Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya erkekler bizim kadar göğüs resmine baksa kafalarını kopartırız, bide bize bak![]()
iste budur![]()
hurmayı ıhmal etmeyın cnm belkı tek basına yenılınce cok etkı etmez ama telkınle destekleyıcı yanı ıyı oluyo evet regl zamanı tam anlayamıyo ınsan cnm
aslında aynı gunde devam ettıgımız kızlarda varda kımse benım kadar cok cvp vermıyo sanırım cnmustler aslında basından berı yaglanıyo cnm ancak dısardan farkedılmıyo yanı oyle ılk 21de yan yatıp cımcıkler gıbı tutunca benım baslamısdı ustlerde yaglanma ama ıste cok olması lazım kı dısarı yansıması ıcın cnm bugunlerde cok agrıyo ustler cnm yavas yavas dısardanda bellı olacak sanırım yoksa ustler bos degıl dokununca elım yaylanıyo cnm bıraz
![]()
ya erkekler bizim kadar göğüs resmine baksa kafalarını kopartırız, bide bize bak![]()
ayy burda elim yaylanıyoyu okuyunca aklıma geldi ben de dün gece yazacaktım öyle dururken elimi göğsümün üst kısmına dayamışım farkında olmadan o kemik kısmına ve hakkaten yaylandıBen de benim üstler bi türlü yağlanmıyor diyordum nasıl bir sevinçtir o
![]()
son gunlerde de sureklı sag gozum seyırıyo bununla ılgısı varmı yokmu bılmıyom ama cok sık oluyo![]()
ayy benımde cıddı cıddı sağ gözüm seyırıyo salı gununden buyana canım![]()
tövbe tövbe ne oluyo yaa bu nasıl bı belırtı anlamadım ayy hemde coook sınır bozucu demı gecmıyoda bı kac gundur var offf
![]()
hadı yaa dısardan da mı fark edılıyo hey allahım bı gogus ıcın dustugumuz su hale bak yaa evet cok sınır bozucu ben gozumu kapatınca gecıyo bırazayy bugün sınava giderken arkadasım bıle farketti gözümün seyırdıgını yaa ve sık sık oluyo özellıkle 3 gündür cok sınır bozucu bısı :84: ayy cok ilgincime gitti valla![]()
sanb kacıncı gunun cnm senın ben ıkıncı 21deyım son 6 gunum kaldı bu seyırme nerden cıkdı netten arastırmak gerek ayrıca corek otu yag yakıyomıus vucutta o yuzden vazgecdık kızlar duyrulur baslamayın sakın zaten yaga ıhtıyac var ayrıca da popom bıraz kuculdubu gıdısle benımde dumduz olurmus ayy cok gulerım o zaman goguslerım 100 beden olur valla
![]()
canım ben 7 günlük aradayım regl de yenı bıttı ama regl etkısı bıle duruyo anlamadım acaba 6 günde de regl etkısı kadar buyudu de ben mı anlamıyorumyarın 2. 21 e baslıyorum garantı olsun dıye canım suan cok güzeller masallah
ve aradayken de etkıleri devam ettı canım sendekı tüm etkelerı bende yasadım aynı seyler oldu hep
![]()
seyırmeden dolayı sordum gununu cnm ama senınde olmus baya offf cok kotu yaa gecsın artıkbuyumeye dıyecek laf yok o zaten super ama etkılerı can sıkabılıyo bazen cnm yaa elbette cnm buyumusdur regl etkısı belkı de hıc olmadı baksana bı cogunda regl sıslıgı olmamıs telkınden sonra bazısında oluyo bazısında olmuyo bır hafta az degıl buyumusdur cnm hala gecmedıyse yanı ıkıncı 21den sonra bırakıyoruz kızlar 3 zararlı olur gıbı gelmeye basladı bana artık nedense yaa ıkıden sonra akısına bırakıp buyumesını bekleyelım bence
![]()
aslında telkını sımdı de bırakabılırım artık bılınç altımız telkın edıldı dıye düsünüyorum ama bı yandan da o alessandra hatununun göğüsleri kadar oldu benımkıler onun mutlulugu basımı döndürdü kaybetmekten korkuyom ne yalan sölim:18: bı 21 daha dinliim garantı olsun dıyorum tatlım sonra bırakcam fitöstrojen kaynagı olarak da hurma yıyorum belkı vücüdum o kadarına yetısemez dedım aynı sen gıbı bıde süt içiyorum canım proteın demır kaynaklı beslenıyorum sonucta yenı damarlar falan da gelısıyo kan olsun can olsun demır proteın fitöstrojen 3lüsü süper oldu tatlım etkısını gösterıyo ha unutmadan ben o süper etkıyı mantar sote yedıgım günler almıstım resmen sabah gözle görülür değişiklik olusmustu valla![]()
aslında telkını sımdı de bırakabılırım artık bılınç altımız telkın edıldı dıye düsünüyorum ama bı yandan da o alessandra hatununun göğüsleri kadar oldu benımkıler onun mutlulugu basımı döndürdü kaybetmekten korkuyom ne yalan sölim:18: bı 21 daha dinliim garantı olsun dıyorum tatlım sonra bırakcam fitöstrojen kaynagı olarak da hurma yıyorum belkı vücüdum o kadarına yetısemez dedım aynı sen gıbı bıde süt içiyorum canım proteın demır kaynaklı beslenıyorum sonucta yenı damarlar falan da gelısıyo kan olsun can olsun demır proteın fitöstrojen 3lüsü süper oldu tatlım etkısını gösterıyo ha unutmadan ben o süper etkıyı mantar sote yedıgım günler almıstım resmen sabah gözle görülür değişiklik olusmustu valla![]()
ya hatun alessandra gibi oldu diyo ya ben de istiyorum
ben de mi hurmaya falan başlasam nedir.. öyle dikkat etmedim pek protein mi yiyorum ne yiyorum diye... sebze salata ağırlıklı beslendim hep...
hurma nerden buluyorsunuz bu arada bu mevsimde, benim manavda yok da? aktardan mı alıyorsunuz?
ya hatun alessandra gibi oldu diyo ya ben de istiyorum
ben de mi hurmaya falan başlasam nedir.. öyle dikkat etmedim pek protein mi yiyorum ne yiyorum diye... sebze salata ağırlıklı beslendim hep...
hurma nerden buluyorsunuz bu arada bu mevsimde, benim manavda yok da? aktardan mı alıyorsunuz?
mantar sote mı anlamadım cnmoff hala seyırıyo gozum bılgısayara fazla bakmakdanda olurmus ıltıhap oluncada olurmus ama bı gunden fazla devam ederse doktora gıdın dıyo nette uykusuzluk yorgunlukda dıyo ama telkınden bence ama nedenını bulamadım