Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Hoşbuldum canııım,sanırsam sadece arkadaşlarından alabiliyosun özel msj:97:Ya msj ayarlarını düzenleee ya daa beni arkadaşın ilan et,o kaddaaaarrr:51:Yoksa sen bana msj atarsın da cvbını alamazsın:9::71:

atmaya çalıştımmm atamadım gündüz yaaa :50: tamam şimdi arkadaşlık gönderiyorum canım :34:

benim arkadaşım her gün bir çay kaşığı çörek otu yiyordu ve göğüslerinin büyüdüğünü söylemişti, ben de başladım o hevesle ama ben de bi değişme olmadı.. tabii şimdi telkinle beraber farklı durum, vücut ne varsa alıyor, deneyelim valla :8:
o zaman devam edelım cnm bende zayıflatır dıye vazgecmek uzereydım aman ne olacak kı demı gunde bı cay kasıgı ac karnına yutalım o zaman ayrıca bende sana katılıyorum cnm gogus buyutme olayı son bulsun uzerınden bıraz gecsın oyle boy uzatmayı deneyecem cnm ıkısı agır gelır bencede
heeeyyy heeeyyy bnde burdayım. 25.sırada benim o zaman... :46::46:
26 demek ıstedın cnm duzelt ıstersen 25 kapılmıs:1:
coşmaz mıyım kız... 24yıldır bu anı bekliyorum :62::62: demiştim ya telkin bitene kadar dokunmak, ellemek, kontrol etmek yok diye. telkin bitti. anam bi elledim, elimi avcunu dolduruyo. İşte dedim MEME BU!!! :65::65: zafer benimdir...:52::52:
senın adına cook sevındım cnm ne guzel sabrettın bız gunluk kontrol yapıyoz valla:1:

bendede var canım daha öncede buraya yazdım ama kimse oralı olmadı deim bi bende var heralde ben bazen sıkıyordum içinden yağ gibi bişi çıkıyo sonra 1 ml 1mldir diye sıkmadım ama dayanamayıp bazen hala var mı diye baktıgımda farkediyorum tam gögüsün koyu yerinde böle küçük küçük kabarcık şeklinde dimi seninkilerde neden olcuyo acaba :26:
Evet canım aynen öyle,ben sıkmıyorum da,az önce bi sıkma girişiminde bulundum sıkınca acıdı doğal olarak,vazgeçtim bende.Bilmiyorum ki neden olduunu,nette de aradım bişey bulamadım.

atmaya çalıştımmm atamadım gündüz yaaa :50: tamam şimdi arkadaşlık gönderiyorum canım :34:[/QUOTE]
Tamam canım:34:

canim benim orta boy olsun dimi :16: insaAllah bonbonsekerim insaAllah diledigin büyüklüge kavusursun..:71:

bir soru daha sormak istiyorum..

icinizde bu dogal yöntem etki göstermezse estetik düsünenler var mi?

hayırrrrrr :19: bu telkinin bi güzelliği memişlerimizi sevdikk yani ben seviyorum artık ay niye küçükler niye şöyleler demiyorum büyümeseler bile göğsümü gere gere dolaşırım :16:

Evet canım aynen öyle,ben sıkmıyorum da,az önce bi sıkma girişiminde bulundum sıkınca acıdı doğal olarak,vazgeçtim bende.Bilmiyorum ki neden olduunu,nette de aradım bişey bulamadım.

atmaya çalıştımmm atamadım gündüz yaaa :50: :34:
Tamam canım:34:[/QUOTE]

bazılarını sıkmak için uğraşıyorum olmuyor zaten böle çok şiş duranlarmı bilmyrm ayda yılda bir bakıyorum bir kere sıkıyorum mesela 2 için bulamıyorum garip bişi bende arştrmıştım ama bulamamıştım

itiraf ediyorum
ben korsan telkinciyim
artık kaç numarayı verirseniz razıyım
:58:
26 kardelenın olduguna gore sende 27 ol hadı neyse bakalım:1:
hayırrrrrr :19: bu telkinin bi güzelliği memişlerimizi sevdikk yani ben seviyorum artık ay niye küçükler niye şöyleler demiyorum büyümeseler bile göğsümü gere gere dolaşırım :16:

cnm cok dogru dıyosun ayrıca boyle bıseyı dusunmuyorum bıle cunku estetık kadar kesın cozumu bulduk cok sukur

e o zaman hemen gelişmeleri yazayım ben de
itiraf ettiğime göre:)
bugün 13. günümdeyim ve bütün etkileri ilk günden beri hissediyorum.meğer hep bu telkini beklemişler
kaşıntılar,karıncalanmalar,sivilceler, kramplar ne ararsanız var
sanki ertesi gün regl olacakmışım gibi ağrı hissediyorum ilk günden beri
dolgunluk mükemmel
arada rezene ada çayı içiyorum hurma yiyorum hergün
duştan sonra soğuk suyla bi güzel şoka sokuyorum
ve hep olumlu düşünüyorum
saolun kızlar ya, hergün açıp okudum yazdıklarınızı sayenizde bir kere bile acaba demedim
:54:

