Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Bazen konuşuyorum ben de benim küçümenlerle, ayıp ediyosunuz utandırıyosunuz beni ne bu cücük kadarsınız diye ama bana mısın demiyolar. Biraz sert çıkıyorum galiba inatlaşıyolar mı nedir :)

onlarla konuştuğun zaman onlara sevecen davranman lazım, herşey sevgiyle bu forumun göğüs büyütme konusunu takip edenler de bilir çok geçti bu konu, önce sevin, memişlerimi seviyorum deyin sonra büyüme kendinden gelir, bunu yapıp sonuç elde eden çok oldu
bu telkinin amacı da aslında bizim zihnimizdeki göğüslerim çok küçük hiç güzel değiller niye büyümüyorlar düşüncesini silip çok güzeller seviyorum büyüyorlar vücuduma çok uygunlar tam istediğim gibiler düşüncesini yerleştirmek :51:

evet insanın zihninde gün içinde en son baktığı ile ilk baktıgı kalırmış bi hocamız öle demişti ya yatmadan çalışın yada uyanır uyanmaz çalışın demişti. ama ben hiç resime bakmıyorum elinizde resim varsa şöyle dik yuvarlar greyfurt kadar yada hormonlu portakal kadar ekleyin bende ona baksam süper olur. yatmadan bi baksam yeter. gerçi zihnimde canlandırıyorum ama

Totoma da bişeler dinletsem o da dümdüz, vallahi kocamın göğüsleri de kalçası da benden güzel, insan kocasının fiziğini kıskanır mı ya :)

o zaman onu da sev onun da büyük ve tam istediğin gibi olduğunu hayal et herşey biz istedikçe oluyor ama kilo alman gerekiyorsa da al :34:

evet insanın zihninde gün içinde en son baktığı ile ilk baktıgı kalırmış bi hocamız öle demişti ya yatmadan çalışın yada uyanır uyanmaz çalışın demişti. ama ben hiç resime bakmıyorum elinizde resim varsa şöyle dik yuvarlar greyfurt kadar yada hormonlu portakal kadar ekleyin bende ona baksam süper olur. yatmadan bi baksam yeter. gerçi zihnimde canlandırıyorum ama

sen benim resimdeki göğüsleri küçük bulmuştun gönderirim ama.. yaz google'a göğüs de görsellerde arat beğendiğini indir kaydet bilg.na

Totoma da bişeler dinletsem o da dümdüz, vallahi kocamın göğüsleri de kalçası da benden güzel, insan kocasının fiziğini kıskanır mı ya :)

Hahaay :))) Bayanların istekleri hiç bitmiyor canım yakında onu büyütmek için de çıkar bi şarkı türkü her yerimiz dolgun olur:9:

bu arada terleme olayı gerçekten haddinden fazla yaa bi acayip hiç kuru durmuyor koltuk altlarım hadi şimdi hava sıcak normal de soğukken başlamıştı :53:

meme ararken ne buldum

Küçük Göğüsleri Büyütmek için Sedef OtuSedef Otunu demleyin.(1 fincan için 3 tutam sedefotu yeterli olur.) Masaj yaparak göğsünüze uygulayın. Ve günde 1 fincan için.

Devetabanı çiçeğini demleyin (1 fincan için 2 tutam yeterli olur.) Demlenmiş çayı göğsünüze uygulayın. Günde 1 fincan için.

Küçük Göğüsleri Büyütmek için Isırgan Otu
Demlenmiş ısırgan yaprak ve çiçekleriyle göğüslere kompres yapmak ve günde 1 kez içmek.

buraya nasıl resim ekliyorum 3 tane buldum ama istediğimi bulamadım gerçi sizinde fikrinizi almak sitedm ama nasıl resim ekleniyo bilmyrm

bu arada terleme olayı gerçekten haddinden fazla yaa bi acayip hiç kuru durmuyor koltuk altlarım hadi şimdi hava sıcak normal de soğukken başlamıştı :53:

Etkileri belki böyledir canım siz daha iyi bilirsiniz ama =)

Ay inşallah, hadi bakalım taş gibi oluruz inşallah hep beraber :)

Sımsıkı taş gibii dimdikkkk :71:

meme ararken ne buldum

Küçük Göğüsleri Büyütmek için Sedef OtuSedef Otunu demleyin.(1 fincan için 3 tutam sedefotu yeterli olur.) Masaj yaparak göğsünüze uygulayın. Ve günde 1 fincan için.

Devetabanı çiçeğini demleyin (1 fincan için 2 tutam yeterli olur.) Demlenmiş çayı göğsünüze uygulayın. Günde 1 fincan için.

Demlenmiş ısırgan yaprak ve çiçekleriyle göğüslere kompres yapmak ve günde 1 kez içmek.

buraya nasıl resim ekliyorum 3 tane buldum ama istediğimi bulamadım gerçi sizinde fikrinizi almak sitedm ama nasıl resim ekleniyo bilmyrm

yazı yazdığımız alanda yukarda ataç resmi var ona tıkla resim ekle falan yönlendiriyor seni

meme ararken ne buldum

Isırganı ben de okumuştum evet:) ama bi sürü ot var hangisi etkili olur bilsek en azından hem dinler hem içebiliriz

olmadı yaaa yapamadım galibaa

Eklentiler

• $memiş 2.webp
    $memiş 2.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 40
Back
X