Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

fugy canim tesekkürler ekledigini de okudum canim..

ben birinci alternatif linkten indirdim gmztrh..

fugy birde canim ben dosyayi indirdim simdilik pcde dursun.. ni$an telasi izin telasi buna konsantre olamam sanirim..

ama izinden döndükten sonra mutlaka deneyecegim..

denemekte fayda vardir.. hem ne ilac ne baska bir sey icmeyecegim yani zararini görecegimi sanmiyorum :)

yani 21 gün en az dinlemek gerekiyor dogru anladim dimi canim?

fugy canim tesekkür ederim :) yani gercekten sadece bu dosyayi dinlemek yetiyormu? hic bir egzersiz filan yapmaya gerek yokmu? :44: o yüzden pek inandirici gelmiyor bana kac kere bu konu basligini gördüm ama önem vermemistim.. sahiden sadece bunu dinlemekle bi degisiklik oluyormus yani öylemi?

en başta inanılmaz gibi gelse de kulağa gerçekten oluyor canım. Şöyle açıklayayım galiba ilk duyduğumuzda birden büyüyecekmiş gibi algılıyoruz, olur mu canım bi müzikle diye düşünüyoruz. ama sonra etkileri yaşadıkça anlıyorsun nasıl olduğunu, aynen ergenlikteki göğüs büyürken yaşananları yaşıyoruz ağrı sızı karıncalanma hassasiyet.. :) bunlar kiminde çok aşırı kiminde belli belirsiz oluyor, ama dediğim gibi az ya da çok yavaş ya da hızlı bir etkisi oluyor. denemekte fayda var yani canım tavsiye ediyorum sana:66: 5-6 ayda istediğimiz göğüslere kavuşacağız galiba :51::66:

Daha önce başlamış olan bir arkadaımız var nez, şu anda 2. 21inde, o da geldiğinde buraya yazar sana:34:

fugy canim tesekkürler ekledigini de okudum canim..

ben birinci alternatif linkten indirdim gmztrh..

fugy birde canim ben dosyayi indirdim simdilik pcde dursun.. ni$an telasi izin telasi buna konsantre olamam sanirim..

ama izinden döndükten sonra mutlaka deneyecegim..

denemekte fayda vardir.. hem ne ilac ne baska bir sey icmeyecegim yani zararini görecegimi sanmiyorum :)

yani 21 gün en az dinlemek gerekiyor dogru anladim dimi canim?

Evet aynen öyle aksatmadan 21 günü tamamlaman şart, bilinçaltı 21günde kodluyormuş çünkü ;) 1gün bile ara vermemeye çalış;)

meliscim birinci linki açamıyorum ben bir türlü :18: başka napabilirim bi bilgin var mı?

canim ben ikinci linkten yaptim birincisi bende olmadi ikincisi bir dene bakalim..

en başta inanılmaz gibi gelse de kulağa gerçekten oluyor canım. Şöyle açıklayayım galiba ilk duyduğumuzda birden büyüyecekmiş gibi algılıyoruz, olur mu canım bi müzikle diye düşünüyoruz. ama sonra etkileri yaşadıkça anlıyorsun nasıl olduğunu, aynen ergenlikteki göğüs büyürken yaşananları yaşıyoruz ağrı sızı karıncalanma hassasiyet.. :) bunlar kiminde çok aşırı kiminde belli belirsiz oluyor, ama dediğim gibi az ya da çok yavaş ya da hızlı bir etkisi oluyor. denemekte fayda var yani canım tavsiye ediyorum sana:66: 5-6 ayda istediğimiz göğüslere kavuşacağız galiba :51::66:

Daha önce başlamış olan bir arkadaımız var nez, şu anda 2. 21inde, o da geldiğinde buraya yazar sana:34:

anladim canim yani demek ki psikolojik bir olay hani kendini ona adapte ediyorsun ve sonucunuda ona göre aliyorsun demek ki..

