Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

cnm dolgunlaşıyor sabahları we geceleri sonra bi yumuşuyor sırt boyun agrım war göğüsümde agırıyor sızlıyorvucudumda bir kaşınma geliyor kaşıyıncada acıyo popo kollarımda göbegimin bir yerinede sanki bişey batıyormuş gibi oluyor dinlemeye dewam 5 saati geciyorum 5 saatten fazla dinliyorum cnm bendeki belirtiler bunlar birde kaşımda sivilce çıkmıştı geçmedi ama zararıda yok kaybolur gibi :16:

ayy o kadar cok gulesım gelıo kı cnm:60: belırtıler bıre bır tam aynı yanı benımde hem alnımda hemde kasımın ıcınde cıkmısdı sıvılce:1: sabah benımde oyle oluyodu bı ara cnm ama suan gece gunduz aynı yanı bı adım gerıden gelıyosun benım belırtılerımın sen tatlım sırt boyun oluyo cnm benımde olmusdu bılıyosun bu ara yok vucudunda kasınma oluyosa hele poponda superrrrr ordan yaglar yukarı gıdıyo ıste aynen yaa benımde kasıyorum bacaklarımı acıyo yanıyo :14: evet cnm 6 saatten az dınlemede yanı :13:

bence 3. 21e gerek yok cnm tamam cnm bıttıkden sonrada paylasırım sonucu ama zaten sureklı yazıyorum senınde olmus baya cnm o zaman :34:

:

benimde baya oldu ama yaaa vallaa ben büyüdü mü büyümedimi anlamıyorum şu reglim bitsin sonra kesin bi konuşma yapıcam :26: dün hurmada aldım :23: daha önce Suna dumankayanın önerisinde okumuştum almıştım snr yemeyi unuttum sonrasında annem atmış olmalı... neysee hem telkin hem de hurma memişler olucak bombaaaa hihhihihiii :24: :64: :64: :64: :64:

ılk basda alt dolar sonra koltuk altından dogru yanlar dolar sonra ıc yanlar dolar ve son olarak ustler dolar cnm merak etme o orantı buyudukce saglanacak yanı

nezcim peki kaç ıncı günde dolmaya başladı üst taraflar ayy sanada çok soru soruyoruz bıktırcaz diye korkuyorum valla:18::18::18: ama en üst seviyede olan sensin artık göğüs diyince bi telkin bide sen geliyosun aklıma:1::1::1:

benimde baya oldu ama yaaa vallaa ben büyüdü mü büyümedimi anlamıyorum şu reglim bitsin sonra kesin bi konuşma yapıcam :26: dün hurmada aldım :23: daha önce Suna dumankayanın önerisinde okumuştum almıştım snr yemeyi unuttum sonrasında annem atmış olmalı... neysee hem telkin hem de hurma memişler olucak bombaaaa hihhihihiii :24: :64: :64: :64: :64:
hurmayı ıhmal etmeyın cnm belkı tek basına yenılınce cok etkı etmez ama telkınle destekleyıcı yanı ıyı oluyo evet regl zamanı tam anlayamıyo ınsan cnm
nezcim peki kaç ıncı günde dolmaya başladı üst taraflar ayy sanada çok soru soruyoruz bıktırcaz diye korkuyorum valla:18::18::18: ama en üst seviyede olan sensin artık göğüs diyince bi telkin bide sen geliyosun aklıma:1::1::1:

aslında aynı gunde devam ettıgımız kızlarda varda kımse benım kadar cok cvp vermıyo sanırım cnm:34:ustler aslında basından berı yaglanıyo cnm ancak dısardan farkedılmıyo yanı oyle ılk 21de yan yatıp cımcıkler gıbı tutunca benım baslamısdı ustlerde yaglanma ama ıste cok olması lazım kı dısarı yansıması ıcın cnm bugunlerde cok agrıyo ustler cnm yavas yavas dısardanda bellı olacak sanırım yoksa ustler bos degıl dokununca elım yaylanıyo cnm bıraz:32:

bu arada kızlarrrrrrrrr sayıları takıp edıp yazmayana cvp yok bundan sonra ona gore herkes yazsın dınleyen kac kısı ogrenelım hem:1: son sayıyı takıp edın yazmayan kalmasın:52::52: yoksa benden cvp cıkmaz :60:

Haydi bismillah ben de başlıyorum...Olumlu düşün olumlu düşün olumlu düşün :)))Birileri beni telkin etsin :9:

Merhaba kizlar :80: bende 28. oluyorum galiba yanilmiyorsam. Ben dinlemeye baslayali bir ayi gecti ama ben disiplinsiz bir dinleyiciyim :26: saat olarak günde 4 saat dinledigimde oldu 8 saat dinleidigmde hatta 8 saati gectigimde olmustur. Gün olarak 21 olayini takip etmedim yani 1 aydir hergün dinlemeye calistim bazen bir yada iki gün atladigim olmustur.
Gelismelere gelince gögüste hareketliligi farkliligi hep hissettim hatta gecen hafta bacak agrisi , boyun agrisi suan aklima gelmeyen sizlerdede olan belirtilri yasadim yasiyorum. Yalniz ben hep bilgisayardan kulakliksiz dinledim bikac kezde mp3 le uyurken ve sanki gece daha cok ise yariyordu belkide kulaklikla oldugu icindir. Bugün hurmada yemeye basladim ve artik mp3 le dinleyecegim gündüzleride cünki bugünki deneyimim kulaklikla dinliyorum bikac saattir ve agrilar sizilar artti. Hatta bi ara begendigim bir gögüs resmine odaklanip kulaklikla dinerken sizi ve koltuk altlarimda resmen kasinti basladi ve suan sirtim oldukca agriyo, demekki kulaklikla daha etkili.
Dolgunlugu büyümeyi sorarsaniz pek net bisey söylemiyorum cünki telkine baslamamla d.kontrol hapini birakmam ayni günlere denkgeldi ve hapi birakinca hapin vermis oldugu dolgunluk ve büyüme gitti o yüzden yaniltabilir.
Bugün itibariyle 21 gün ve kulaklikla sifirdan basladigimi farzedecegim :kkk:

benim 3. günüm nezcim kulaklık alamadım daha:59: pcden dinliyorum
valla ogün gittim baktım yokmuş öteki yerde uzaktı canımistemedi yolum düşerse alıcam artık
benim tele uygun pek bişi bulunmuyo çin malı olduğundan:84:

kızlar ben de ikinci 21deyim hiç yorum yapmadım daha önce ama yorumların çoğunu okumuşumdur.ben telkine ek olarak çemen rezene ve şerbetçi otu çayı içiyorum ama telkinde 6saati dolduramıyorum malesef okul iş derken geceleri dinleyebildiğim kadar artık.gelişmeler harika belirtilerin hepsi oldu en güzeli ise reglimden sonra eski haline dönmemesi.hafif bi yumuşama oldu ama büyüklükleri aynı.telkin sayesinde büyüyeceklerine hiç şüphem yok artık parfaite çoooook teşekkürler:3:

