Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

birde kizlar bir sorum olacak gece yatarken sütyen takiyormusunuz?

benim suan o sorunum var benim sütyenlerim malesef bana dar geliyor ( bu yüzden yeni ic camasiri arayisi icindeyim ) sirtimi cok sIkIyor dogal olarak gögüslerimi de sIkIyorlar..

ama henüz evlide olmadigim icin evde istedigim gibi hareket edemiyorum bu konuda.. geceleri sütyenle yatiyorum mecburen..

aranizda tecrübe sahibi olan varmi? sütyensiz uyumak daha sagliklidir heralde degilmi?

birde hurmadan bahs edilimis.. kuru olanini yiycez öylemi ramazdan taze taze satilanlardan degil yani? hurma yiyince ama normal kilo da almazmiyiz yoksa sadece gögüslere mi etkisi oluyor?

aydinlatirsaniz sevinirim canlar :)

canım gece kesinlikle sütyenle yatmamak gerekiyor, gögüsler zaten bütün gün baskı halinde gece rahat olmaları gerekiyorr.. ben takmıyorum :34:

benm 21i bitireli 3 gün oldu ama sanırım ben bugün yine başlıyacagım çünkü 2. 21 için çok vaktm olmayacak gibi görünüyor. zaten araştrmalarıma göre ilk 21 önemliymiş bilinç altı artık kabulleniyormuş sonraki 21i illa hergün yapmak gerekmiyormuş diye okudum bi yerden tabi ne kadr dogrudur ne kadar doğru değildir bilmyorum ama ben yinede elimden geldigi kadar 21 gün aksatmamaya çalışacagım ama aksama durumundada büyümicek diye bişi söz konusu olmıcak biliyorum çünkü artık beynim ve tüm benim biliyor ki artık istediğim ölçülere kadar büyüme devam edecek dinlemeyi bitirsem bile devam edecek :66:

benm 21i bitireli 3 gün oldu ama sanırım ben bugün yine başlıyacagım çünkü 2. 21 için çok vaktm olmayacak gibi görünüyor. zaten araştrmalarıma göre ilk 21 önemliymiş bilinç altı artık kabulleniyormuş sonraki 21i illa hergün yapmak gerekmiyormuş diye okudum bi yerden tabi ne kadr dogrudur ne kadar doğru değildir bilmyorum ama ben yinede elimden geldigi kadar 21 gün aksatmamaya çalışacagım ama aksama durumundada büyümicek diye bişi söz konusu olmıcak biliyorum çünkü artık beynim ve tüm benim biliyor ki artık istediğim ölçülere kadar büyüme devam edecek dinlemeyi bitirsem bile devam edecek :66:

olacak sekerim olacak sen böyle ümitli yola devem edersen kesin olacak :61:

dimi canim sütyensiz daha iyidir.. ama malesef suan öyle yatamiyorum..

evlendikten sonra geceleri sütyen takarsam banada meliis demesinler :9:

canım bende hiç çıkartmıyordum banyodan banyoya bider çamaşır değiştrdiğimde o kadar ama burdamı okudum başka bi yerdemi sürekli çamaşırla durmak kist yapıyomuş daha zararlarından bahsetmişler aklımda çok kalmadı ayrıca bazılarda bu silikonlu çamaşırların gögüs küçülktügünü söylemiş silikonlunun içinde havasız kalıyor bi baskı var var oalnda gidiyormuş ki bende o günden sonra çıkartmaya başladım atlet giyorum zıpınlardan üstümede tşort biri oldugunda bolero dışarı çıkartkn takıyorum eger evde öyle dolaşamıyorsan geceleri çıkart ki en zararlısıda gece takmakmış canım gece çıkart sabah tak

evlendiginde sen takmak istesen eşin durdurmaz zaten merak etme :9:

Kızlar ben hıc takmıyorum sutyen sıkar dıye ne gece ne gunduz telkıne basladıgımdan bu yana dısarda bıle takmıyorum yanı sızde takmayın bı sure:34: Hurma evet normal ramazanda yenılen hurma kızlar:32: Yaa benım buyume artmıs bu sabah yıne ama bılmıyorum bırden hızlandı sankı yaa bu kezde bıraz korkmaya basladım yaa yenı halıne alısacakmıyım dıye bakdımkı ıs cıddıye bındı bunlar gunden gune buyuyo off bunalıma gırdım sankı yaa:30:

