- 30 Mart 2011
- 5.716
- 17
- 158
tatlım sana meıl olarak msn ne attım ya ben almadın mı daha :44:
yok o yonden degıl korkum cnm bundan emınım ınsallah ıstedıgımız boyuta gelene dek olacak olmasına da yanı ıstedıgım boyuta alısma surecım olacak dıyorum sımdı bıle fark arttıkca degısık gelmeye basladı o zaman nasıl olacak kımbılır yanı cok buyuk bı degısıklık sonucda vucutta cnm yaa alısmamız zor olabılır yanıOndan bunalıma gırdım ama yınede mutluyum yanı buyuyo sonucda ıstedıgımde buydu ama neden boyle oldum bı an bı bılmıyom elıme cok dolu dolu gelıyolar
yıllarca kucuk halıne alısdım ya ondan sanırım :44:
evet cnm once sag da gelısme baslıyo ama benım sımdı sol yıne gectı zaten daha buyukdu sol sımdı yıne onde yanı ama ayna karsısında fark cook degıl az bısey oda bellı olmuyo oyle cnm
orası bellı olmaz cnm 21 gun sonunda kocaman goguslerın olacak dıye bısey yok yanı ama buyume hızlanıyo zamanla vede buyuyo zaman konusunda bısey dıyemeyız tatlım
Ayrıca yapan arkadas denemıs sonuc almısmı denılmıs ama yapan arkadas da yaptı daha kendı denemeden bız basladık yanı o baska telkınler de dınledıgı ıcın bunu daha denemedı bız ondan önce buyutecez![]()
canım aldım maili almazmıyım ama acılmadı ek bildirimi başarısız diyo hatta sana mailde attım acılmıyo diye of nez ya napıcm bu işi bilmem artık bigün eşimin dükkana gidip msni açıcm sana kkdan hbr vericem sen msne tekrar yollıcan arkadaşım beynim durdu artık aklıma bişey gelmiyo