Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

telkinde ''ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögüslerime yönleniyor'' geçen cümleden dolayı aynı ergenlikteki gibi şeklimiz şemalimiz kurba lavrası gibi oluyor ya heralde bozup tekrar bir düzene koyacağız popo ve göğüsleri.çünkü gece telkini dinlemeye başlayım hemen kasıklarım ve bacaklarım ergene girer gibi ağrıyor şuan baş ağrılarım başladı ama mutluyum:52: Ne demişler ''sabreden derviş muradına ermişşş''.

dogrudur cnm aman popomuz buyumesınde ergenlıkde fazlasıyla buyudu zaten ustlere kalmadı bısey tum yaglar altta toplandı cunku:9: Benımde gece yatınca kasınmalar karıncalar baslıyo:1: Oyle cnm sabır ısteyen bı ıs o sabırda bızde var helekı bu konuda fazlasıyla var:60::60: Az once tartıldım bı kılo vermısım yanı kılo almamısım kasıntılar kesınlıkle telkınden :32:

Nılımmm geceyı bekleme yaa sımdı bak :9:

ben de hemen bakmiim de öyle değilse bi de moralim bozulur geceye kadar biraz yağ toplar belkinin hesabını yapıyorum :9:

zaten böylede kendime sonsuz güveniyorum :) ALLAHa sükür güzelim fizigim güzel....memisler büyüse fena olmaz yani...ama bende etkisini görmüstüm zaten...onun icin tekrar basliorum biliorum cünkü ise yario :) hadi bakalim yaza kadar büyütelim :66: zaten burasi cok sicak...hic sanmazdim almanyada bu kadar sicak olsun böyle erkenden ama oldu :D ama iice isinmadan büyütelim :)

ayy evet ter olayı can sıkıcı oluyor sıcaklarda, Allah hepimizi davamızda sağ salim muvaffak etsin çektiğimize değsin :65:

Nılımm benım bu dedıgım sey bende ılk hafta olan bı belırtı ılk hafta fark ettım cnm sen rahat ol yap kontrolunu dun bakdım da ıyıce artmıs benım yukarıya kadar cıkmıs baya:60:

kızlarrrr çok sevindim sizina adınıza. benimde bugun ağrılarım başladı tekrardan. inancımı ve kafamı anca toplayabilim çünkü:))) ayyy nasıl olcaklar çok merak ediyorum. çok heyecanlanıyorum. bu işi başarabilcezmi. estetik camiası bizim yüzümüzden batarsa bizi topa tutarlar heee :D:D

kızlarrrr çok sevindim sizina adınıza. Benimde bugun ağrılarım başladı tekrardan. Inancımı ve kafamı anca toplayabilim çünkü:))) ayyy nasıl olcaklar çok merak ediyorum. çok heyecanlanıyorum. Bu işi başarabilcezmi. Estetik camiası bizim yüzümüzden batarsa bizi topa tutarlar heee :d:d

evet yaa bende bunu dusundum parfaıt unlu olurmus tv falan cıkarmısız:60: Estetık yapanlar dava acarmıs bıze ekmegımızle oynuyolar dıye:52:

Ben geçen sene bu göğüslerime el atma işini düşünmeye başladım hatta estetik düşünmeyen ben estetik bile düşünmeye başladım çünkü emzirdim ve çatladığı için benim karşıya bakan memeler içi boşaldı ve aşağıya bakmaya başladı psikolojimi ve yatakta bile kendime olan güvenimi olumsuz etkiledi.Çünkü genç bir kadınım ve vücudum aşırı aldığım kilolarımla doğumla birlikte çöktü sadece fiziksel değil psikolojik olarakta.Yok çörerkotu yağı falan hep geçici bir denemediğim bu vardı buna başladım 10 gün oldu inanın o kaybolan güvenim tekrar geri gelmeye başladı uzamış saçımı aynı modele kestirip gelsem anlamayan eşim bile göğüslerimdeki ufak değişiklikleri farketti ve güzelleştiklerini söyledi kiiiii bu forumda tek göstererek onaylatan benim diğerlerinin sevgilisi ve nişanlısı kıyafetten doğru farketmiş.Seçim senin ve ben gerçekten bir şeyi abartarak anlatmayı sevmem ama gerçekte bu eğer başlarsan bile kararını kesinleştir inan öyle başla çünkü o zaman gelişmeler daha iyi oluyor ya da biraz daha foruma bak bekle yazda geldi elini çabuk tut:82::82:Sonra biz güzel göğüslerle dolaşırken bize haset etme:66:

tamam ya sınavlarımı atlatayım başlicam vallabendee istiyorummmmm pzt falan başlarım herhal ama baş ağrısı olursa diye tek korkum oo

Nılımm benım bu dedıgım sey bende ılk hafta olan bı belırtı ılk hafta fark ettım cnm sen rahat ol yap kontrolunu dun bakdım da ıyıce artmıs benım yukarıya kadar cıkmıs baya:60:

biliyorum biliyorum sen öyle yazınca hatta selen miydi biri daha yazmıştı onu, ben de yattıkça kendiminkini kontrol etmiştim ama anlamadım yani lif lif oldu mu onlar orda önceden beri var mıydı ben kendimi mi kandırıyorum falan zamanla olur diye üstünde durmamıştım er geç olur diye ama gece kontrol edeyim ben yine de he? :26:

kızlarrrr çok sevindim sizina adınıza. benimde bugun ağrılarım başladı tekrardan. inancımı ve kafamı anca toplayabilim çünkü:))) ayyy nasıl olcaklar çok merak ediyorum. çok heyecanlanıyorum. bu işi başarabilcezmi. estetik camiası bizim yüzümüzden batarsa bizi topa tutarlar heee :D:D