canım bende hiç çıkartmıyordum banyodan banyoya bider çamaşır değiştrdiğimde o kadar ama burdamı okudum başka bi yerdemi sürekli çamaşırla durmak kist yapıyomuş daha zararlarından bahsetmişler aklımda çok kalmadı ayrıca bazılarda bu silikonlu çamaşırların gögüs küçülktügünü söylemiş silikonlunun içinde havasız kalıyor bi baskı var var oalnda gidiyormuş ki bende o günden sonra çıkartmaya başladım atlet giyorum zıpınlardan üstümede tşort biri oldugunda bolero dışarı çıkartkn takıyorum eger evde öyle dolaşamıyorsan geceleri çıkart ki en zararlısıda gece takmakmış canım gece çıkart sabah tak

aa gercekten mi canim kist mi yapiyormuus? =/

ben zaten dantelli olanlari giyniyorum digelerini sevmiyorum ne bileyim darlaniyorum sanki icinde öyle kalin destekli silikonlu push up li hic bir sekilde icinde bisey olmayacak yani o sekilde rahat ediyorum anca..

ama demir telleri var ya gögüsümü acitiyor alttan birde dedigim gibi sirtimdan.. gündüzleri zaten o sekilde dolasamam kesinlikle.. namaz kilinca cok rahatsiz olurum.. ama gece yatarkende cikaramiyorum odamda yalniz degilim cünkü.. =/

:9::9::78::69::9:

Kızlar ben hıc takmıyorum sutyen sıkar dıye ne gece ne gunduz telkıne basladıgımdan bu yana dısarda bıle takmıyorum yanı sızde takmayın bı sure:34: Hurma evet normal ramazanda yenılen hurma kızlar:32: Yaa benım buyume artmıs bu sabah yıne ama bılmıyorum bırden hızlandı sankı yaa bu kezde bıraz korkmaya basladım yaa yenı halıne alısacakmıyım dıye bakdımkı ıs cıddıye bındı bunlar gunden gune buyuyo off bunalıma gırdım sankı yaa:30:

ne güsel canım yaa darısı bizim başımıza alışırsın alışırsın cm olarak artış varmı yoksa dolgunluk mu var istediğin resimdeki gibi oldunmu yoksa hı :34:

Yaa kızlar ben 3. 21ı yapmayacam yada cook sonra yapabılırım bılmıyorum bıraz bas donmem var sankı hafıf hafıf ıkıncı 21ı bıtırıp dınlenmeye beklemeye gececem zaten artık bılınc altım kodlamısdır telkınden mı bılmıyorum ama bas donmem oluyo ama tansıyon sorunumda var bılmıyorum yanı bıde 10 saate cıkarmısdım gerı 7 8 e ındırecem artık bugun belkıde ondandır ama buyumeye dıyecek lafım yok gun gun artıyo resmen yaaa:53:

ne güsel canım yaa darısı bizim başımıza alışırsın alışırsın cm olarak artış varmı yoksa dolgunluk mu var istediğin resimdeki gibi oldunmu yoksa hı :34:
yok daha o kadar olmadı ama buyuyo yanı gun gun fark edıyo cnm yaa bıraz da yedıklerımız hızlandırıyo mu acaba dedım hurma falan bılmıyorum kı valla alısırım umarım agırlık kazandı ıyıce eskı halıyle arasında cooook fark var yanı cm olarak olcum yapmıyorum tatlım cunku mantıksız gelıyo yanı bana :34:

Yaa kızlar ben 3. 21ı yapmayacam yada cook sonra yapabılırım bılmıyorum bıraz bas donmem var sankı hafıf hafıf ıkıncı 21ı bıtırıp dınlenmeye beklemeye gececem zaten artık bılınc altım kodlamısdır telkınden mı bılmıyorum ama bas donmem oluyo ama tansıyon sorunumda var bılmıyorum yanı bıde 10 saate cıkarmısdım gerı 7 8 e ındırecem artık bugun belkıde ondandır ama buyumeye dıyecek lafım yok gun gun artıyo resmen yaaa:53:

canim 10 saate cikarmisin yani baya fazla..

biraz azaltsan iyi olur belki..

ektisini gördün nasilsa.. :61:

nezcim amacımız bu değil mi zaten neden bunalıma giriyorsun :45: keşke benim de olsa:61: 2. 21den ümitliyimmm:21::69: alışırsın canım merak etme hem de çok seversin onları:52::69:

offf bende istiyorum, bendeeeeeee :56:

aa evet canım öyleyse 3. yü yapma tabii, zaten büyüme devam eder istediğin boyuta kadar :34:

