avatarinda ki sen misin diye sormadan edemicem sensen eger o zaman telkine ihtiyacin yok gibi gibi
inşallah tatlım valla düşünmemeye çalışıyorum niye böle, niye söndü diye..
yok canım keşke ben olsam bu kadınınki dd beden falan olsa gerek ben c yada d olsam diye bakıyorum..
Kızlar benimkiler bu gün tekrar cıvıdı gibi bakalım akası dolgunluk biliyorum o yüzden çok mutluyum. Yuvarlaklaşmışlardı bi ara ama şimdi üçgen oldular yine canım sıkıldı bu duruma birazcık
evet nezim yaaa saol valla sayende moral kazandım ben. şimdi ise gerçekten sonuçlar çok güzel. Canım ya ama bu sonuç yeterli değil. Napıcaz 3. Yü
sanada cok demıstım demı cnm takma dıye sonuc guzel oldu demı fugy bos yere takıyosun cnm demıstınız dıyeceksın bak soyleyım ben benımde bugun ıkıncı 21ın 12.gunu senınle aynı tatlım bıtınce ne olacak bakalım
canım sence 2. 21 gerekli mi yani 2.de büyüme daha mı hızlı yoksa aynı mı yine ben ona göre dinlicem 2. 21i sonuçta 1 kere dinlememiz yeterliydi ama 2. 21 büyümeyi dahada hızlandırdıysa dinlemekte yarar var diye düşünüyorum
tabıkı cnm ıkıncı 21 de cook daha degısımler var benım kendı fıkrım ıkı kez 21 gun dınlemek yeterlı olur yanı bı 21 daha dınle cnm ondan sonra beklemeye baslaEvet daha da hızlandı buyume cnm fark gıt gıde artıyo
yok cnm olurmu cok degısım oluyo hem etkıler bakımından hem dolgunluk bakımından tatlım dınle derım yanı oyle mıy mıy degıl buyume daha gozle gorulur suan herkesın ıkıncı 21ı bıtırdıgı zamanı gormeyı ıstıyorum cnm cunku o zaman benı daha ıyı anlayacaksınız hepınızde heves ıstek sevınc artacak ben emınımaynı hızda büyüyo deseydin başlamazdım ama hızlandı diyosan başlicam 2. 21 güne canım ayy süper yaa artık bizimde memişlerimiz tam istediğimiz gibi olucakkk
kızlarrr az önce şöyle üstten baktım bunlar yuvarlak yuvarlak acayip dolgun göründüler, üşüme ya da ürpermeyle ilgili olduğunu biliyorum ama önceden o durumda bu kadar büyük görünmezdi, her geçen gün daha da inanıyorum büyüdüklerine, yarın da ikinci 21e başlıycam bakalım 6 saati doldurmak istiyorum bu sefer ama şimdi de ev dolu nasıl olacak bilmiyorum neyse dinleyebildiğim kadarıyla da etkili olacağına inanıyorum ben, şimdi yatıyorum herkese iyi gecelerrrr...
hadi inş. Iki katına çıkarsa dadundan yinmez vallaGerçekten göğüslerimiz oluyor
çok sevindim Nez durumuna.Benimde aklımı o takılmıştı üstler ne zman dolmaya başlıyor diye ama aldım yanıtımı.Kızlar şuan hala devam etmekte hissettiklerim 1 saat öncesi kulağımda kulaklık kitabımı okurken göğüs kafesimin üstünde bir gerilme hissettim resmen sütyenim dar gelir gibi oldu.Açtım baktım bakınca pek bişey farkedemedim hafif bişey var ama gözle hemen anlaşılmıyor elleyince daha net karar veriyor insan içinde dolgunluk oluştuğuna dair.Göğüsler yana doğru iyice yayılıp doluyor şuan..Ama karınımda ve karın yan kaslarımda dünden beri acayip bir cıvıma var heralde yağlarım memeye çıktıkça onları tutan derilerim bollaştı.aynen cnm dedıgın gıbı goguslerımız oluyoooooBenım ıkıncı 21de dolgunluk ıyıce arttı ılkınde dolgunluk vardı ama daha cok enı genıslemısdı tatlım sekıl olarak bıseyler olmusdu ama sımdı dolgunluk ılk basladıgım halının ıkı katı kadar deyım yanı
cıvıma hepımızde oldu cnm merak etme bı kac gun ıcınde gecer veeeee tabı yenı dolgunlukla bırlıkde cıvımadan sonra yenı dolgunluk gelıyo cunku tatlımkızlar bişi dicem, benim göğüsler bi cıvıdı bi şey oldu.. Dolgunluğunda bir şey yok ama kıvamı yumuşadı ne oldu :44:
çok sevindim nez durumuna.benimde aklımı o takılmıştı üstler ne zman dolmaya başlıyor diye ama aldım yanıtımı.kızlar şuan hala devam etmekte hissettiklerim 1 saat öncesi kulağımda kulaklık kitabımı okurken göğüs kafesimin üstünde bir gerilme hissettim resmen sütyenim dar gelir gibi oldu.açtım baktım bakınca pek bişey farkedemedim hafif bişey var ama gözle hemen anlaşılmıyor elleyince daha net karar veriyor insan içinde dolgunluk oluştuğuna dair.göğüsler yana doğru iyice yayılıp doluyor şuan..ama karınımda ve karın yan kaslarımda dünden beri acayip bir cıvıma var heralde yağlarım memeye çıktıkça onları tutan derilerim bollaştı.
cıvıma hepımızde oldu cnm merak etme bı kac gun ıcınde gecer veeeee tabı yenı dolgunlukla bırlıkde cıvımadan sonra yenı dolgunluk gelıyo cunku tatlım
bak ıste tum gecmısde yazılanları okumus olsan boyle olmazdı cnm bu yuzden dıyorum yenı baslayanlara okuyun dıyesizde de olduysa normal bişi o zaman. Ay çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?