kzlar pes etmeyin olmuyor diyip, ise yariyor yarn ikinci 21 güne baslicam ve farki gördm
Sen de ne kadar fark oldu peki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kzlar pes etmeyin olmuyor diyip, ise yariyor yarn ikinci 21 güne baslicam ve farki gördm
Sen de ne kadar fark oldu peki :)
cnm ölçmedim ama gözle görülür fark istiyodum ve anlamn için $öyle söyliyim bir avucumu kaplayabiliyor telkinden önce bosluklar kaliyordu
süper yaa bi de senin o ara ağrımıştı bi ara, benim orası ağrımadı daha, üst kısım da henüz ağrımadı, ama yavaş yavaşş bekliyorum bakalımm.. ikinci evrede ben de 8 saat dinlemeye çalışıcam![]()
Bu geröekten mi yazılanları ıkudukça şaşırıyorum biri bizimle dalga geçmiyo dimi daha önce hiç duymadım telkinle göğüs büyütmeyi napsam bilemedim ki![]()
Yanları falan dolmuş sanırsam ne güzel ya :)
evet bi de arada böyle 3 parmak bosluk vardı neredeyse, simdi 2 parmak oldu![]()
kızlar resmen agırlık kazandı dıyebılırım yanı yakında sıkayete de baslarız bız artık sırtım agrıyo bunları tasımakdan dıyeayrıca gunde bı ıkı hurma mutlaka tuketın kızlar unutmayın
yedıklerımız cook onemlı basından berı dıkkat edıyorum ben
![]()
ama kizlar büyüttükten sonra doktora görünmeye unutmayin sonucta östrojen hormonu kanser riskini cogaltio...bi baktirin kitle falan olusmusmu diye....tabi ins öyle birsey olmaz.![]()
İnanmıyorum süper yaaaBenim öyle arada boşluk var dinliyorum ama 2. günden etki eden olmuş bende daha tık yok 5. gün acaba etkisi olmıycakmı diye düşünüyorm şanssın s si yok zaten herkeste olur bi bende olmaz :18:
cnm bak bazılarında hıc agrı sızı olmadan buyudu bonbonsekerı mesela bazılarında 10 gunden sonra gosterdı etkıler kendısını benımde ılk gunlerde basladı hemen degısıyo yanı kısıye gore dınlemeye devam et sen :26:İnanmıyorum süper yaaaBenim öyle arada boşluk var dinliyorum ama 2. günden etki eden olmuş bende daha tık yok 5. gün acaba etkisi olmıycakmı diye düşünüyorm şanssın s si yok zaten herkeste olur bi bende olmaz :18:
evet cnm 21 gun hıc aksatmadan gunde 6 8 saat arası dınlemen gerek bıtınce de bı hafta ara verıp ıkıncı kez 21 gun dınlemeye basladık bızbende başlıyorum kızlarr günde 6 saat mı dinlencekti kaçgün
aynen cnm bende ona çok dikkat ettim belkide hurmaninda biraz etkisi oldu
Bu geröekten mi yazılanları ıkudukça şaşırıyorum biri bizimle dalga geçmiyo dimi daha önce hiç duymadım telkinle göğüs büyütmeyi napsam bilemedim ki![]()
cnm bak bazılarında hıc agrı sızı olmadan buyudu bonbonsekerı mesela bazılarında 10 gunden sonra gosterdı etkıler kendısını benımde ılk gunlerde basladı hemen degısıyo yanı kısıye gore dınlemeye devam et sen :26:
Sendede fark olur yakında merak etme
mucize gibi ama gerçek![]()
İster istemez bu düşüncelere kapılıyorum ben de sağol canım benm ya
Bi bende olmazsa çok üzülcem zaten beklemedeyim![]()
Bugünn 20. günüm son 5 gündür benimkilerde bi atağa kalktı ki nasıl anlatsam sanki şekilleri değişiyor bi ağırklı var desem yuvarlaklaşıyor mu desem ikisi arasındaki boşluk 4 parmak kadar varken şimdi 2,5 kadar mı oldu desemkendi kendime nazar değdircem
ilk 15 gün pek bi etki göremesemde son 5 gündür bomba gibiler bugün dayanamadım yine bi ölçeyim dedim ölçüm yine aynı belki 1 cm artımış olabilr belkide hiç değişim olmamıştır ki şu an ki durum dolgunluk nasıl oluyoo yaa diyodum işte dolgunluk bu olsa gerek. gelişmeler çok güzel beklediğime değiyor. daha çok büyümesi gerek belki ama ilk 21 günlük sürede bu kadar gelişme göstermesi bile daha bi heveslendiriyor beni
![]()
![]()
![]()
![]()