[ı]canim 10 saate cikarmisin yani baya fazla..
Biraz azaltsan iyi olur belki..
Ektisini gördün nasilsa.. :61:[/ı]
olabılır cnm yaa bende oyle dusunuyorum 8 saat ıdeal olanı:34:
nezcim amacımız bu değil mi zaten neden bunalıma giriyorsun :45: Keşke benim de olsa:61: 2. 21den ümitliyimmm:21::69: Alışırsın canım merak etme hem de çok seversin onları:52::69:
ıyıde cnm oyle laftakı gıbı olmuyo kı gerceklesmeye baslayınca garıp oluyo ınsan dar bısey gıyınce falan hanı hep lafta derdık konusurduk ama hep hayal gıbıydı sımdı cıddı cıddı buyuyo yanı bılmıyorum alısırım elbet ama daha ne kadar buyuyecek bakalım dıyorum alısmısım yıllardır kucuk halıne tuhaf oluyo ınsan yanı tamam aman aman bı buyukluk yok ama eskı halıyle kıyas ettıgımde fark cok yanı cnm :44:
aa evet canım öyleyse 3. Yü yapma tabii, zaten büyüme devam eder istediğin boyuta kadar :34:

bence 3e gerek kalmayacak kızlar ıkı 21 yeterlı dıye dusunuyorum gerek kalırsa yapılabılır bence:32:

kızlar bence mutlaka hurma yemeliyiz!!!!! hemen başlayalım. Bir de nezcim ben korktum şimdi benim sınavlarım başlıyor, 2. 21e başlamasammı? baş dönmesi falan olursa ne yaparım :50: hem de finaller:50:

canım bence 3. 21ri yapma zaten müzigi dinledigimzde büyüme olmuyor ilk 21de dinledilk bilinç altımıza kabul ettirdik bundan sonrası kendiliginden gelecek bence birde o kadar çok dinleme canım kasma kendimi artık kabullendik 4 saat dinlesende 7 saat dinlesende hatta dinlemesende artık istediğimiz ölçü olacak kaçarı yok kendini sıkıntıya sokma bence

benim tek sorunum şuan için sivilcelerim kocamn 2 sivilce çıktı anlımdada küçük küçük çıkacak gibi ergenliktede zaten hep anlımdan çıkmıştı şuan içn onlarla başım dertte allah başka dert vermesin diyorum memiş versin diyorum hepinizi öpüyorummm :69: :71: :54:

kızlar bence mutlaka hurma yemeliyiz!!!!! Hemen başlayalım. Bir de nezcim ben korktum şimdi benim sınavlarım başlıyor, 2. 21e başlamasammı? Baş dönmesi falan olursa ne yaparım :50: Hem de finaller:50:
bellı belırsıZ sekılde oluyo cnm ama benım tansıyon sorunum da var dedım yaa tekrarlamıs olabılır daha once cook cekdım bu bas donmesını cok hafıf sabah uyandıgımda oluyo bı kac gundur cnm korkma yanı telkınden demıyorum zaten belkı dıyorum hemde10 saat dınledıgım ıcındır belkı bılmıyorum oyle sıddetlı degıl ılk uyanınca oldu bellı belırsız gectı sımdı ıyıyım:34: Bencede hurma mutlaka yeyın et sut yumurta ıhmal etmeyın kızlar ben bu hafta az da olsa gunluk et yedım hurma yedım ve bu hafta hızlandı buyume :69:

Son düzenleme:
canım bence 3. 21ri yapma zaten müzigi dinledigimzde büyüme olmuyor ilk 21de dinledilk bilinç altımıza kabul ettirdik bundan sonrası kendiliginden gelecek bence birde o kadar çok dinleme canım kasma kendimi artık kabullendik 4 saat dinlesende 7 saat dinlesende hatta dinlemesende artık istediğimiz ölçü olacak kaçarı yok kendini sıkıntıya sokma bence

benim tek sorunum şuan için sivilcelerim kocamn 2 sivilce çıktı anlımdada küçük küçük çıkacak gibi ergenliktede zaten hep anlımdan çıkmıştı şuan içn onlarla başım dertte allah başka dert vermesin diyorum memiş versin diyorum hepinizi öpüyorummm :69: :71: :54:

bende oyle dusunuyorum ıkıncı 21ı bıtırıp dınleme ısıne son verecem az kaldı zaten yarısı gıttı yarısı kaldı tamamlayıp bırakacam dınlemeyı cnm herkesınde alnında cıkıyo benım kocaman cıkdı ıcı nasıl yaglı bı sıkdım sımdı gecdı tekrar cıkmaz ama yaa gecıcı yanı oyle merak etme tatlım:34:

Back
X