Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Bu geröekten mi yazılanları ıkudukça şaşırıyorum biri bizimle dalga geçmiyo dimi daha önce hiç duymadım telkinle göğüs büyütmeyi napsam bilemedim ki:52:

Bu geröekten mi yazılanları ıkudukça şaşırıyorum biri bizimle dalga geçmiyo dimi daha önce hiç duymadım telkinle göğüs büyütmeyi napsam bilemedim ki:52:

canm ben de başta inanmadım nasıl olur ki dedim ama sonra denedim dalga falan gecmiyo yani kimse canm. ama fazla ama az, mutlaka her yapan bi gelişme kaydediyo bu telkinle. dinlemeni tavsiye ederim ama yine de tabi tercih senin:107:

Son düzenleme:
telkinle göğüs büyütmeyi görünce çok heycanlandım ama indiremedim ücretli görünüyor yada ben anlamadım acil bana yardım edin indirmem için iyiki varsınız
ılk lınke tıkla buradan ındırınız dıyo ya oraya sonra acılan sayfada en altta yavas ındır var ona bas sonra bıraz bekle yarım dakıka kadar falan sonra cıkan kutucukdakı yazıları aynen yaz submıt dıyo ona bas ve bekle bı sure sonra start download now yazan yere bas ındırmeye baslar
bu geröekten mi yazılanları ıkudukça şaşırıyorum biri bizimle dalga geçmiyo dimi daha önce hiç duymadım telkinle göğüs büyütmeyi napsam bilemedim ki:52:

yaa anlamıyorum telkın deyınce ne anlasılıyokı normal bıldıgın ergenlıkdekı buyume gıbı buyusun dıye vucudu harekete gecırıyoruz cnm bunda mantıklı olmayan ınanılmayacak ne varkı kremlere haplara dısardan mudahalelere ınanıyoruz da vucudun kendı kendıne gogusu buyutebılecegıne mı ınanamıyoruz yanı:37:

indirdim yupiii bende başladım dinlemeye etkisini görürüm inş dua edecem sana emeği geçenlere acaba diyorum beyaz bir cilde sahip olmak içinde yapılırmı olursa çok güzel olur beyaz ve pürüzsüz bir cilt için mükemmel olur yaaa lütfen cvp bekliyorum

ya gerçekten mi fark ediyo ben anlam veremedim başlayamadım da baş ağrısı yapanlar var,, ayak ağrısı yapanlar yan etkileri de var yani:14::14:ablama söyledim böyle böyle büyütüyomuş falan diye yarım saat güldü,, sakın başkasına deme deli der dedi
Denize düşen yılana sarılır diyerek forumu okumaya başladım sağolsun nez ve nilim arkadaşlarımızın tavsiyeleriyle başladım gerçekten ufaktan ufaktan etkilerini gördüm:65:.10. günümdeyim etkilerine gelince herkeste farklı ağrılar oluyor ama sen bu işe gönülden inanıp büyütmek istersen o ağrılar inan mutluluğa dönüşüyor çünkü vücudun işlemeye başlıyor.Kızlar bide hani siz kalçamda karıncalanma falan oluyor yağlar yukarı çıkmaya başladı diyordunuz ya bende karıncalanma olmadı ama baldırlarım göğüslerimin ilk hali gibi cıvıklaştı veeee popomun güzel bir ölçüsü vardı küçüldüler inanın kilo almak için bugün çikolata aldım zaten minyon tipli bir bayanım vücut şeklim çok güzeldi ama yaa tamda yaza girerken:84: Ve bu arada hepinizi çok seviyorum kızlarr

kaçıncı günündesin ama b cup olması sırtının genişliğini ifade eder beden değiştimi:26:

ıhh tam tersi, b cup olması göğüs ölçüsünü ifade eder.. daha şimdi la senza'daki satışçı hatunla konuştum, 32 B oldu, sırtım dar inceyim ben, geniş olsaydı çaprazı 34A idi dedi. 21 gün tamamlanmak üzere cumartesi falandı yanılmıyorsam...:17:

Denize düşen yılana sarılır diyerek forumu okumaya başladım sağolsun nez ve nilim arkadaşlarımızın tavsiyeleriyle başladım gerçekten ufaktan ufaktan etkilerini gördüm:65:.10. günümdeyim etkilerine gelince herkeste farklı ağrılar oluyor ama sen bu işe gönülden inanıp büyütmek istersen o ağrılar inan mutluluğa dönüşüyor çünkü vücudun işlemeye başlıyor.Kızlar bide hani siz kalçamda karıncalanma falan oluyor yağlar yukarı çıkmaya başladı diyordunuz ya bende karıncalanma olmadı ama baldırlarım göğüslerimin ilk hali gibi cıvıklaştı veeee popomun güzel bir ölçüsü vardı küçüldüler inanın kilo almak için bugün çikolata aldım zaten minyon tipli bir bayanım vücut şeklim çok güzeldi ama yaa tamda yaza girerken:84: Ve bu arada hepinizi çok seviyorum kızlarr