bas agrisi meselesi gibi diyebilirmiyiz.. basin agirmaz ama defalarca basim agriyo cok halsizim basim agriyor dersin sonunda da yataklara düsersin gibi gibi :)

5 - 6 ay tam bana göre bir zaman dilimi cünkü dügünüm seneye subat yada nisanda olacak :))

bugün aldigim ikinci güzel haber oldu bu :61: birincisi lilam sayesinde fotografci bulmam ikinciside bu oldu :17:

amaaa simdi cikmam gerekiyor arkadasiniz nez gelince deneyimlerini paylasirsa cok sevinrim..

herkese iyi günler diliyorum arkadaslar.. tekrar görüsmek üzere.. :71:

ya biri beni ikna etsin nolur,, benimkilerde çok küçük 75'i bile tam doldurmuyo giydigiğim kıyafetler güzel durmuyo ama müziği hiç sevmedim günde 6 saat dinleyemem ki:18::18::18:

hayatcım ben müziği çok seviyorum ama sevmesem de göğüslerimi büyütmek için dinlerdim heralde. Çünkü hep bir çözüm aradık, geçici dolgunluk yapan şeyleri bile bıkmadan usanmadan denedik. Böyle bir şans geçti elimize, müziğe takılmadan bence gerekeni yap :1: zaten bir müddet sonra duymuyorsun bile. dinlerken güzel dolgun ve tam istediğin boyuta gelmiş olan memelerini düşün:52: yaparsın ya canım at kafandan müzikle ilgili olumsuz düşüncelerini :34: memişleri düşün bence değer;)

tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum arkadaşlar.bunun müzikle filan bi alakası olamaz.insan psikolojisi o kadar güçlü ki bir şeyi kırk kere söylersen olur ve de sen buna kendini inandırırsın.

haklısın canm tabi ki ben de zaten mümkün olduğunca pcde falan dinlemeye calışıyorum mecbur kalınca telden kulaklıkla dinliyorum.eksik söylemişim düzeltmen iyi oldu tatlım:107:

Yok estağfurullah bence söylediklerinde eksik bişey yok ben biraz takıntılıyım bu konuda ondan.:37:

ya biri beni ikna etsin nolur,, benimkilerde çok küçük 75'i bile tam doldurmuyo giydigiğim kıyafetler güzel durmuyo ama müziği hiç sevmedim günde 6 saat dinleyemem ki:18::18::18:

benimde öyle aynı dediğin gibi kapalıyım ama yine de yani kendim pek hoşuma gitmiyor bi trençkot giyiyorum mesela xs!!!!! beden bile olsa içi boş offffffff:14: ama bu olacak buna inanıyorum ilk defa denediğim birşeyden sonuç alıyorum kesinlikle dinle jnm bi şekilde bende çok sevmedm müziği ama öyle arka planda çalıyor kitap falan okuyorum tv izliyorum o şekilde yap sende. çok güzel olacakkkkkkkkkk eminim:52:

benimde öyle aynı dediğin gibi kapalıyım ama yine de yani kendim pek hoşuma gitmiyor bi trençkot giyiyorum mesela xs!!!!! Beden bile olsa içi boş offffffff:14: Ama bu olacak buna inanıyorum ilk defa denediğim birşeyden sonuç alıyorum kesinlikle dinle jnm bi şekilde bende çok sevmedm müziği ama öyle arka planda çalıyor kitap falan okuyorum tv izliyorum o şekilde yap sende. çok güzel olacakkkkkkkkkk eminim:52:

inşallah artık büyüsün şu memeler

dam üsünde un eler tombul tombul memeler diye şarkı söyleyelim bizde:64::64::64::64::64::64:

dogadan canim simdi ben anlamadim bu dosyayi 6 saat dinleyince gögüslerde büyüme mi oluyor??

evlenince gögüslerin yardim beden büyüdügü yanlismis benim duydugum.. sadece iliski aninda o anki zevkten büyüyebiliyormuslar..

simdi beni bilgilendirseniz sevinirim..

