Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet cnm bı ara da olmustu boslukda agrı bugun yıne basladı hemde cok sıddetlı hafıf de degıl ama mutlu eden agrılar bunlar senın de olur ınsallah ıkıncı 21 de hem tek telkın dınle hemde 8 saat dınle cnm cıdden faydası oluyo ılk basladıgım halını dusunuyorumda ınanılmaz fark var acayıp sekılde vucudumdan uzaklasıyolar alt kısımdan

Ben işe yarayacağına pek ihtimal vermedim ama yinede içimde bi heyecan başladı ya olursa diye. 2 gün sonra farkı kendim gördüm yani. Dene derim
Bu geröekten mi yazılanları ıkudukça şaşırıyorum biri bizimle dalga geçmiyo dimi daha önce hiç duymadım telkinle göğüs büyütmeyi napsam bilemedim ki

kızlar resmen agırlık kazandı dıyebılırım yanı yakında sıkayete de baslarız bız artık sırtım agrıyo bunları tasımakdan dıye ayrıca gunde bı ıkı hurma mutlaka tuketın kızlar unutmayın yedıklerımız cook onemlı basından berı dıkkat edıyorum ben

evet bi de arada böyle 3 parmak bosluk vardı neredeyse, simdi 2 parmak oldu

İnanmıyorum süper yaaa Benim öyle arada boşluk var dinliyorum ama 2. günden etki eden olmuş bende daha tık yok 5. gün acaba etkisi olmıycakmı diye düşünüyorm şanssın s si yok zaten herkeste olur bi bende olmaz :18:

aynen cnm bende ona çok dikkat ettim belkide hurmaninda biraz etkisi oldu

Ya evt aslında kaş yapiim derken göz çıkarmayalım. Östrojen hormonumu büyümelerine neden oluyor? Ya off gelde takma şimdi.:95:
ama kizlar büyüttükten sonra doktora görünmeye unutmayin sonucta östrojen hormonu kanser riskini cogaltio...bi baktirin kitle falan olusmusmu diye....tabi ins öyle birsey olmaz.

cnm bak bazılarında hıc agrı sızı olmadan buyudu bonbonsekerı mesela bazılarında 10 gunden sonra gosterdı etkıler kendısını benımde ılk gunlerde basladı hemen degısıyo yanı kısıye gore dınlemeye devam et sen :26:
bende başlıyorum kızlarr günde 6 saat mı dinlencekti kaçgün
evet cnm 21 gun hıc aksatmadan gunde 6 8 saat arası dınlemen gerek bıtınce de bı hafta ara verıp ıkıncı kez 21 gun dınlemeye basladık bız
aynen cnm bende ona çok dikkat ettim belkide hurmaninda biraz etkisi oldu

olabılr tatlım son gunlerde yıyorum sankı hızlandı buyume yaa devam edecem ama ben sut ve proteıne dıkkat edıyodum da hurmayı basından berı yemedım ama faydası oldugu kesın

İster istemez bu düşüncelere kapılıyorum ben de sağol canım benm ya

Sendede fark olur yakında merak etme

Bi bende olmazsa çok üzülcem zaten beklemedeyim

mucize gibi ama gerçek

aslında abartılacak yada ınanılmayacak bı durum yokkı allah bıze bu vucudu vermıs her turlu saglıklı hormonlara da sahıbız ee buyuyenın kı nasıl buyuyo sankı boyle degılmı bız fazla buyutmusuz bunu gozumuzde aslında gayet normal bı durum ergenlıkde buyuyenlerın ne fazlası var bızden HIC yanı cnm bızım vucudumuz kendı kendıne buyumeyı gerceklestırmedı bızde sımdı onu tetıklıyoruz vee karsılıkda alıyoruz cok sukur

Bugünn 20. günüm son 5 gündür benimkilerde bi atağa kalktı ki nasıl anlatsam sanki şekilleri değişiyor bi ağırklı var desem yuvarlaklaşıyor mu desem ikisi arasındaki boşluk 4 parmak kadar varken şimdi 2,5 kadar mı oldu desem kendi kendime nazar değdircem ilk 15 gün pek bi etki göremesemde son 5 gündür bomba gibiler bugün dayanamadım yine bi ölçeyim dedim ölçüm yine aynı belki 1 cm artımış olabilr belkide hiç değişim olmamıştır ki şu an ki durum dolgunluk nasıl oluyoo yaa diyodum işte dolgunluk bu olsa gerek. gelişmeler çok güzel beklediğime değiyor. daha çok büyümesi gerek belki ama ilk 21 günlük sürede bu kadar gelişme göstermesi bile daha bi heveslendiriyor beni

İster istemez bu düşüncelere kapılıyorum ben de sağol canım benm ya
Bi bende olmazsa çok üzülcem zaten beklemedeyim

tek bı sebep soyleyebılırmısın sende etkı etmemesı ıcın bayan degılmısın hormonların yokmu herseyımız aynı cnm aynı kafandan sıl at bu dusuncelerı ıster ıstemez dolgunluk etkı olana kadar kafanın ıcınde olacak bu seyler ama zamana bırak takma ınankı oluyo bak

senın adına cook sevındım demekkı durdu durdu bırden ataga gecdı senınkıler sımdı anlıyomusun cm ın onemı yok cnm demek ıstedıgım buydu ıste benımde nıhayet dolgunlugu anladın yaa valla cnm hep soruyodun ben mı anlamıyorum yoksa olmuyomu falan dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…