çok kararsızım:37:

indirdim yupiii bende başladım dinlemeye etkisini görürüm inş dua edecem sana emeği geçenlere acaba diyorum beyaz bir cilde sahip olmak içinde yapılırmı olursa çok güzel olur beyaz ve pürüzsüz bir cilt için mükemmel olur yaaa lütfen cvp bekliyorum

AHhh keşke Melekcim ama Parfarait arkadaşımız hala müsait değil galiba..

ıhh tam tersi, b cup olması göğüs ölçüsünü ifade eder.. daha şimdi la senza'daki satışçı hatunla konuştum, 32 B oldu, sırtım dar inceyim ben, geniş olsaydı çaprazı 34A idi dedi. 21 gün tamamlanmak üzere cumartesi falandı yanılmıyorsam...:17:

sanırım türk ölçüsünde 75 bedenken 80'e denk geliyor artık...

kizlar ben dinlemeyi yarida birakmak zorunda kalmistim :( sevgilimle ayrildim iyi degildim dinlemedim...13. günden sona birakmistim....ama bugün tekrar basladim ve 21 günü doldurcam eminim =)

çok kararsızım:37:

Ben geçen sene bu göğüslerime el atma işini düşünmeye başladım hatta estetik düşünmeyen ben estetik bile düşünmeye başladım çünkü emzirdim ve çatladığı için benim karşıya bakan memeler içi boşaldı ve aşağıya bakmaya başladı psikolojimi ve yatakta bile kendime olan güvenimi olumsuz etkiledi.Çünkü genç bir kadınım ve vücudum aşırı aldığım kilolarımla doğumla birlikte çöktü sadece fiziksel değil psikolojik olarakta.Yok çörerkotu yağı falan hep geçici bir denemediğim bu vardı buna başladım 10 gün oldu inanın o kaybolan güvenim tekrar geri gelmeye başladı uzamış saçımı aynı modele kestirip gelsem anlamayan eşim bile göğüslerimdeki ufak değişiklikleri farketti ve güzelleştiklerini söyledi kiiiii bu forumda tek göstererek onaylatan benim diğerlerinin sevgilisi ve nişanlısı kıyafetten doğru farketmiş.Seçim senin ve ben gerçekten bir şeyi abartarak anlatmayı sevmem ama gerçekte bu eğer başlarsan bile kararını kesinleştir inan öyle başla çünkü o zaman gelişmeler daha iyi oluyor ya da biraz daha foruma bak bekle yazda geldi elini çabuk tut:82::82:Sonra biz güzel göğüslerle dolaşırken bize haset etme:66:

denize düşen yılana sarılır diyerek forumu okumaya başladım sağolsun nez ve nilim arkadaşlarımızın tavsiyeleriyle başladım gerçekten ufaktan ufaktan etkilerini gördüm:65:.10. Günümdeyim etkilerine gelince herkeste farklı ağrılar oluyor ama sen bu işe gönülden inanıp büyütmek istersen o ağrılar inan mutluluğa dönüşüyor çünkü vücudun işlemeye başlıyor.kızlar bide hani siz kalçamda karıncalanma falan oluyor yağlar yukarı çıkmaya başladı diyordunuz ya bende karıncalanma olmadı ama baldırlarım göğüslerimin ilk hali gibi cıvıklaştı veeee popomun güzel bir ölçüsü vardı küçüldüler inanın kilo almak için bugün çikolata aldım zaten minyon tipli bir bayanım vücut şeklim çok güzeldi ama yaa tamda yaza girerken:84: Ve bu arada hepinizi çok seviyorum kızlarr

yaa benım de aynen seklı degıstı yayvan oldu popom off ne oluyo ne bıtıyo anlamıyorum benım dısa dogru dur daha cok ama sımdı yanlara da yayıldı erıyomu ordakı yaglar gıdıyomu anlamadım ama zamanla toplanır umarım yoksa ona da el atacam benım bacaklarımda da hep kasıntı hatta yanmayla bırlıkde bı acı oldu cnm bıseyler oluyoda ıste tam bılmıyoruz bız:52: Goguslere gelınce agrı sızı gunluk devam edıyo dolgunlukda gayet ıyı allah sonumuzu hayretsın kızlar ne olacak bakalım aylar sonra:1:

