Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bu arada kepek yok bende canım, bacak ağrısı da diz ağrısı şeklinde mi ? benim dizlerim ağrıyodu telkinden mi bilmiyorum.

benım komple tum bacagımda cnm dız baldır her yerı yanı uyutmadı dun oyle bı agrı regl oncesı olurdu bu tarz bı agrı bacaklarımda ama reglımevar daha telkınden sanırm:32:

Son düzenleme:
gelde bunu bızım kızlara anlat ıste:1: hemen telaslanıyolar kuculdu gerı dıye benım sabahla aksam bırbırını tutmuyo ama ne yazıyorum ne bısey dıyorum yanı cunku bılıyorum ve goruyorum kı buyuyo aynen cnm eskı halıyle coook fark var suan arasında ınanılmaz yanı yaglar gelıyo yerıne yerlesıyo ondan sureklı bı degısım soz konusu bencede alısmak lazım buna surec devam edene dek tatlım:34:

aynen canım ben de öyle şeyleri yazmamaya özen gösteriyorum, elimden geldiğince olumlu şeyleri paylaşıyorum ki moral olsun. ama bazen de arada bir etkilerin gittiğini de yazıyorum ki devamlı etki görmedikleri zaman umutsuzluğa kapılmasınlar. bu süreçte en önemli şeylerden biri moral:34:

Kızlar öyle küçülme sönme geri gitme gibi şeylerde üzülmeyin, içerde yağlar dağılıyor;) gittikçe azalacak bunlar, çünkü içerisi dolacakkkkkk:66::66:

cnm nerelerdesın yaa hıc yazmıyosun omuz agrısı oluyo zaten bende kalmadı artık sadece boyun agrım oluyo ara ara cok sukur bas agrımda yok senın adına uzuldum:43: bas agrısı cok kotu yapıyo ınsanı cunku yaglanma ılk 21 de oldu zaten yazmısdım cnm suan da kepek var:50: fazlasıyla hemde kepek neden olur ona bakmak gerek sanırım cnm:51:

Kız şükür geldim. :1:
Kepek mi? Yağ salgısı falan mı artıyor ne oluyor? :18:

Birde benim ilk başlarda bacaklarım ara ara şiddetli ağrırdı. Ben hava soğuk olduğu için zannediyordum. Acaba telkinden mi oldu. :26:

yağlanma evet eskiye göre arttı :((

Benim saçım yağlıydı ama doğru söylüyorsun şimdi daha fazla arttı. Vıcık vıcık olmaya başladı nerdeyse. :59:

aynen canım ben de öyle şeyleri yazmamaya özen gösteriyorum, elimden geldiğince olumlu şeyleri paylaşıyorum ki moral olsun. ama bazen de arada bir etkilerin gittiğini de yazıyorum ki devamlı etki görmedikleri zaman umutsuzluğa kapılmasınlar. bu süreçte en önemli şeylerden biri moral:34:

Kızlar öyle küçülme sönme geri gitme gibi şeylerde üzülmeyin, içerde yağlar dağılıyor;) gittikçe azalacak bunlar, çünkü içerisi dolacakkkkkk:66::66:

bencede cnm doldukdan sonra soyle bıraz daha oyle sorun olmayacak aslında herkesınkı soyle bı beden kadar buyuseydı o zaman ıcı rahat ederek devam edecekdı kızlarda tereddutsuz yanı mesela bende bı bedene yakın oldu deyım suan 75 sutyenı doldurur yanı eskıden bedenım bıle yokdu hersey zamanla oluyo ıste bı anda da dolmuyo ıclerı :37:

evet cnm tum belırtıler bundan :1: gecmısı okumuyonuz kı hazırcılar sızı:27: o kadar yazıyoz tum belırtılerı kı bılın de bundan oldugunu korkmayın dıye:34:yok cnm donem donem agrılar duruyo ılk 21 de ama ıkıncı 21 de gunluk agrım oldu dıyebılırım cnm hıs bos gecmedı daha:1: dun acayıp bacak agrısı cekdım bende yaa dıyom boy uzatma telkını dınlıyo olsam dıyecem boyum uzuyo :30: bellı bı zaman sonra agrı cok daha belırgın oluyo bıde tatlım varla yok arası gıbı degıl de cok net sekılde oluyo ıkıncı 21 den sonra artık