evet yaa bende bunu dusundum parfaıt unlu olurmus tv falan cıkarmısız:60: Estetık yapanlar dava acarmıs bıze ekmegımızle oynuyolar dıye:52:

kızlar inanın bana o aç kurtlar sırf kendileri için bu telkin olayına çamur atarlar zararlarından dem vururlar hiiçç dinlemem oralı bile olmam avuçlarını yalasınlar :35:

biliyorum biliyorum sen öyle yazınca hatta selen miydi biri daha yazmıştı onu, ben de yattıkça kendiminkini kontrol etmiştim ama anlamadım yani lif lif oldu mu onlar orda önceden beri var mıydı ben kendimi mi kandırıyorum falan zamanla olur diye üstünde durmamıştım er geç olur diye ama gece kontrol edeyim ben yine de he? :26:

:60:pekı tamam aksamı bekleyelım o zaman:1: Yok ceydaıst demıstı ılk bende ondan sonra fark ettım:9: Dun bakdımda baya artımıs vee cok yukarı cıkmıs yaglanma yaa boynuma kadar nerdeyse gelmıs:60: Yaa kızlar benım bacaklarım ve popom bastırınca falan acıyo yanlız agrı degıl acı yaglarla ılgılı artık daha emınım:53:

Son düzenleme:
:60:pekı tamam aksamı bekleyelım o zaman:1: Yok ceydaıst demıstı ılk bende ondan sonra fark ettım:9: Dun bakdımda baya artımıs vee cok yukarı cıkmıs yaglanma yaa boynuma kadar nerdeyse gelmıs:60: Yaa kızlar benım bacaklarım acıyo yanlız agrı degıl acı yaglarla ılgılı artık daha emınım:53:

üff süper yaa resmen benim paylaştığım resimdeki gibi olmaya yaklaşıyorsun üstler o kadar dolduysa... devam devam :8:

kızlaarrr bu ölçü sistemine göre benim c kupa 2 santimim kalmış, nez sen c olmuşsun sanırımm vallahi süper c kup hayal edemezken bu kadar yaklaşmak :65: sonra d diye tutturucaz :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

Selam fıstıklar, uzun süredir pek katılamıyorum işlerim yoğun... Aynı zamanda Kayınvalidemlerde bizde misafir ağırlıyorum. Ben biraz oyunbozanlık yaptım 6 saat filan dinleyemedim epey bozdum gidişatı :(.. Hangi resimmiş bu tatlım göremedim ben...

hayırrrr yanlıs anladın yattıgım zaman yan yatıp kontrol edınce dıyorum yanı normalde daha nerdeeeeee:1:

olsun nezciim biz öyle diyelim öyle olsun, neye inanırsak o değil mi :34: inan valla dün o sevinçle buraya gelişmeleri yazdım ve içten de hissettim sevinci, bugün daha bi dolgunlar kafayı çizmezsem iyidir annemi fırçaladım hiç demiyosun büyümüşler diye :52:

kızlaarrr bu ölçü sistemine göre benim c kupa 2 santimim kalmış, nez sen c olmuşsun sanırımm vallahi süper c kup hayal edemezken bu kadar yaklaşmak :65: sonra d diye tutturucaz :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

benım 80 c cnm tek ıhtıyacım dolgunluk oda oluyo valla yavas yavas:52::52::52: ölçü olarak boyle ama daha 80 degılım yanı sırttan sadece goguslerımde doldugu zaman tam 80 olacam ıste o zaman 80 d ıstıyorum ben olmusken en buyugu olsun:9:

Merhaba kızlar bana bu olayı detaylıca anlatırmısınız acaba ? Bunu dinlemekten başka birşey yapmamız gerekiyormu ne kadar bir süre dinlememiz gerekiyor ?

olsun nezciim biz öyle diyelim öyle olsun, neye inanırsak o değil mi :34: inan valla dün o sevinçle buraya gelişmeleri yazdım ve içten de hissettim sevinci, bugün daha bi dolgunlar kafayı çizmezsem iyidir annemi fırçaladım hiç demiyosun büyümüşler diye :52:
evet yaa ınsan bırılerınden aa buyumus demesını beklıyo valla moral olsun dıye:1: cnm uzman tvde ızlemısdım gogus olusması ıcın coook yaga ıhtıyac varmıs yanı suan az az toplanıyo ustler dolmaya basladı ancak dısardan farkedılır sekılde olması ıcın daha da bırıkmesı lazım orda :9: ama yan yatıp dokununca ılk gunlere nazaran yaglar artmıs ve ıyıce yukarlara cıkmıs yanı temelı atılıyo :8: damlaya damlaya göl olacak :62::62:

Merhaba kızlar bana bu olayı detaylıca anlatırmısınız acaba ? Bunu dinlemekten başka birşey yapmamız gerekiyormu ne kadar bir süre dinlememiz gerekiyor ?

21 gun hıc aksatmadan 6 8 saat arası dınleyeceksın bır hafta ara verıp tekrar 21 gun dınleyeceksın gun atlamak yok cnm ek olarak hıc bısey yapmana gerek yok:1: yanlızca yedıklerıne dıkkat et proteın agırlıklı beslen sut et yumurta gıbı bıde hurma falan yıyebılırsın gunde bı tane :34:

kızlar ya sınav yoğunluğumdan dolayı atamadım mesaj ben 21 günümü tamamladım ama bende hiçbir gelişme yok hala aynılar. gerçi hiç bir zaman 6 saati dolduramadım okul dersler yurt ortamı dinleyemedim istediğim gibi. 3 4 saat dinleyebildim. eve gidince tekrar başlamayı düşünüyorum.

Back
X