ama kizlar büyüttükten sonra doktora görünmeye unutmayin sonucta östrojen hormonu kanser riskini cogaltio...bi baktirin kitle falan olusmusmu diye....tabi ins öyle birsey olmaz.:50:

tatlım ust kısımlar doluyo ozellıkle onu hıc anlamıyo ınsan bak yan yattıgın zaman gogusunun ıcıne dogru ust tarafı hafıfce sık soyle ıkı parmagınla tut nasıl yaglanmıs lıf lıf goreceksın:34:

ayy tamam bakıcam nezciim umarım dediğin gibidir gece yatarken bakıcam

BAILEYSsss'cim canm başta üstler bomboşş olunca sanki oralarda hiç dolmuyo gibi duruyo ama inan ki doluyo. nezin de dediği gibi, yan yatıp kontrol edersen anlaşılıyo benm üst kısım hiç yoktu resmen kemikler elime geliyodu bi üstünde deri vardı:(dün akşam yattım tv izlerken birden gözüme çarptılar bi yoklıyım bakalım ne alemdeler dedim.kontrol edince anladım içinde yağlanma olmuş :81: bir de sabah farkettim giyinirken bende çatal namına bişi yoktu ara çok acıktı biraz kapanmış çatal oluşmuş:107: daha 21 günü tamamlayamadım ama bu kadarı bile benm için önemli bi gelişme :107:

evet yaa bende de çatal demesem de çatalımsı oluştu tshirtümün yakasından baktıkça aklımı kaçırıcam :62:

biri değil canım kaç kişi yazıyor burda kaç sayfa yazılmış bu kadar manyak bir araya mı geldi bu forumda da insanlarla dalga geçicek :60:

kizlar ben dinlemeyi yarida birakmak zorunda kalmistim :( sevgilimle ayrildim iyi degildim dinlemedim...13. günden sona birakmistim....ama bugün tekrar basladim ve 21 günü doldurcam eminim =)

ayy tatlım keşke bırakmasaymışın az da kalmış 21 günü doldurmaya bak şimdiye kadar dolmuştu günün de aldığın sonuçlarla mutluluktan ayrılığını unutmuş kendine güvenin de gelmişti ama neyse hadi tekrar başlamışsın madem bu sefer tamamla büyüt memişleri havana bak :21:

yaa benım de aynen seklı degıstı yayvan oldu popom off ne oluyo ne bıtıyo anlamıyorum benım dısa dogru dur daha cok ama sımdı yanlara da yayıldı erıyomu ordakı yaglar gıdıyomu anlamadım ama zamanla toplanır umarım yoksa ona da el atacam benım bacaklarımda da hep kasıntı hatta yanmayla bırlıkde bı acı oldu cnm bıseyler oluyoda ıste tam bılmıyoruz bız:52: Goguslere gelınce agrı sızı gunluk devam edıyo dolgunlukda gayet ıyı allah sonumuzu hayretsın kızlar ne olacak bakalım aylar sonra:1:

Telkinde ''Ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögüslerime yönleniyor'' geçen cümleden dolayı aynı ergenlikteki gibi şeklimiz şemalimiz kurba lavrası gibi oluyor ya heralde bozup tekrar bir düzene koyacağız popo ve göğüsleri.Çünkü gece telkini dinlemeye başlayım hemen kasıklarım ve bacaklarım ergene girer gibi ağrıyor şuan baş ağrılarım başladı ama mutluyum:52: Ne demişler ''sabreden derviş muradına ermişşş''.

ayy tatlım keşke bırakmasaymışın az da kalmış 21 günü doldurmaya bak şimdiye kadar dolmuştu günün de aldığın sonuçlarla mutluluktan ayrılığını unutmuş kendine güvenin de gelmişti ama neyse hadi tekrar başlamışsın madem bu sefer tamamla büyüt memişleri havana bak :21:

zaten böylede kendime sonsuz güveniyorum :) ALLAHa sükür güzelim fizigim güzel....memisler büyüse fena olmaz yani...ama bende etkisini görmüstüm zaten...onun icin tekrar basliorum biliorum cünkü ise yario :) hadi bakalim yaza kadar büyütelim :66: zaten burasi cok sicak...hic sanmazdim almanyada bu kadar sicak olsun böyle erkenden ama oldu :D ama iice isinmadan büyütelim :)

Back
X