İnan baştan beri okuyorumda hafızam zayıf bide ben gece dinliyorum ya uykumu çok iyi almazsam hemen balık hafıza oluyorum:59:

Kız şükür geldim. :1:
Kepek mi? Yağ salgısı falan mı artıyor ne oluyor? :18:

Birde benim ilk başlarda bacaklarım ara ara şiddetli ağrırdı. Ben hava soğuk olduğu için zannediyordum. Acaba telkinden mi oldu. :26:

Benim saçım yağlıydı ama doğru söylüyorsun şimdi daha fazla arttı. Vıcık vıcık olmaya başladı nerdeyse. :59:

hosgeldın tatlım:54:kepek nedenı yaglanmaymıs zaten cnm benım yaglanma kalmadı kepek var ıste ayy hemde nasıl bı yaglanma olmusdu ılk 21de oldu benım aynen vıcık vıcık banyodan sonra gecıyodu sonra tekrar sımdı o kadar yok cnm ama ıste kepek var o zaman neden yaglanma oluyo onu arastırmak gerek bacak agrısınında nedenı buymus cnm suclu telkın:9: tum agrıların nedenı:51:

İnan baştan beri okuyorumda hafızam zayıf bide ben gece dinliyorum ya uykumu çok iyi almazsam hemen balık hafıza oluyorum:59:

kızım sana soyluyom gelınım sen anla hesabı cnm yenı gelenler okumadan dırek baslıyo ya sorulara ondan dedım aslında sana degıl yanı:1:

kızlar şimdi yazdıklarınızı okudumda ,ben dün gece dinlemeye başladım bu günde yaklaşık iki saattir dinliyorum..psikolojikmidir nedir anlamadım ama başım ve boynum ağrıyo yani bu kadar kısa sürede normalmi bu..midemde bulanıyo galiba :18: ay bana bişiler oluyo :1: :60::60::60::60::60:

kızlar şimdi yazdıklarınızı okudumda ,ben dün gece dinlemeye başladım bu günde yaklaşık iki saattir dinliyorum..psikolojikmidir nedir anlamadım ama başım ve boynum ağrıyo yani bu kadar kısa sürede normalmi bu..midemde bulanıyo galiba :18: ay bana bişiler oluyo :1: :60::60::60::60::60:

bas agrısı ve boyunda agrı olabılır ama mıde bulantısı baska bıseydendır

Hamile misin yoksa:9::9::9: Ya girmiyim girmiyim diyorum siteye en fazla dayanma gücüm 15-20 dk herhalde,bırakın beni ders çalışıcam yarın sınav vaaar :43: Kızlar yarın ve pazar günü siz burda muhabbet ederkenee arada bana da dua ediverin hayrınıza da geçeyim şu sınıfımı :54: Ne kadan da yüzsüzüm di miiiiii :9: :71::71::71: Ara ara konu dışı şeyler yazıyorum ama kızmıyosunuz bana inşallah.Ders çalış çalış sıkılıyorum,beynim sulanıyo da:17: Kızmayın kızmayın seviyorum hepinizi:54:

Hamile misin yoksa:9::9::9: Ya girmiyim girmiyim diyorum siteye en fazla dayanma gücüm 15-20 dk herhalde,bırakın beni ders çalışıcam yarın sınav vaaar :43: Kızlar yarın ve pazar günü siz burda muhabbet ederkenee arada bana da dua ediverin hayrınıza da geçeyim şu sınıfımı :54: Ne kadan da yüzsüzüm di miiiiii :9: :71::71::71: Ara ara konu dışı şeyler yazıyorum ama kızmıyosunuz bana inşallah.Ders çalış çalış sıkılıyorum,beynim sulanıyo da:17: Kızmayın kızmayın seviyorum hepinizi:54:

sıteye gırısını engelleyelım sınav zamanı senın o zaman cnm ınsallah gecersın cnm sorular gogus buyutmeden cıkarsa emınım 100 tam not alırsın:9:

anlıyorum seni bende 2 ay evvel birden kilo verdim sarkmış göğüslerde gitti sütyende bir boşluk kompleks oluşmaya bende de ramak kalmıştı bu telkinle karşılaştım.Bu arada evlenince yarım beden büyüyor benim ve çevremdekilerin büyüdü ben evliyim, ayrıca ilişki anında da kadınların göğüsleri sertleşir ve büyüyor dediğin doğru ama sarkmamışsa:52:kilon ve boyun gayet güzel ama memeler 80 olsa süper olurdu sıkma canını bak tam yerindesin ''fugy'' arkadaşımız seni çok güzel bilgilendirmiş ayrıca benim bişey dememe gerek kalmamış öpüyorum.

