelısme oldu ancak neden ter bezlerı de cok calısıyo yaa:43: Sızlerde de oylemı :44: ıkıncı 21 gunde de gelısmeler guzel gıdıyo kendı adıma her gecen gun kendıme guvenımde telkıne olan ınancımda artıyo sanırım 5 6ayı bulacak yanı yaz sonu falan tam ıstedıgım gıbı olacak cunku buyume yavas ılerlıyo bıraz ama olsun buyuyo ya o yeter :30:

Yaa kızlar sonucdan gayet fazlasıyla memnunum bır ay gıbı bı zamanda super bı gelısme oldu ancak neden ter bezlerı de cok calısıyo yaa:43: Sızlerde de oylemı :44: ıkıncı 21 gunde de gelısmeler guzel gıdıyo kendı adıma her gecen gun kendıme guvenımde telkıne olan ınancımda artıyo sanırım 5 6ayı bulacak yanı yaz sonu falan tam ıstedıgım gıbı olacak cunku buyume yavas ılerlıyo bıraz ama olsun buyuyo ya o yeter :30:
evet ter bezlerim benim de fazla çalımaya başladı,ama kötü kokmuyo çok şükür..:46:

evet ter bezlerim benim de fazla çalımaya başladı,ama kötü kokmuyo çok şükür..:46:

resmen ergenlıge gerı donduk yaaa:52::52: Zaman hızla gecsede uc dort ay sonra ne alemde olacak goguslerımız gorsek kızlar coook merak edıyorum keske kısın baslamıs olsaydık yaza buyumus olurdu sımdı :51::51:

Kızlar eğer biz ergenlik belirtilerini yaşıyorsak, size sevineceğiniz bir şey söyleyeceğimmmm:) hatırlıyorum da benim kardeşimin göğüsleri ağrıyodu, sızlıyodu, ama büyümesi birden olmuştu. tabi aşamaları vardı (onların bi kısmını biz de yaşadık zaten), işte göğüs ucunun belirmesi, sertleşmesi, hafif kabarıklık (işte bizim bu noktada kaldı :) ) bunlar olduktan sonra tamamen göğüs şeklini alması yani iyice serpilmesi bir anda olmuştu, çok kısa sürede. mesela bi gün bi baktık kocaman olmuş :) yani belki bizim de böyle olur ne dersiniz :66::66:

Back
X