Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yarın tam olarak basla ıstersen cnm bıde 6 saatı doldurarak dınle pekı cocukların duydumu sen dınlerken sakın oyle bısey yapma cnm etkılenebılırler

ya birde bişey sorucam ben bu telkini dinlerken üstten başka bir şarkı dinleyebilirmiyim yani ikisi aynı anda çalacak öylede oluyo diye okumuştum diğer telkinlerde bundada geçerlimiki

oluyo dıyolar ama bence bas agrısı yapar cnm ben oyle net olamayan karısık seylerı hıc sevmem mesela ıkı ses bırbırıne karısırsa

eminmisin canım beden ölçün bir beden arttımı kesinlikle sen öyle hissediyorsun bence deneyenlere bir sor bakalım büyümüşmü herşey piskolojik bence.ben o kadar şey duydum gögüsün hiç ses dosyasıyla büyüdüğünü duymadım ne yazıkkı.bilinç altınızı tatmin ediyorsunuz sadece o kadar

yarın tam olarak basla ıstersen cnm bıde 6 saatı doldurarak dınle pekı cocukların duydumu sen dınlerken sakın oyle bısey yapma cnm etkılenebılırler

oluyo dıyolar ama bence bas agrısı yapar cnm ben oyle net olamayan karısık seylerı hıc sevmem mesela ıkı ses bırbırıne karısırsa

valla pek az duymuşlardır genelde karışık dinliyorum ama kulaklıkla pek nadir dir zaten hoparlörü açmam açarsamda sadece şarkı var oluyo telkini duymadılar

telkın hakkında bıraz arastırma yap ıstersen cnm valla sen nasıl ınanmak ıstıyosan oyle ınan ben buyudugunu goruyorum hısle de degıl sadece gozlerımde mı yanlıs goruyo yanı annem gordu cıplak gozle oda mı yalan soyluyo yanı beden olarak eskıden bı bedenım bıle yokdu ama suan 75 bedenım dıyebılırım rahat belkı aylar surecek ama ıstedıgımız boyuta ulasacak ınsallah bızde duymadık zaten ıkı ay once duyduk ve basladık ve sonucda alıyoruz ıste yanı deneyenler zaten yazıyo400 sayfa oldu herkesde olumlu sonuc yanı

valla pek az duymuşlardır genelde karışık dinliyorum ama kulaklıkla pek nadir dir zaten hoparlörü açmam açarsamda sadece şarkı var oluyo telkini duymadılar

yarın ılk ıs kulaklık al cnm oyle dınle hıc duymasın cocukların Bu arada vucudunda karınca dolasan yokmu yaa benım sureklı oluyo bu ozellıkle yattıgım zaman daha cok hıssedıyorum

yarın ılk ıs kulaklık al cnm oyle dınle hıc duymasın cocukların Bu arada vucudunda karınca dolasan yokmu yaa benım sureklı oluyo bu ozellıkle yattıgım zaman daha cok hıssedıyorum

kız deminden beri ne diyorum ben karıncanın alası dolaşıyo ama memişlerimde sadece vucudumda yok

birde nezcim bırak şu kadını allah aşkına ya inanmıyosa inandırmak zorunda değilsin biz işimize bakalım hem sizde yoksa göğüs dokusu daha farkedersiniz gözünüzle ben sadece biraz içleri dolsun böyle yumuşak olmasın azcıkta büyük olsun istiyorum bakalım yarın kararlıyım valla gitti 5 gün boşa üff aklıma ediyim bi kulaklık alamadım

olsun cnm daha onumuzde coook gunler var yarın tam olarak baslarsın dınlemeye Ben boyle buyuk olup kuculenlerın daha cabuk etkı gorecegıne ınanıyorum temelı olanların yanı cnm Bızım bıde temelı olusuyo yaa ondan da uzun suruyo Cnm ılk baslarda benımde goguslerımde oldu karıncalar ama sonraa tum vucudumda oluyo artık kan dolasımı mı hızlanıyokı acabadogru kımseyı ınandırmaya mecbur degılım ama moral bozucu seyler yazılsın ıstemıyorum cnm

inanmaıodum oluyo ya:dkızlar ben bu dosyaların hiçbirini indiremiom napacam sizinkini dinlemek için
hıc bı zaman on yargılı olmamak gerek aslında cnm ılk sayfadakı ılk lınke tıkla acılan sayfanın en altına ın yavas ındır dıyo ona bas bekle sonra bı kutu cıkıyo harf ve sayı yazıyosun aynısını sonra submıt yazan yere bas bekle ve son olarak download start now yazan yazıya bas ıner

evet öleymiş canım biraz ayıp oldu müizkle büyümez diye düşündüm ne bilim tuhaf geldi araştırdım diyince netten videoyu açtım 10kere dinledim gögüsümün gerginleştiğini sıkılaştığını hissettim sanki daha dikleşio gibi tuhaf bi duygu bende deniycem bakalım sonuçları yazarım size kızlar

yok canım 12-13 gün falan olmuştu. Ama ben etkileri hemen görenlerdenim. Hala eskisinden daha şekilliler. Düğünden sonra devam inşallah.
anladım cnm sende haklısın gelınlık dar gelır falanneyse artık dugunden sonraya kalır buyume

o japonların buldugu melodı cnm etkısıde gecıcı bu telkın cok baska resmen ergenlıkdekı gıbı buyume saglıyo hormonları harekete gecırıyo

ahanda kızlar benimkiler böyle sol taraftaki gibi sütyeni giyince böyle görünüyo ben sağdaki gibi olsun istiyorum olur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…