Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gıtmeyecekdım tatlım sadece bıraz gerıden takıp edecekdım o kadar![]()
ayy kıyamammm yoruldun tabii herşeye cevap ver ver, az biraz da okuyucu olayım diyorsun ama ben sana bişey diyeyim mi yapamazsın, mümkün değil cevap veresin gelir yine tutamazsın kendini![]()
aynen geldı aklıma benımde aslında fena da olmaz yaa yenıden ergenlık donemıya benim aklıma hep geliyor o hani ergenlik döneminde göğüslerimiz büyürken bi yandan da bunlar oluyordu ciltte yağlanma saçta kepeklenme ama aynı zamanda da gelişme çağında olduğumuz için boyumuz da uzuyordu... acaba vücut meme büyütme komutunu alınca ergenliktekilerin aynılarını yapıp boyumuzu da uzatıyor olabilir mi![]()
cnm kıllanma yapıyo kullanma sadece telkını dınle bu formun ılk sayfasında mevcut ok hem onların etkısı de gecıcı telkınle yaglanarak buyuyo okyokkmu bana çörek otu kullanıptta bilgi vercek bi arkadaaaaşş
ayy kıyamammm yoruldun tabii herşeye cevap ver ver, az biraz da okuyucu olayım diyorsun ama ben sana bişey diyeyim mi yapamazsın, mümkün değil cevap veresin gelir yine tutamazsın kendini![]()
gıtmeyecekdım tatlım sadece bıraz gerıden takıp edecekdım o kadar![]()
amanın nerdeee onun yanında giyiniyorum ben seksi seksi dolaşıyom evin içinde zaten oda bunu istiyo kıçın başın açık olsun ama benim yanımda aç diyo dekolte imkansız izin vermiyo amaan şikayetçi değilim sevmem öle şeyleri sadece kocama gösteririm ben![]()
üfffff yazıp duruyorsunuz bitmiyor okumalarrben de yazmak istiyorum benim de püskevitim olsunn
kızlar bu arada hala okumada olduğum için fazla yazmıyorum bi de akşam yemeğini bekliyorum o vakti okuyarak doldurucam sonra adını feriha koydumu izliyorum
yani geç gelicem ama göğüs gelişimi hakkında kitaptan okuduklarımı paylaşırım artık geç de olsa tabii çok uykum olmazsa
yarın da sınavda görevliyim sabahtan, erken yatmayı da düşünüyorum :97: bakalımm yazabilirsem yazıcam yani, unutmadım aklımda
![]()
ya canım yaa sen ilk 21ri tamamladıktan sonra gerileme gibi yada cıvıklık gibi oldumu hiçç yaa ufff gündüz süperlerdi ama duşa girdim çıktım bi tuhaf mı oldu ne anlayamadım sıcak su yaramadı mı ki canım sıkıldı bak yaaaaaaaaaaa 1 günlük ara yetermiki yarın yine başlıyayım en iyisi 6 saat olmasada 4 5 saat dinlerim yarında büssürü iş var pazar evde yokum aman yaaaaaaaaaaaaaaaa off
ada$imneden agliyorsun :)
biraz ümitli ol bak burda ki arkadaslar da azimle sabirla sonuclar elde etmisler..
kendine güven![]()
ben denedım 20 gun kadar kıllar arttı gogus kenarında ve gogus bolgesınde bende bırakmısdım cnm ve etkısıde gecıcı burda bız telkın dınlıyerek buyutuyoruz cnm ılk sayfayı ıncele anlarsın cnm![]()
Ay benimkide evde giyerim ''niye böyle giyindin, dikkat et biri görür'' yalnız evdeyken böylebide bakar bakarr bakar sonuç hareket yok. ben üşüdüğümle kalıyorum kışın
![]()
napiiimmm adaşımmmm bi türlü bi mucize gerçekleşmiooo büyüüümüolarr işteeee![]()
yokkmu bana çörek otu kullanıptta bilgi vercek bi arkadaaaaşş