Canim benim bildigim ama 75 80 vs bunlar bel ölcüsü a b c d kup yani gögüsün büyüklügüne göre ölcüler. Yanlismiyim yoksa canim?

Benim gögüslerimde sarkma yoktu canim emzirme hamileleikte evli olmadigim icin olmadi henüz canim :))

Yani ciddi ciddi evlendikten sonra bi degisim oluyor öylemi? Hemencik evleneyim ben o zaman ya :10::9:

Evet fugy sagolsun baya bir aciklamada bulundu :71:

ben ıkıncı 21ın ıkıncı haftasındayım buyume bıraz yavas ılerlıyo halıyle ama yaglanma olması kolay degıl elbette cnm ergenlıkdekı gıbı buyuyo ıste agrılar sızılar sureklı oluyo yazılanları basından okumanı tavsıye ederım cunku belırtıler senı korkutabılır ama bılgın olursa bılırsın kı telkınden oluyo mesela ılk baslarda kol boyun omuz sırt hatta bel agrıları oldu bı cogumuzda sonra bas agrısı oldu ama tabı gecıcı bunlar boyunda kı gerılme hala oluyo ara sıra bu arada hayatımda ılk kez kepek sorunum var bırde dun gece bacak agrısından uyuyamadım kızlar sızlerde de varmı bu ıkı sey? :37:
sonra ter bezlerını calıstırıyo daha cok terlıyosun bı cok etkısı oluyo cnm agrılar bazen sıddetlı oluyo goguslerde duzenlı sekılde 21 ı tamamlarsan ve gunde 6 8 saat arası dınlersen sonuc alırsın emın ol cnm en fazla gunluk 10 saat dınleyebılırsın umarım guzel gelısmeler sende de olur:34:

Tamam canim ilk sayfalardan okumaya baslarim o zaman herkesin deneyimlerini okumus olurum. Söylediklerin suan biraz korkuttu beni acikcasiii :)) Ama dedigim gibi psikolojik bir olay bu demek ki o yüzden herkeste farkli bir etki gösteriyor degilmi? Büyüme yavas ilerliyor dedin ya ama gercekten fark oldugunu anliyorsun demek öylemi canim?

Birde sey sorucam bunu 6 saat yada 8 saat birden mi dinlemek gerekiyor?

aynen canım ya benimde girmemem lazım ama burayı merak ediyorum sürekli adapte olamıyorum derse. yarın sınavdada artık bunları yazarız :DDD

Bişey diciim ben 21 günden sonra ara vermemiz şart değil herhalde,çünkü ben daha önce dinlediğim telkinleri yaklaşık 5-6 ay dinledim hiç ara vermeden.O 21 olayı olumlamalarda oluyor diye biliyorum ben ama:97: Parfait gelse de sorsak,çünkü o da ara verin yazmamış...

Visnereceli peki daha önce yaptigin da faydasini gördün mü yoksa olumsuz sonuclandigi icin tekrar mi yapiyosun canim?

ben dün 21. günümü tamamladım çok şükür ama bugün sürekli o müzigi açmaya yeltendim :9:

bende bugün bi sırt ağrısı var ayrıca sırtımda acayip karıncalar geziniyo ki syok yok kesin bişi var dedim soyundum baktım o derece atletimi filan aradım bişi var die ama hiç bişi yoktu o derece karıncalarım geziniyo düşünün şuanda bile yazarken sırtımı koltuga sürtüyorum uyuz mu oldum nedir bilemedim :26:

bunun yanı sıra baş ağrımda var ama şu son 3 gündür var bugün daha fazla ama bu hafta yogun geçti uyku sorunuda yaşadım ondanmıdır bilemeyeceğim. sırtımdaki karıncalardan ne yazacağımı bile unuttum ya poff ımm hı birde olumsuz bişi söylemek istemiyorum ama gögüslerimin yanı sıra sanki göbüşümde belirginleşmeye başladı başı gö le olanlar büyücekseee göbüş gügüs popo üçlüsü die devam etmesinden korkuyorum. ama göbüşten gögüslere gitcek biliyorum dimi öle olcak evet evet öle olcak.