benim 3. günüm nezcim kulaklık alamadım daha:59: pcden dinliyorum
valla ogün gittim baktım yokmuş öteki yerde uzaktı canımistemedi yolum düşerse alıcam artık
benim tele uygun pek bişi bulunmuyo çin malı olduğundan:84:
ahh ahh ne deyım bılmıyom kı:1: neyse en kısa zamanda al tatlım o halde:34:
kızlar ben de ikinci 21deyim hiç yorum yapmadım daha önce ama yorumların çoğunu okumuşumdur.ben telkine ek olarak çemen rezene ve şerbetçi otu çayı içiyorum ama telkinde 6saati dolduramıyorum malesef okul iş derken geceleri dinleyebildiğim kadar artık.gelişmeler harika belirtilerin hepsi oldu en güzeli ise reglimden sonra eski haline dönmemesi.hafif bi yumuşama oldu ama büyüklükleri aynı.telkin sayesinde büyüyeceklerine hiç şüphem yok artık parfaite çoooook teşekkürler:3:
ek olarak sadece hurma ve proteın agırlıklı beslenmek yeterlı cnm onun dısında bısey yapmıyoruz bız ama senın tercıhın tabı korsan telkıncılerden bırıde sendın demek:1: neysekı numaranı yazmıssın affedıldın:16: cnm ıkı kural cok onemlı bı gun atlamadan dınlemek ıkı 6 saatın altına dusmemek yumusama cıvıma oluyo sonra gecıyo cnm :34:hatta ardından dolgunluk oluyo:32:
moonshıne76 cnm duzenlı gun atlamadan dınlemenın onemını burda bı kez daha anlamıs olduk sende hıc aksatmadan dınlemeye calıs cnm o zaman cok daha guzel sonuclar alacagından emınım:34:

ek olarak sadece hurma ve proteın agırlıklı beslenmek yeterlı cnm onun dısında bısey yapmıyoruz bız ama senın tercıhın tabı korsan telkıncılerden bırıde sendın demek:1: neysekı numaranı yazmıssın affedıldın:16: cnm ıkı kural cok onemlı bı gun atlamadan dınlemek ıkı 6 saatın altına dusmemek yumusama cıvıma oluyo sonra gecıyo cnm :34:hatta ardından dolgunluk oluyo:32:
moonshıne76 cnm duzenlı gun atlamadan dınlemenın onemını burda bı kez daha anlamıs olduk sende hıc aksatmadan dınlemeye calıs cnm o zaman cok daha guzel sonuclar alacagından emınım:34:[/QUOTE]

telkinden önce başlamıştım ben çaya canım o yüzden hala içiyorum beş ay falan içmek gerekiyomuş sanırım suna dumankayanın sitesinde öyle yazıyodu.sınavların bitti sonunda artık daha çok dinleyebilirim neyse ki üç beş saat de olsa dinledim gün atlamamaya dikkat ettim ama ikinci 21de bütün kurallara uyucam :87: hurmayı almayı çok istedim de pahalı geldi paralanınca kiloyla alıcam canım inşallah :34::34: cevabın için teşekkür ederim tatlım senin yorumlarınla güç buluyoruz

reglinden sonra eski haline dönmedi mi yaniiii :52: süpeer bende bitmesini bekliyorum acaba noolucak diyee inşallaaah benimkilerde olduğu gibi kalır yani kalıcaklar tabi kalmak zorundalar :61: :66:

reglime iki üç gün kala iyice sertleştiler reglimden sonra sertliğe biraz geçti ama büyüklüğü aynen duruyo canım harika gerçekten üç aydır uğraşıyorum memişleri büyütmeye çayla masajla falan ama reglimden sonra hüsrana uğrardım hep ilk defa bu ay hayretler içindeyim artık benim ciciler de meme oluyolar yahu :1::1:

benim daha hiçbi belirti yok ama reglim bitti, şimdi cıvıklık var, önceden bu kadar cıvık değildi :25:, büyüme habercisidir umarım :26:

reglime iki üç gün kala iyice sertleştiler reglimden sonra sertliğe biraz geçti ama büyüklüğü aynen duruyo canım harika gerçekten üç aydır uğraşıyorum memişleri büyütmeye çayla masajla falan ama reglimden sonra hüsrana uğrardım hep ilk defa bu ay hayretler içindeyim artık benim ciciler de meme oluyolar yahu :1::1:

Vallaa oluyorlar galiba :92: :92: Bazen kendi kendime abarttığımı düşünsem bile oluyorlar daha da olucaklar inşallaah :32: :32:

alessandra-ambrosio2.jpg
iste budur

Son düzenleme:
Back
X