yarın tam olarak basla ıstersen cnm bıde 6 saatı doldurarak dınle pekı cocukların duydumu sen dınlerken sakın oyle bısey yapma cnm etkılenebılırlerhaklısın canımda bi kulaklık bile alamadım daha her çıktığımda alıcam diyorum unutup geliyorum ama yarın kesin alıcaminşallah unutmazsam ama her dinlemeye başladıktan 10dk sonra göğüslerimde karıncalanma oluyo 5. Günüm bugün ama sayılmaz dimi hani hiç 6 saati doldurmadım çünkü
ya birde bişey sorucam ben bu telkini dinlerken üstten başka bir şarkı dinleyebilirmiyim yani ikisi aynı anda çalacak öylede oluyo diye okumuştum diğer telkinlerde bundada geçerlimiki
yarın tam olarak basla ıstersen cnm bıde 6 saatı doldurarak dınle pekı cocukların duydumu sen dınlerken sakın oyle bısey yapma cnm etkılenebılırler
oluyo dıyolar ama bence bas agrısı yapar cnm ben oyle net olamayan karısık seylerı hıc sevmem mesela ıkı ses bırbırıne karısırsa
eminmisin canım beden ölçün bir beden arttımı kesinlikle sen öyle hissediyorsun bence deneyenlere bir sor bakalım büyümüşmü herşey piskolojik bence.ben o kadar şey duydum gögüsün hiç ses dosyasıyla büyüdüğünü duymadım ne yazıkkı.bilinç altınızı tatmin ediyorsunuz sadece o kadar
valla pek az duymuşlardır genelde karışık dinliyorum ama kulaklıkla pek nadir dir zaten hoparlörü açmam açarsamda sadece şarkı var oluyo telkini duymadılar
bu da varmış gerçekten etki ediyo şimdi 10 kere falan dinlerdim arda arda göğüsüm sıkılaşıomuş gbi hiissediyorum nedenki sizindemi öyle oldu youtube - ‪song that makes your breasts bigger‬‏
yarın ılk ıs kulaklık al cnm oyle dınle hıc duymasın cocuklarınBu arada vucudunda karınca dolasan yokmu yaa benım sureklı oluyo bu ozellıkle yattıgım zaman daha cok hıssedıyorum
kız deminden beri ne diyorum ben karıncanın alası dolaşıyo ama memişlerimde sadece vucudumda yok
birde nezcim bırak şu kadını allah aşkına ya inanmıyosa inandırmak zorunda değilsin biz işimize bakalım hem sizde yoksa göğüs dokusu daha farkedersiniz gözünüzle ben sadece biraz içleri dolsun böyle yumuşak olmasın azcıkta büyük olsun istiyorum bakalım yarın kararlıyım valla gitti 5 gün boşa üff aklıma ediyim bi kulaklık alamadım
hıc bı zaman on yargılı olmamak gerek aslında cnminanmaıodum oluyo ya:dkızlar ben bu dosyaların hiçbirini indiremiom napacam sizinkini dinlemek için
21 gunu tamamlamısmıydın pekı cnm ara vermeden once
anladım cnm sende haklısın gelınlık dar gelır falanyok canım 12-13 gün falan olmuştu. Ama ben etkileri hemen görenlerdenim. Hala eskisinden daha şekilliler. Düğünden sonra devam inşallah.
evet öleymiş canım biraz ayıp oldu :d müizkle büyümez diye düşündüm ne bilim tuhaf geldiaraştırdım diyince netten videoyu açtım 10kere dinledim gögüsümün gerginleştiğini sıkılaştığını hissettim sanki daha dikleşio gibi tuhaf bi duygu bende deniycem :dbakalım sonuçları yazarım size kızlar
sen duzenlı sekılde 21 gun aksatmaz gun atlamaz gunde en az6 saat dınlersen elbette olur tatlımEki Görüntüle 202102
ahanda kızlar benimkiler böyle sol taraftaki gibi sütyeni giyince böyle görünüyo ben sağdaki gibi olsun istiyorum olur dimi
sen duzenlı sekılde 21 gun aksatmaz gun atlamaz gunde en az6 saat dınlersen elbette olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?