Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eğer biz ergenlik belirtilerini yaşıyorsak, size sevineceğiniz bir şey söyleyeceğimmmm:) hatırlıyorum da benim kardeşimin göğüsleri ağrıyodu, sızlıyodu, ama büyümesi birden olmuştu. Tabi aşamaları vardı (onların bi kısmını biz de yaşadık zaten), işte göğüs ucunun belirmesi, sertleşmesi, hafif kabarıklık (işte bizim bu noktada kaldı :) ) bunlar olduktan sonra tamamen göğüs şeklini alması yani iyice serpilmesi bir anda olmuştu, çok kısa sürede. Mesela bi gün bi baktık kocaman olmuş :) yani belki bizim de böyle olur ne dersiniz![]()
Yaa kızlar sonucdan gayet fazlasıyla memnunum bır ay gıbı bı zamanda super bı gelısme oldu ancak neden ter bezlerı de cok calısıyo yaaSızlerde de oylemı :44: ıkıncı 21 gunde de gelısmeler guzel gıdıyo kendı adıma her gecen gun kendıme guvenımde telkıne olan ınancımda artıyo sanırım 5 6ayı bulacak yanı yaz sonu falan tam ıstedıgım gıbı olacak cunku buyume yavas ılerlıyo bıraz ama olsun buyuyo ya o yeter
![]()
tatlım yazılanları okuyomusun tam olarak :44:ıkıncı 21e baslayacagım zaman benımde oldu yumusama vee arkasından dolgunluk oldu senınde dolgunluk olacak o yuzden yumusadı bekle goreceksın cnm okkızlarrr iyi akşamlar. Nolur naba bişi söyleyin çok moralim bozuldu. Resmen başa döndüm ben yaa resmen ufacık yumuşacık oldular(((
50: Bıktım artık ben yaaa
![]()
kızlarrr iyi akşamlar. nolur naba bişi söyleyin çok moralim bozuldu. resmen başa döndüm ben yaa resmen ufacık yumuşacık oldular(((
50: bıktım artık ben yaaa
![]()
cnm bende oyle umud edıyorum yoksa bu sekılde sabırsızlanıyoruz ve cook uzun surer yanı bencede bellı bı sure sonra hızlanacak buyume dıye dusunuyormben bi noktadan sonra hızlanacağına da inanıyorum o eşiği atlamadık henüz sanırım, ama kısa süre içinde hızlanıp bizi istediğimiz noktaya daha çabuk ulaştıracağını düşünüyorum![]()
elma şekeri ben de aynı şeyleri düşünüyorum hissediyorum bazen, o yüzden bakmama incelememe sadece büyüdüklerini düşünme hissetme ve telkini dinleme kararı aldım, sen de öyle yap tatlım![]()
kızlaar aklımda minincik de olsa bir şüphe vardı ama artık 0 şüpheeebugun sevgilimle buluşmuştum değişikliğin o da farkına varmış
gözlerini alamadı ordan valla
benm 13. günüm bugun ve bu kadarını bile beklemiyodum kızlar cok mutluuyum inşallah hep devam eder gelişmesi hepimizin
![]()
![]()
kızlar eğer biz ergenlik belirtilerini yaşıyorsak, size sevineceğiniz bir şey söyleyeceğimmmm:) hatırlıyorum da benim kardeşimin göğüsleri ağrıyodu, sızlıyodu, ama büyümesi birden olmuştu. Tabi aşamaları vardı (onların bi kısmını biz de yaşadık zaten), işte göğüs ucunun belirmesi, sertleşmesi, hafif kabarıklık (işte bizim bu noktada kaldı :) ) bunlar olduktan sonra tamamen göğüs şeklini alması yani iyice serpilmesi bir anda olmuştu, çok kısa sürede. Mesela bi gün bi baktık kocaman olmuş :) yani belki bizim de böyle olur ne dersiniz![]()
elma şekeri ben de aynı şeyleri düşünüyorum hissediyorum bazen, o yüzden bakmama incelememe sadece büyüdüklerini düşünme hissetme ve telkini dinleme kararı aldım, sen de öyle yap tatlım![]()
hırs yaptım yaaa ben de birilerine tasdikleticemmmm telkin non stop![]()
ılla bı tasdık onay mı lazım yaa
![]()
değil gülüm de baksana herkes onaylatıyo yaaaa bananeeeeeeee benim de dışardan farkedilecek aaaa büyümüşleeerr deniceekkk :84:
benim ikinci gün hatta 00:01 itibariyle 3. Gün diyebiliriz:) yumuşaklık var bir de dinlerken daha bir hareketlenme oluyor... Ateş basıyor:)
sende mi yaaa. Evet kesinlikle erkekler bunu fark ediyor yahu. Ben seni böylede severim diyen erkekler nerde kaldı anlamadımbenim nişanlımda bütün gün peşimde dolaştı, ne yaptın sen bunlara diye
yok diyorum birşey yapmadım, hayır diyo ben anlarım, onlar kesinlikle büyümüş. Ve bu gözle görünür bişey, hani elleme olsa gam yemicem, çocuk resmen gözleriyle yedi beni bugün
her hareketimde, dikkat et açılıyo, zaten büyümüş deyip duruyo, ay içim içime sığmıyor yaaaaa
![]()
bızdekı ılk belırtıler cnm cıvıma oluyo hatta yumusamadan zıyada bu guzel haber tatlım ılk gunden etkısı baslamıs sende deDınlemeye devam ates basmasıda normal kol boyun omuz gogus agrılarıda cekeceksın daha
Benım kalmadı azaldı cok sukur gogus dısındakı agrılarım hatta bel agrısı bıle oluyo
![]()
yok cnm ruya olmadı ama sınır oldu bıraz bende gergınlık sanırım hormonlardan oda telkın dınlıyoz dıye degıl yanı muzıkle ılgısı yok yaa bıde cok sıcak goguslerım benım ates gıbı yanıyo zavallılar kızlar sızdede varmı bu belırtı atesı cıkmıs sankıcanım benim de şimdilik sadece gögüslerimde hareketlilik var... Umarım böyle devam ederBirde dinlediğimden beri değişik rüyalar görüyorum sizde de böyle şeyler oluyor mu?