bu arada yeni başlayanlar başlayıpda etkig öremeyenler benim 15. 16 günden sonra atağa geçti ilk 15 gün hiç birşey yoktu o yüzdennn sabreden dervişşş muradına erermişşş :46:

Tamam canim ilk sayfalardan okumaya baslarim o zaman herkesin deneyimlerini okumus olurum. Söylediklerin suan biraz korkuttu beni acikcasiii :)) Ama dedigim gibi psikolojik bir olay bu demek ki o yüzden herkeste farkli bir etki gösteriyor degilmi? Büyüme yavas ilerliyor dedin ya ama gercekten fark oldugunu anliyorsun demek öylemi canim?

Birde sey sorucam bunu 6 saat yada 8 saat birden mi dinlemek gerekiyor?

hayır cnm ara verıp de dınleyebılırsın cnm gun ıcınde sabah aksam fark etmez yeterkı 6 8 saat arası dınle ıster ara ver ıster ard arda dınle:34:korkacak bısey yok vucudunda degısım oluyo goguslerın buyuyo bı takım belırtıler normal hem gecıcı dedıgım gıbı korkma yanı:9: soyle deyım eskıden oturup egıldıgım zaman kı goguslerım sımdı ayna karsısında ayakda durunca gorunen goguslerımle aynı yanı o kadar deyım farkı sana bıde alttan alttan vucudumdan uzaklasıyolar

kızlar netten baya bi araştırdım göğüs gelişimini.epey bişey okudum. bizim ihtiyacımız olan tek şey yağ dokusunu kuvvetlendirmek. zaten büyümedeki birinci evre ergenlik. 2. evrede hamilelik ve doğumuş. evet kızlar doğru yoldayız. telkinle yapılması gereken bişey bu. vücudumuzdaki yağlarımızı göğüslerimize yönlendirmede kullanmalıyız tüm zihnimizi, tüm gücümüzü:84:. olcak bu sefer kızlar ben inanıyorum :)) gelişmeler çok güzel:66:

aynen canım ya benimde girmemem lazım ama burayı merak ediyorum sürekli adapte olamıyorum derse. yarın sınavdada artık bunları yazarız :DDD
Ayy hadi biz çıkalım akşam geliriz,bu hatunlar takılsınlar:)Sınavında başarılar canım:71:

Visnereceli peki daha önce yaptigin da faydasini gördün mü yoksa olumsuz sonuclandigi icin tekrar mi yapiyosun canim?

meliscim ben göğüs büyütmeyle ilgili değil,daha farklı telkinler dinlemiştim ve evet gerçekten çok faydasını gördüm.Bi kere telkinler geçici değil kalıcı oluyolar ama çok güvenilir birinin yptığı telkinleri dinlemek gerek.Öyle herkesin hazırladığı telkinleri dinlemek sakıncalı canım,çünkü direk bilinçaltına etki ediyo.Yani gıcıklığına biri telkin hazılayıp sen delisin sen delisin dese telkin içeriğinde dinleye dinleye delirirsin mazaallah:52:Hadi kızlar akşam görüşürük mucks hepinize.

nez canim bende de öyle özel sütyen alacaktim göya bir zamanlar kendime onun icin üc farkli ölcü almam gerekiyordu ve öne egildigim zaman gögüslerimin aslinda cok kücük olmadigi ortaya cikmisti..

visnereceli canim peki ne kadar bi büyüme oldu onu söyleyebilirmisin?

kizlar c kup dan d kup'a gecebilme sansim varmiii yani bir beden büyügü :1:

ama herseyden önemlisi zaman ve sabir isteyen bir is oldugunu anladim.. konsantrasyon gerekli onuda anladim..

hepinize basarilar diliyorum kizlar..

ben dedigim gibi su siralar bu duruma aklimi veremicem ama deneyimlerinizi okuyarak kendimi hazirlamaya calisicam..

Back
X