Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
kizlar böyle meme istermisinizhahaha ne kadar igrenc duruyo yaaaaaaaa.....böyle meme yapanlar gercekten aptal
güzel durdugunu saniolar
iyyyyyyyyy igrenccc yaaaaaaa
en güzeli c cup
evt ya zaten ben kendime lazer aleti aldim 500 euro ya bosa gitti paramtüyler dökülüyo ama yine gelio.....lazerde bi etki etmio bosuna lazere para vermeyin derim....su dolunay isini yapmaya basladim dün....cünkü bi kere genital bölgemin kücük biyerini eldivenle almistim demek amacli hep ciletle aliorum cünkü....annem eldivenle yap dedi bende acicakmi die aldim kücük denemelik....orda tüy falan cikmio artik inanirmisiniz...dolunaya denk geldi galiba tesadüf....keske komple alsaydim o gün kurtulcakmisim...
![]()
Faydasını gören çokmuş gerçekten canım. Teşekkür ederim![]()
rica ederim cnm bende uygulamaya basladim dün :) bakalim ins olur :) yanarim yanarim lazere verdigim 500 euroya yanarim :d
kızlar ben telkini 16. Günümde bırakmak zorunda kaldım o zamanlar gündüz dinliyodum ve kaşıntım oluyodu hep büyümesede,yeniden başladım 8. Günüm ama hep gece uyurken dinliyodum 8 10 saat falan oluyodu değişiyodu ama şimdi kaşıntım falan da yok zaten bende büyümede olmadıniye olmuyo anlamıyorum
![]()
Anladım cnm ama ben yerınde gıdıp yaptırdın cıkdı zannettım oyle olsa belkı daha ıyı olabılır cunku kac seansda yapıyolar
Gogusumun ust kısımları cok agrıyo kızlar yatarken ben yuz ustu yatarım dun baya oldu gece agrı bastırınca soyle yanı bugunde ustlerde agrılar var sıra ust kısıma geldı demek kıGunde bı hurmayı ıhmal etmeyın kızlar
![]()