Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

$memiş 5.webp$memiş 4.webp

bu sefer oldu heraldeee

bu arada terleme olayı gerçekten haddinden fazla yaa bi acayip hiç kuru durmuyor koltuk altlarım hadi şimdi hava sıcak normal de soğukken başlamıştı :53:
yaaa sorma dus al ertesı gun tekrar yap yanı oyle stıcık kullanmama ragmen bır gun etkı edıyo yaa hem terleme hem koku off yazın ısımız var valla bılmıyorum ne yapacaz :37:
ısırganı ben de okumuştum evet:) ama bi sürü ot var hangisi etkili olur bilsek en azından hem dinler hem içebiliriz
sakın cnm hıc bısey ıcme ben bın pısman oldum dısardan ostrojen artırmak kadar aptalca bısey yok emın ol kılları artırıyo sakın bulasma ısırgan ıcdım bı surede gerek yok en guzelı bu dınle buyut:9:

Ayrıca o ılk resımdekı sıyah beyaz olan kızın kı tam ıstedıgım gıbı daha once koymustum zaten:1:

Süper gelişiyolar valla maşallah bomba gibi :D 2 gün daha dinleyim de 21 günü tamamlamış olucam.

Nez benim de göğüs ucumun etrafında kırmızı bir nokta çıktı şekerim ya toplu iğne başı kadar var. Sende de çıktı diye biliyorum ne durumdasın?

süper gelişiyolar valla maşallah bomba gibi :d 2 gün daha dinleyim de 21 günü tamamlamış olucam.

Nez benim de göğüs ucumun etrafında kırmızı bir nokta çıktı şekerim ya toplu iğne başı kadar var. Sende de çıktı diye biliyorum ne durumdasın?

cnm o ıgne ucu kadar olan ıcınden kan cıkan gectı sıvılce gıbı kabuk tuttu kuculdu gıttı zaten kucukdu ama dıger benekler ara ara cıkıyo gerı kayboluyo cnm:26:

Bonbonsekerı tatlım resımlerını cok begenmedım cnm yaa sanırım ben yuvarlak genıs ıstıyorum :1: Vucudum genıs ya enlı olsun ıstıyorum bıraz:1: Buda guzel mesela$Silikonsuz-Ameliyatsiz-Gogus-Buyutme.webp

Ben de şimdi farkettim sanki sivri bir yere çarpmışım da kan toplamış gibi duruyor.
Bir de bir şey farkettim, dün erken uyanmıştım telkini dinlemeyi saat 3 gibi bıraktım bugünde fırsat olmadı hiç akşam dinlemeye başladım 28 saat arayla dinledim gibi oldu yani. Durum böyle olunca ben bir gün aksatmış gibi oldum ama bugün hiç sızlamadığı kadar çok sızladı ve kaşındı.

ben de şimdi farkettim sanki sivri bir yere çarpmışım da kan toplamış gibi duruyor.
Bir de bir şey farkettim, dün erken uyanmıştım telkini dinlemeyi saat 3 gibi bıraktım bugünde fırsat olmadı hiç akşam dinlemeye başladım 28 saat arayla dinledim gibi oldu yani. Durum böyle olunca ben bir gün aksatmış gibi oldum ama bugün hiç sızlamadığı kadar çok sızladı ve kaşındı.

o kadarcıkdan bısey olmaz bence gun atlamıs sayılmazsın cnm sızı ve kasıntı guzel belırtıler bunlar:64:

28 saat aradan sonra bu kadar sızlıyosa 21 günü doldurup ara verdikten sonra halim nice olur bilmem :9:

Sızladıkça kıvamı artıyor zaten ya hiç sorun değil yani aynen devam. Şekerim acaba 22 gün mü dinlesem diyorum ben. Hani 21 günde bilinçaltına işliyormuş filan ya 22. gün de ekstra bir etki sağlar mı diyorum?:23:

Bu arada başım da çok ağrıyor ya.

sızladıkça kıvamı artıyor zaten ya hiç sorun değil yani aynen devam. şekerim acaba 22 gün mü dinlesem diyorum ben. Hani 21 günde bilinçaltına işliyormuş filan ya 22. Gün de ekstra bir etki sağlar mı diyorum?:23:

Bu arada başım da çok ağrıyor ya.

bas agrım kalmadı cok sukur yaa felaket ıkı uc gun agrı cekdım deyım sana o derece kotuydu yanı benım 21gunun sonunda olmusdu bas agrım bırde cnm sıvılce gıbı o kan toplamıs gıbı duran seyı ben sıkdım ıcınden kan cıkdı bıraz:1: Ama normalmıs damarlar mı genıslıyomus ne valla :52: Olabılır 1gun daha fazla dınle cnm bısey olmaz heralde ama bır haftalık arayı mutlaka ver cnm:34: Yarın 6.gunum ıkıncı 21gun ıcın gelısmeler tam gaz devam edıyo gerıleme yok cok mutluyum hepımızın adına:54:

Şekerim damarlar genişliyomuş normalmiş diyosun ama damar genişlemesi demek varis demek bu bana biraz ürkünç geldi.

Ara vericem zaten canım da işin doğrusu benim birazda tek sayı takıntım vardır hani 21 ya :52:

Aynen hiç bir gerileme yok ben adet dönemi atlattım birde 10 erken olmuştum üstelik, bir an acaba adetin verdiği şişkinlik mi diye düşündüm ama adet bitti göğüsler kaldı :D

Back
X