9 ay icinde 9 kilo verdim gögüslerimde de haliyla kücülme oldu..
ve arada bir aklima takiliyor 'cokmu kücükler' diye :78:
75 c beden kullaniyorum 54 - 55 kilo arasiyim 165 boyum..
normalmi büyüklügü yoksa degilmi? :44:
kompleks yapmama ramak kaldi yarim sene bir sene sornada dügünüm var cünkü :61: :9:

anlıyorum seni bende 2 ay evvel birden kilo verdim sarkmış göğüslerde gitti sütyende bir boşluk kompleks oluşmaya bende de ramak kalmıştı bu telkinle karşılaştım.Bu arada evlenince yarım beden büyüyor benim ve çevremdekilerin büyüdü ben evliyim, ayrıca ilişki anında da kadınların göğüsleri sertleşir ve büyüyor dediğin doğru ama sarkmamışsa:52:kilon ve boyun gayet güzel ama memeler 80 olsa süper olurdu sıkma canını bak tam yerindesin ''fugy'' arkadaşımız seni çok güzel bilgilendirmiş ayrıca benim bişey dememe gerek kalmamış öpüyorum.

Bu arada Nezcik yok hayret Nil akşamları oluyorda Nez yok :27:

canim ben ikinci linkten yaptim birincisi bende olmadi ikincisi bir dene bakalim..
anladim canım yani demek ki psikolojik bir olay hani kendini ona adapte ediyorsun ve sonucunuda ona göre aliyorsun demek ki..
bas agrisi meselesi gibi diyebilirmiyiz.. basin agirmaz ama defalarca basim agriyo cok halsizim basim agriyor dersin sonunda da yataklara düsersin gibi gibi :)
5 - 6 ay tam bana göre bir zaman dilimi cünkü dügünüm seneye subat yada nisanda olacak :))
bugün aldigim ikinci güzel haber oldu bu :61: birincisi lilam sayesinde fotografci bulmam ikinciside bu oldu :17:
amaaa simdi cikmam gerekiyor arkadasiniz nez gelince deneyimlerini paylasirsa cok sevinrim..
herkese iyi günler diliyorum arkadaslar.. tekrar görüsmek üzere.. :71:
ben ıkıncı 21ın ıkıncı haftasındayım buyume bıraz yavas ılerlıyo halıyle ama yaglanma olması kolay degıl elbette cnm ergenlıkdekı gıbı buyuyo ıste agrılar sızılar sureklı oluyo yazılanları basından okumanı tavsıye ederım cunku belırtıler senı korkutabılır ama bılgın olursa bılırsın kı telkınden oluyo mesela ılk baslarda kol boyun omuz sırt hatta bel agrıları oldu bı cogumuzda sonra bas agrısı oldu ama tabı gecıcı bunlar boyunda kı gerılme hala oluyo ara sıra bu arada hayatımda ılk kez kepek sorunum var bırde dun gece bacak agrısından uyuyamadım kızlar sızlerde de varmı bu ıkı sey? :37:
sonra ter bezlerını calıstırıyo daha cok terlıyosun bı cok etkısı oluyo cnm agrılar bazen sıddetlı oluyo goguslerde duzenlı sekılde 21 ı tamamlarsan ve gunde 6 8 saat arası dınlersen sonuc alırsın emın ol cnm en fazla gunluk 10 saat dınleyebılırsın umarım guzel gelısmeler sende de olur:34:

ben ıkıncı 21ın ıkıncı haftasındayım buyume bıraz yavas ılerlıyo halıyle ama yaglanma olması kolay degıl elbette cnm ergenlıkdekı gıbı buyuyo ıste agrılar sızılar sureklı oluyo yazılanları basından okumanı tavsıye ederım cunku belırtıler senı korkutabılır ama bılgın olursa bılırsın kı telkınden oluyo mesela ılk baslarda kol boyun omuz sırt hatta bel agrıları oldu bı cogumuzda sonra bas agrısı oldu ama tabı gecıcı bunlar boyunda kı gerılme hala oluyo ara sıra bu arada hayatımda ılk kez kepek sorunum var bırde dun gece bacak agrısından uyuyamadım kızlar sızlerde de varmı bu ıkı sey? :37:
sonra ter bezlerını calıstırıyo daha cok terlıyosun bı cok etkısı oluyo cnm agrılar bazen sıddetlı oluyo goguslerde duzenlı sekılde 21 ı tamamlarsan ve gunde 6 8 saat arası dınlersen sonuc alırsın emın ol cnm en fazla gunluk 10 saat dınleyebılırsın umarım guzel gelısmeler sende de olur:34:

Kıızz Nez hoşgeldin demek benim boynum ondan ağrıyor acayip bi ağrı vardı ve belim hareket ederken boşalmış gibi kramp giriyordu bende memelerdeki sancı bitti acaba 2 gün iyi dinlemedim ondan mı ağrılar kesildi diyordum.Bende kepek sorunu yokta şuan ama benim günlerdir bacaklarım ağrıdı aynı ergenlikteki gibi.Nezcim şuan benim memelerde ağrı sızı ve dolgunlaşma gibi bi hareketlenme yok böyle dönemler olmuştu dimi sende?

Kıızz Nez hoşgeldin demek benim boynum ondan ağrıyor acayip bi ağrı vardı ve belim hareket ederken boşalmış gibi kramp giriyordu bende memelerdeki sancı bitti acaba 2 gün iyi dinlemedim ondan mı ağrılar kesildi diyordum.Bende kepek sorunu yokta şuan ama benim günlerdir bacaklarım ağrıdı aynı ergenlikteki gibi.Nezcim şuan benim memelerde ağrı sızı ve dolgunlaşma gibi bi hareketlenme yok böyle dönemler olmuştu dimi sende?

evet cnm tum belırtıler bundan :1: gecmısı okumuyonuz kı hazırcılar sızı:27: o kadar yazıyoz tum belırtılerı kı bılın de bundan oldugunu korkmayın dıye:34:yok cnm donem donem agrılar duruyo ılk 21 de ama ıkıncı 21 de gunluk agrım oldu dıyebılırım cnm hıs bos gecmedı daha:1: dun acayıp bacak agrısı cekdım bende yaa dıyom boy uzatma telkını dınlıyo olsam dıyecem boyum uzuyo :30: bellı bı zaman sonra agrı cok daha belırgın oluyo bıde tatlım varla yok arası gıbı degıl de cok net sekılde oluyo ıkıncı 21 den sonra artık

Şşşt kızlaaar,noluyooo bakim burdaa,yine bütün kızlar toplandık olmuş:9:

terlemeyı onledıgı ıcın aslında sımdı aklıma gelmedı ama ıcınde bı madde olan tum bu koruyucular zararlı kanser yapıcıymıs yanı cnm :37: sabaha kadar sayfalarca yazacam vısne recelı okurken yarın zorlansın dıye:60::60:
:20:Öyle yapmışsınız zaten bak yarım saattir burdayım,oku oku bitmiyo yahu :9:

kızlar bence yeni konumuz epilasyon olmalı :26::14:
Ben o topikte de yer almaktayım,çok da memnunum.Oraya da gelin kızlar...

tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum arkadaşlar.bunun müzikle filan bi alakası olamaz.insan psikolojisi o kadar güçlü ki bir şeyi kırk kere söylersen olur ve de sen buna kendini inandırırsın.
Canım zaten bizim amacımızda o,bizde kendimiz söylemek yerine müziğin altındaki telkinleri yolluyoruz bilinçaltımıza:34:

Bişey diciim ben 21 günden sonra ara vermemiz şart değil herhalde,çünkü ben daha önce dinlediğim telkinleri yaklaşık 5-6 ay dinledim hiç ara vermeden.O 21 olayı olumlamalarda oluyor diye biliyorum ben ama:97: Parfait gelse de sorsak,çünkü o da ara verin yazmamış...

Back
X