e o zaman hemen gelişmeleri yazayım ben de
itiraf ettiğime göre:)
bugün 13. günümdeyim ve bütün etkileri ilk günden beri hissediyorum.meğer hep bu telkini beklemişler
kaşıntılar,karıncalanmalar,sivilceler, kramplar ne ararsanız var
sanki ertesi gün regl olacakmışım gibi ağrı hissediyorum ilk günden beri
dolgunluk mükemmel
arada rezene ada çayı içiyorum hurma yiyorum hergün
duştan sonra soğuk suyla bi güzel şoka sokuyorum
ve hep olumlu düşünüyorum
saolun kızlar ya, hergün açıp okudum yazdıklarınızı sayenizde bir kere bile acaba demedim
:54:
guzel sonuclar almana sevındım cnm sende de erken olmus belırtıler sanırım o halde dınlemeye devam :65:

37_522859~medizinische-pruefung,-nachforschung,-ueberpruefen,-brustwarze,-mittelteil.jpg

kizlar benim gögüs ucumun cevresi bu fotografta ki gibi genis yani..
normal mi buuu sizce lütfen bisey söyleyin ?

nez canim ben gögüs ucunu direk degil de onun cevresini demek istedim :(

canım benim böyle aynen ben de geniş mi diye merak ediyordum aslında :44:

en çok sivilce olayına şaşırdım
normalde bende çok nadir sivilce çıkar.
ama bu ara çenemde alnımda bi sürü boyboy sivilce
sizin yazdıklarınızı okuyuncaya kadar, güneş kremim alerji yaptı herhalde diye düşünüyodum, sonra birden ampul yandı
neredeyse iki kaşımın ortasında çıktı sivilce ya, geçmiyor,bi gün bakıyorum şişmiş bi gün bakıyorum sönmüş, saçlarımın arasında bile var
neyse işi telkinin etkisine bağladım ya, artık önemi yok
ister çıksın ister sönsün umrumda değil :)

en çok sivilce olayına şaşırdım
normalde bende çok nadir sivilce çıkar.
ama bu ara çenemde alnımda bi sürü boyboy sivilce
sizin yazdıklarınızı okuyuncaya kadar, güneş kremim alerji yaptı herhalde diye düşünüyodum, sonra birden ampul yandı
neredeyse iki kaşımın ortasında çıktı sivilce ya, geçmiyor,bi gün bakıyorum şişmiş bi gün bakıyorum sönmüş, saçlarımın arasında bile var
neyse işi telkinin etkisine bağladım ya, artık önemi yok
ister çıksın ister sönsün umrumda değil :)

benım alnımda cıkmısdı gecdı hıc bır etkısı kalıcı degıl kızlar tek kalıcı olan dolgunluk ve buyume olacak ınsallah telkınden bıze hedıye:9:

Reklam arası:9:Kızlarrr ya benim göğüs uçlarımın çevresinde böyle minicik bi kaç tane sivilce gibi de değil de hani biraz sıksam hafif yağ çıkacak gibi şeyler var.Öyle olan var mııı:97:Yeni değil ama hep varlar da sorayım dedim.

kahverengi kısmında mı göğüsle birleştiği yerde, yağ bezesi gibi, onlar mı? bende de var onlardan sıkınca da çıkıyor ama yağla masajlardan mı oldu bilmiyourmm :44:

Selam Kızlar,

Göğsünüzdeki aman hiçbir sivilceyi, minik yağ bezesini sıkmayın.. Seneler önce bir tanesini sıkmıştım, sonra badem büyüklüğünde yağ bezesi haline geldi ben de doktora koştum. Doktor da bir daha kesinlikle böyle şeyler yapmamı yasakladı. Aman ha, başınıza iş alırsınız...

bugun gun boyu sag gozum seyırdı yaa offf sınır oldum gecmek bılmedı sızde de olursa anlayacam kı telkınden:37:

Son düzenleme:
ust kısımlar dolgunlasırkende kemıklerıne dogru batan acıyan gogus agrısınıda sevecekmısın merak edıyorum tatlım:60:

gık dersem nolayım:)

ama var ya dün gece, galiba kalp krizi geçiriyorum diye uzanmak zorunda kaldım. önce sol yan taraftan vurdu. sonra tam iki göğüsün ortasından. en son bana bişeyler oluyo dediğimi hatırlıyorum.
sonra gene bi ampul :28:
hemen sakinleşiyorum, hayat kaldığı yerden devam ediyor:)

Back
X