Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

senın ıcın aradım ama bulamadım cnm yaa bu bolumde de vardı sanırım baslarda oku bıraz cıkar karsına paylasmısızdır yanı lınkı oyle hatırlıyorum bu bolumde

kızlar hurmayı yatmadan hemen önce yemeyin,alışık olmayan bünyelerde kalp krizi riski varmış..Suna Dumankaya da göğüs büyütmek için hurmayı önermiş..

üfff başa döndük yinee napıcam peki ben yaa

Ben galiba ölçü olarak kendime uygun bir göğüs buldum
Madem böyle çıplak poz veriyorsun biraz daha açsaydın be güzelim kızlar geri kalan kapalı kısımları siz hayal edin.Pcde masa üstü yaptım

bana gore bu kucuk genıs vucudu olan bırıne uygun degıl ama dar bı govdesı olan bırı ıcın tam ıdeal tatlım ben daha enlı genıs sevıyorum cunku vucudum buna musaıt

bana gore bu kucuk genıs vucudu olan bırıne uygun degıl ama dar bı govdesı olan bırı ıcın tam ıdeal tatlım ben daha enlı genıs sevıyorum cunku vucudum buna musaıt
Evet dediğinde haklısın ben minyon bir bayanım 1.55cm boyundayım bundan fazla büyüğünde hollanda inekleri gibi olurum:78:

Kızlar hayalimizdeki göğüs fotosunu bulup onu hayal ediyoruz di mi?Fotolar fln gördüm de,doğru mu anlamışım???

Uzun zamandır takip ediyorum bu topiği.. Telkin yöntemiyle daha önce panik atağını yenmiş biri olarak, bu yöntemin göğüs de büyütebileceğine olan inancım sonsuz.. Bu gün 7. günüm ve değişiklikler gerçekten çok olumlu.. Etrafımdaki insanlar bile kıyafet üzerinden fark ediyorlar değişimi.. Şimdi benim şöyle bir durumum var; boyum 1.63 ancak 40 kiloydum ve göğüs dokum neredeyse yoktu.. Bu yüzden telkini dinlediğim ilk günden beri inanılmaz iştahım açıldı ve çok fazla yemeye başladım.. Bu da yağ oluşumuna sebep oldu, önce göbek bölgemde birikti ancak son 3 gündür gözle görülür bir değişim var göğüslerime.. Önceden düm düz olan göğüs, şimdi tamamen göğüs şeklini aldı.. İnanıyorum ki büyümeye devam edecekler, bu kadar kısa sürede bu hale geldiyse ilk 21 tamamladığımda baya yol katetmiş olacağım :)

evet dediğinde haklısın ben minyon bir bayanım 1.55cm boyundayım bundan fazla büyüğünde hollanda inekleri gibi olurum:78:

herkes yapısına gore ıstıyo zaten cnm aksı takdırde cırkın duruyo buyuk gogus mınyon yapılı ınsanlarda bak mesela ben boyle ıstıyorumEki Görüntüle 199607

Son düzenleme:
nezciim yan yatınca di mi ben öyle hatırlıyorum sırt üstü yatınca üstlerde bişey gelmiyor elime yan yatınca evett aynen dediğin gibi geliyor ele çok komik geldi gülmeye başladım sesli bi şekilde, ne hallere giriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…