Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nez canim bende de öyle özel sütyen alacaktim göya bir zamanlar kendime onun icin üc farkli ölcü almam gerekiyordu ve öne egildigim zaman gögüslerimin aslinda cok kücük olmadigi ortaya cikmisti..

visnereceli canim peki ne kadar bi büyüme oldu onu söyleyebilirmisin?

kizlar c kup dan d kup'a gecebilme sansim varmiii yani bir beden büyügü :1:

ama herseyden önemlisi zaman ve sabir isteyen bir is oldugunu anladim.. konsantrasyon gerekli onuda anladim..

hepinize basarilar diliyorum kizlar..

ben dedigim gibi su siralar bu duruma aklimi veremicem ama deneyimlerinizi okuyarak kendimi hazirlamaya calisicam..

konsantrasyona hiççç gerek yok canım sadece müziği dinle yeterli :34: biz buna ek olarak arada beğendiğimiz ölçüde ve şekilde göğüs fotoğrafına bakıyoruz ve de arada metni okuyoruz motive olmak için hepsi bu kadar :8:

konsantrasyona hiççç gerek yok canım sadece müziği dinle yeterli :34: biz buna ek olarak arada beğendiğimiz ölçüde ve şekilde göğüs fotoğrafına bakıyoruz ve de arada metni okuyoruz motive olmak için hepsi bu kadar :8:

bıde yedıklerımız onemlı cnm bunun yanı sıra hurma yemeyı ıhmal etmeyın kızlar gunde bı tane bıle olsun sut yumurta et urunlerı proteın agırlıklı beslenın:34:

Kızlar daha önce bunu yazan odu mu bilmiyorum o kadar çok sayfa var ki hepsini okuyamıyorum. Daha önce Atakan beyin telkin sayfasında okumuştum: bu telkinleri dinlerken başka müzik de dinleyebiliriz. Aynı müziği üst üste çok fazla dinleyince baş ağrısı yapıyor. Ben media playerdan telkini winamptan da istediğim müzikleri açıyorum. Bu şekilde de dinlenilebiliyormuş. Çünkü burda asıl önemli olan müzik değil müziğin içine gömülü olan ses telkini. Telkin çalarken başka müzik açsak da telkini algılıyoruz. Hem böyle dinlemek daha kolay oluyor. :3:

canım ben bunu yaptım ama o da başağrısı yapıyor inan.. hafif ses kirliliği de oluyor kulaklar da rahatsız oluyor, zihin de..

dogrudur cnm ben artık yag krem hıc bısey kullanmıyorum sadece telkın dınlıyorum veee buyuyooo cnm zaten dıger tum yontemler etkısı gecıcı yada cm olarak etkılıyo bu sekılde yaglanarak resmen buyuyo bu kez kendımızı kandırmıyoruz kızlar en cok da bunun ıcın sevınıyorum cnm normal ındır ıste tarıf ettım ayrıntılı sekılde telefonada ıner heralde

ayrıntılı yazdım cnm tekrar dene bu kez ındırebılırsın :34:

sagol cnm ya ben yağı bi haftadır kullanıyorm görünüşte hic bi fark yok sadece kaşınti var arada bu iyiye işaretmi anlamadım ya

sagol cnm ya ben yağı bi haftadır kullanıyorm görünüşte hic bi fark yok sadece kaşınti var arada bu iyiye işaretmi anlamadım ya
hepsı vakıt kaybı buyutuculerın cnm sadece telkını dınle yeterlı oluyo ınankı:34: kasıntı guzel bı belırtı ama yagların etkısı gecıcı cnm

hepsı vakıt kaybı buyutuculerın cnm sadece telkını dınle yeterlı oluyo ınankı:34: kasıntı guzel bı belırtı ama yagların etkısı gecıcı cnm

canım aklıma bi fikir geldi telkin senin pcde kayıtlıysa ben sana özel mesajla mailimi atsam sen telkini bana mail olarak atarmısın cebe yüklenmiyo bi türlü

:60::60::60:ayy adımla soruyolar tatlım ne yapayım yanı :9: valla bunaldım formu terketmem yakındır herkes okusa da aynı seylerı tekrar etmesek yenı bılgıler paylassak daha ıyı olmazmı ama cnm:54:[/QUOTE]

canım yaaa evet doğru işte bu olayın en tecrübelisi olunca yeni başlayanlar senin cevaplarından medet umuyor :70: ama sen gitmee biz de bunaltmıştık seni vaktinde bizimle başa çıktın yine çıkarsınn, biz de yardımcı olucaz destek olucaz sözzz :71:

canım yaaa evet doğru işte bu olayın en tecrübelisi olunca yeni başlayanlar senin cevaplarından medet umuyor :70: ama sen gitmee biz de bunaltmıştık seni vaktinde bizimle başa çıktın yine çıkarsınn, biz de yardımcı olucaz destek olucaz sözzz :71:

oyle tatlım yaa ılk baslayınca boyle oluyo ıste ne yapalım :9: mademkı yardım edeceksınız tamam gıtmeyım barı:60: ama ıse yarıyomu dıye sormak yok bu soruyu ıptal edelım :9: onun dısında herseye varım:1: saka bı yana da cnm ne yapalım tek herkes faydalansın dıye herkese yardımcı olacaz artık :32:

kac bakalım kac bende ızlıyom o dızıyı ama buraya yazmakdan anlamıyom haftalardır:1:yaaa buugun gogus gelısımı hakkında bılgı yazzzzzz:43: ne olur:26: herkes bılsın de ona gore soru sormasın kımse cnm yaa kafamızdakı soru ısaretı gıtsın kendı kendımıze mantık yurutmeyelım sacma sapan:32: yaglar saklanıyo dedım en son dusun:60:

:52: canım sen çok güzel açıklıyorsun ve mantıklı da oluyor, olsun öyle de biz anlıyoruz :1:
yazıcamm da ferihaya kıyamıyorum valla o kadar izledim kaçırmak istemiyorum gelince yazıcamm tamam az geç yatarım :8:

:52: canım sen çok güzel açıklıyorsun ve mantıklı da oluyor, olsun öyle de biz anlıyoruz :1:
yazıcamm da ferihaya kıyamıyorum valla o kadar izledim kaçırmak istemiyorum gelince yazıcamm tamam az geç yatarım :8:

neyse oyle olsun bakalım:1: bu konuda uzman oldum nede olsa artık cnm:34: neyse bıttıkden sonra dızı oyle yazarsın cnm bu arada ferıhanın goguslerınde gozum var :27:

Back
X