bi tane daha vardı onu ekleyememişim
ayrıca ekle onu da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi tane daha vardı onu ekleyememişim
yok o ekleyemediğimi yine ekleyememişim boyut büyk sanırım
http://www .mutlukadin.net/wp-content/uploads/gogus-büyütme.jpg
hıh bunları ki hep silikon bizimki daha güzel olcak inanıyorum hemde silikonsuzzzzz doğall olcakk
yaaa sorma dus al ertesı gun tekrar yap yanı oyle stıcık kullanmama ragmen bır gun etkı edıyo yaa hem terleme hem koku off yazın ısımız var valla bılmıyorum ne yapacazbu arada terleme olayı gerçekten haddinden fazla yaa bi acayip hiç kuru durmuyor koltuk altlarım hadi şimdi hava sıcak normal de soğukken başlamıştı![]()
sakın cnm hıc bısey ıcme ben bın pısman oldum dısardan ostrojen artırmak kadar aptalca bısey yok emın ol kılları artırıyo sakın bulasma ısırgan ıcdım bı surede gerek yok en guzelı bu dınle buyutısırganı ben de okumuştum evet:) ama bi sürü ot var hangisi etkili olur bilsek en azından hem dinler hem içebiliriz
süper gelişiyolar valla maşallah bomba gibi :d 2 gün daha dinleyim de 21 günü tamamlamış olucam.
Nez benim de göğüs ucumun etrafında kırmızı bir nokta çıktı şekerim ya toplu iğne başı kadar var. Sende de çıktı diye biliyorum ne durumdasın?
ben de şimdi farkettim sanki sivri bir yere çarpmışım da kan toplamış gibi duruyor.
Bir de bir şey farkettim, dün erken uyanmıştım telkini dinlemeyi saat 3 gibi bıraktım bugünde fırsat olmadı hiç akşam dinlemeye başladım 28 saat arayla dinledim gibi oldu yani. Durum böyle olunca ben bir gün aksatmış gibi oldum ama bugün hiç sızlamadığı kadar çok sızladı ve kaşındı.
28 saat aradan sonra bu kadar sızlıyosa 21 günü doldurup ara verdikten sonra halim nice olur bilmem![]()
sızladıkça kıvamı artıyor zaten ya hiç sorun değil yani aynen devam. şekerim acaba 22 gün mü dinlesem diyorum ben. Hani 21 günde bilinçaltına işliyormuş filan ya 22. Gün de ekstra bir etki sağlar mı diyorum?
Bu arada başım da çok ağrıyor ya.