Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

11575.jpg

kizlar böyle meme istermisiniz :D hahaha ne kadar igrenc duruyo yaaaaaaaa.....böyle meme yapanlar gercekten aptal :D güzel durdugunu saniolar :D iyyyyyyyyy igrenccc yaaaaaaa :D en güzeli c cup

11575.jpg

kizlar böyle meme istermisiniz :D hahaha ne kadar igrenc duruyo yaaaaaaaa.....böyle meme yapanlar gercekten aptal :D güzel durdugunu saniolar :D iyyyyyyyyy igrenccc yaaaaaaa :D en güzeli c cup

bu düdüklü tencere cup olmuş. :52:

kızlar bu tüy meselesinde dikkatli davranmak lazım. önce istediğimiz tüyleri belirleyelim kaş - kirpik - saç. az biraz minicik kulağımızın ordaki saçları da unutmayalım. :9: bi kere kuafördeki kadın orayı komple almıştı çok çirkin oluyo öyle. :37: hayaller gerçek olsuuuuuuuuuuuuuuuuun!!!:52:

evt ya zaten ben kendime lazer aleti aldim 500 euro ya bosa gitti param :( tüyler dökülüyo ama yine gelio.....lazerde bi etki etmio bosuna lazere para vermeyin derim....su dolunay isini yapmaya basladim dün....cünkü bi kere genital bölgemin kücük biyerini eldivenle almistim demek amacli hep ciletle aliorum cünkü....annem eldivenle yap dedi bende acicakmi die aldim kücük denemelik....orda tüy falan cikmio artik inanirmisiniz...dolunaya denk geldi galiba tesadüf....keske komple alsaydim o gün kurtulcakmisim...:D:D:D

evt ya zaten ben kendime lazer aleti aldim 500 euro ya bosa gitti param :( tüyler dökülüyo ama yine gelio.....lazerde bi etki etmio bosuna lazere para vermeyin derim....su dolunay isini yapmaya basladim dün....cünkü bi kere genital bölgemin kücük biyerini eldivenle almistim demek amacli hep ciletle aliorum cünkü....annem eldivenle yap dedi bende acicakmi die aldim kücük denemelik....orda tüy falan cikmio artik inanirmisiniz...dolunaya denk geldi galiba tesadüf....keske komple alsaydim o gün kurtulcakmisim...:D:D:D

Ben bu dolunay olayını anlamış değilim kızlar :44: Dolunayın çıktığı gece mi almamız lazım yoksa o gün içerisinde herhangi bi an da mı ?

evt cnm ben Almanyadayim ve biliosunuz Kaliteli burdaki elektronik esyalari...bunu evde kendin uyguluyosun her iki hafta tekrarliosun cikmamasi icin...ama hic bi ise yaramio tekrar cikiolar....aldim yere sikayette bulundum aleti geri alip bana parayi geri versinler diye...geri yollama zamani coktan bitti aslinda ama demeden nerden bilcektimki....bakalim cvp bekliorum onlardan...

Anladım cnm ama ben yerınde gıdıp yaptırdın cıkdı zannettım oyle olsa belkı daha ıyı olabılır cunku kac seansda yapıyolar

kızlar ben telkini 16. günümde bırakmak zorunda kaldım o zamanlar gündüz dinliyodum ve kaşıntım oluyodu hep büyümesede,yeniden başladım 8. günüm ama hep gece uyurken dinliyodum 8 10 saat falan oluyodu değişiyodu ama şimdi kaşıntım falan da yok zaten bende büyümede olmadı :( niye olmuyo anlamıyorum :43:

kızlar ben telkini 16. Günümde bırakmak zorunda kaldım o zamanlar gündüz dinliyodum ve kaşıntım oluyodu hep büyümesede,yeniden başladım 8. Günüm ama hep gece uyurken dinliyodum 8 10 saat falan oluyodu değişiyodu ama şimdi kaşıntım falan da yok zaten bende büyümede olmadı :( niye olmuyo anlamıyorum :43:

demekkı sende daha gec gosterecek etkısını cnm dınlemeye devam et 21gunu doldur bu kez :34:

11 de benden olsun bende 2. 21 imin 5. günündeyim dolgunluk var elle tutunca dışardan pek belli olmuyor ama olucak pes etmek yok devam ben her zaman giremiyorum nete bizim evde yok annemlere gelince girebiliyorum o yüzden kızmayın bana hepinizi seviyorum arkadaşlar ve hepimiz başarıcaz :79:

kızlar arada tüm herşeyden uzaklaşıp sessiz bi yerde kapayıp gözlerinizi büyüdüğünü hayall edin. bi kaç dk bile yetiyo. hatta kulağınızda müziğimiz olsun.. bugün küçük olan sağ göğsümde ağrılar başladı bunlar bi mucize :)) allahım şükürler olsun ya . parfait e ne kadar dua etsek az:71:

2. 21rin 2. günündeyim hafta sonu sevgülücügümle buluşacağım :32: şimdi bi cıvıma var o zmana kadar dolu dolu olurda giydigimi yakıştırırım kendime. :21: yoksa sokakta gezerken yine kızların koca memişlerine bakım ahh ahh diye iç geçiririm :43:. ama artık benimde tam istedigim gibi dik iri güsel mi güsel gögüslerim olcak gidip çamaşırıma nazar boncugu bile alcam sonra o kızlara havamı atcam :63:

Gogusumun ust kısımları cok agrıyo kızlar yatarken ben yuz ustu yatarım dun baya oldu gece agrı bastırınca soyle yanı bugunde ustlerde agrılar var sıra ust kısıma geldı demek kı :1: Gunde bı hurmayı ıhmal etmeyın kızlar :16:

Anladım cnm ama ben yerınde gıdıp yaptırdın cıkdı zannettım oyle olsa belkı daha ıyı olabılır cunku kac seansda yapıyolar

buda öyle tek yapista gitmiyor tabi...simdi cvp aldim paketi geri ollicam sona bakalim sonuc ne olcak...ins parami geri alirim :) benim bi arkadasim var lazre gidio yerinde yaptiriyo ama ondaki sonuclari bekleyip ona göre bende öyle yaptiririm bakalim....lazeri yaptirdigi kiside arkadasimiz zaten bi kiyak yapar artik :D

Gogusumun ust kısımları cok agrıyo kızlar yatarken ben yuz ustu yatarım dun baya oldu gece agrı bastırınca soyle yanı bugunde ustlerde agrılar var sıra ust kısıma geldı demek kı :1: Gunde bı hurmayı ıhmal etmeyın kızlar :16:

bende aldim hurma günde 2,3 hurma yiyorum :) zaten suna dumankayanin bi formülü var oda ek olarak günde iki hurma yiyin yazmis :)

Bence yerınde yaptırınca cıkmaz cnm kıl koklerı yakılıyo yanı oyle olsa bı dunya para verıyo ınsan kımse gıtmez yanı belkı yıllar sonra cıkıyo olabılır onuda bılemem ama ha deyınce cıkacaksa cok sacma bı sey olur:37:

Back
X